Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz Sixkiller6 #3550 üzenetére
Kéziben én még mindig a fáradtságtól tartok leginkább...valahogy eddig az volt ránk ebben a jellemző, hogy a sorozatterhelést nem bírjuk. Viszont ha valaminek, akkor annak a horrormeccsnek erőt kell adnia
Én két esetet látok: vagy szorosan nyerünk, vagy szétesünk és kikapunk simán. Az előbbiben hiszek, de féltem is a srácokat. De bízok Lajosban is, hogy jól fogja forgatni a csapatot - most jobban kell a pihent játékos, aki jó napot fog ki, mint korábban bármikor.
Hatalmas esély lehet ez a meccs egy minden eddiginél szebb sikerre...
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Integra
titán
válasz Sixkiller6 #3550 üzenetére
natasa az interjúban elmondta, hogy nem égett a tűz úgy ahogy kellett volna. remélem ezen kellőenberágott és ma kiráz magából egy rajt-cél győzelmet
vizi és kézilabda: teljesen mindegy mit játszanak a srácok. csak játszanak szívből, ennyit kérek
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
baluka26
nagyúr
-
szeva000
addikt
válasz baluka26 #3554 üzenetére
Mindegy nekem mi lesz a vége,már odaértek a legjobb négybe.Csak jó meccs legyen és ne omoljanak össze a végére.Főleg látszódjon,hogy akrnak,még ha nem is jön össze.(ott van példának a norvég női kézislányok...Ha olyan felfogást egyszer az életben elérünk.....)
Node pont 4éve volt a meglepi Izland,aki a döntőig jutott...most remélem ez a magyarokra lesz igaz -
szab.tam
nagyúr
válasz szeva000 #3552 üzenetére
én egy ellentmondásosnak látszó taktikát követnék:
ha valaki lő zsinórban 3 gólt, rögtön lehozatnám. a ritmikusan elkövetkezendő hullámvölgye alatt venném ki a játékból. 10 perc, és mehet vissza.
itt konkrétan nagy lacira gondolok. igaz, hogy idáig is össze-vissza rángatta ki és be, de a logikát nem nagyon láttam...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Vladi
nagyúr
Nokéremszépen!
Kammerer Zoltán nyilatkzta, hogy nekik 995 méterre volt kalkulálva a táv, az utolsó 5 méteren a szívük vitte be őket.
Ennyit az 1005, meg 210 méterről.
il sole non sorge più ad Est!
-
Sixkiller6
őstag
válasz szab.tam #3556 üzenetére
pedig pont Nagy Lacinál volt a legkiszámíthatóbb, sőt már-már előre bejelentett taktika. 18-20 percet van pályán, utána lejön. ezzel a kétnaponta egy meccs ritmussal ő ennyit tud teljesíteni. adná isten, vagy a nagy spagettiszörny, hogy Mocsai ezekre a periódusokra jól tudja pótolni.
Mocsait imádom egyébként, mert ha megy neki a játék, akkor nagyon megy, szétveti az adrenalin és megőrül a pályán, de sajnos ha nem megy neki, akkor nagyon nem megy.- no es importante -
-
Traxx
őstag
válasz Sixkiller6 #3558 üzenetére
Ez kb. mindenkire igaz sajnos, mármint a végletesség A legutóbbi eb-n is volt olyan meccsünk, ahol a 2 kapusunk összesen fogott vagy 5 labdát...elkeserítő volt nézni, hogy jön az ellen, és előre tudtam, hogy úgyis gól lesz, mert annyira homály volt Fazekas is és Mikler is.
Mocsainak a védekezése is kulcskérdés lesz, mert abban Laci überjó, vele sokkal erősebb a falunk. Na meg a svédek is rohannak, és nem lesz fincsi, ha Puticsot vagy Csaszit a hosszú oldalról kell lehozni. Különösen az utóbbira készülhetnek fel a svédek, mármint játékban, meg biztos, hogy csontig elemezték Lacit is. Barnában megvan a gátlástalanság, csak az a gond, hogy ez néha át is csap, és a hibák jönnek.
Én amúgy bepróbálnám Vadkertit is a meccs egyes periódusaiban. Meg arra is kíváncsi vagyok, hogy Harsányi mit fog majd kezdeni a 2 méteres Kallman-nal. Ami jó lehet, hogy nincs Ahlm, őt a világ egyik legjobb beállójának tartom. De van rajta kívül is épp elég kemény dió...ahogy ők is f*shatnak Lacitól, vagy Császártól, Gergőtől, Nánditól Viszont nagyon egyetértek szeva000-val: nagy gólcsendek itt nem férnek bele, azon elmehet mindenünk.
Meglássuk...félve, de optimistán várom a délutánt
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
po1son
addikt
válasz szab.tam #3563 üzenetére
Neked ez vicces vagy csak nem értesz hozzá?
Ha nézted a meccset, akkor láthattad, hogy amikor lement Nagy Laci a 2. félidőnek a 2/3nál, akkor egymás után kaptuk a gólokat ellenben nem lőttünk 1-et sem...
Mocsai, ha nem küldte volna vissza rögtön, akkor valószínűleg ennyi lett volna az olimpia.
Támadásban és védekezésben is nélkülözhetetlen...
Persze nem gondolom úgy, hogy csak ő nyerte meg a meccset nekünk, mert az nap Fazekas volt a meccs embere, de Lacinak is kulcsfontosságú szerepe volt az nap..[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
szab.tam
nagyúr
igen, vicc akart lenni. (látom, lejött...)
de a periodicitásos cserét komolyan gondoltam, nem feltétlenül Nagy Lacira gondolva, csak ő jutott az eszembe.
na, lépjünk. mennek a kajak sprint előfutamok.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
baluka26
nagyúr
Kenu 200m-en egyetlen kieső van az előfutamokból, az aranyesélyes azerinek sikerült elnyernie ezt az eredményt
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
po1son
addikt
válasz Sixkiller6 #3566 üzenetére
Tudom, hogy Laci kérte meg Mocsait, mert már nem bír végig játszani egyhuzamban fél órát...
-
spammer
veterán
-
-
Integra
titán
attila nagyon gyengét ment, remélem csak taktikázott.
zoly:
igazából az attila előző döntő futamában elért eredmény után azt kell mondjam, hogy szerintem elfogyott, ez nem taktika (vagy nem AZ a fajta taktika amit szeretnénk, hogy legyen), titkon drukkolok, hogy mentálisan összekapja magát és azért belehúz majd veszettül, ami csak megy.baluka:
lol, kis baki[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
Felháborító, hogy a labdarúgó nők nem örülnek úgy a gólnak, mint a férfiak
RTX ON
-
Sixkiller6
őstag
na kérem, Natasa szerintem remek pályát ment, mindenképpen aranyesélyesnek számít, más kérdés, hogy lesz ott még vagy 2-3 aranyesélyes
ahogy láttam erőből nyerte a futamot, nem mellesleg lenyomva a világbajnokot.
ha ehhez hozzájön a szerb+magyar szíve és harapóssága, akkor itt holnap éremcsillogás lesz- no es importante -
-
Integra
titán
na, attila mondja is, hogy ez nem az ő száma, a döntőbe jutáshoz is csoda kell.
senki sem tudja pontosan, hogy mi történt vele, mert állítólag olimpia előtt pár héttel vilgácsúcs körüli időket ment edzőtáborban.. ha nem is arany, de absz éremesélyesként indult ki mindenki szerint az idői alapján.jah, és arra készüljünk fel ha az afrikai evezők belejönnek, akkor nagyon, de nagyon kemény lesz európának, mert az ő fizikai felépítésük, genetikájuk elég durva.. szóval ha majd 2-3 olimpia után lépést akarunk tartani velük.. mert ha ezeket gyerekkoruk óta egy sportágra, egy futamra nevelik, akkor ott vérizzadás lesz....
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
-
Sixkiller6
őstag
válasz Integra #3577 üzenetére
nagyon ettől nem félek, olyan edzői háttér, mint ami nálunk van kevés van a világon, anélkül meg nem megy.
a másik oldala pedig a technika, a kajak-kenu nagyon technikás sport, azt pedig az afrikaiak nem szokták tudni megcsinálni.
na majd beszélünk 10-15 év múlvaJanics ideje a legjobb
[ Szerkesztve ]
- no es importante -
-
kiskaktusz
addikt
válasz Integra #3577 üzenetére
Az afrikaiaktól annyira nem kell félni, mert azok most az ügyességi atlétikai szakágakra álltak rá. Persze van 1-2 evezős, kajakos, kenus is, de alapjába véve most nem a vizes számokra álltak rá.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
lvnt
őstag
válasz callmeakos #3476 üzenetére
Azért emellett nem mennék el szó nélkül. Egészen pontosan milyen bajról beszélsz? A férfiak kikaptak a világbajnok olaszoktól egy negyeddöntőben, miután zsinórban megnyertek 3 olimpiát. Megkapta a lehetőséget a magyar vízilabda legnagyobb generációja, hogy utolsó lehetőségükként továbbírják a történelmet. Abszolút megérdemelték. Kik, ha ők nem? Ez most nem jött össze, mert kikaptunk egy sok-sok éve folyamatosan fejlődő válogatottól. És? Kudarcot nem vallottak a fiúk, annyi bizonyos.
A lányokról meg főleg nem mondanál ilyen baromságokat, ha tisztában lennél az erőviszonyokkal. 22(!) év az átlagéletkora ennek a csapatnak. A legtöbben még azt is megkérdőjelezték, hogy ez a formálódó, rendkívül fiatal csapat egyáltalán az olimpiára megérett már, erre tessék. Éremért küzdhettek, ezzel pedig bőven erőn felül teljesítettek.
Nem merengeni kell a 4 év alatt, hanem dolgozni és küzdeni tovább.
A férfiaknál nincs mese, be kell építeni a(z egyébként nagyon tehetséges és szép jövő előtt álló) fiatalokat. Mind a valószínűleg később velük dolgozó élő legendák személye, mind pedig azok pályafutása ott lehet számukra elérendő célként, példaként. A fiatalítás akkor is jött volna, ha olimpiát nyerünk, semmi nem változott ezzel a -remélhetőleg- ötödik hellyel.
A nőknél pedig semmi más nem kell, csak ami eddig is történt. Tovább kell menni ugyanezen az úton, és előbb-utóbb a kemény munka meghozza a gyümölcsét.
Tehetségben és megfelelő szakemberekben, amik kellenek a sikerhez, pedig nincs hiány egyik szakában sem.[ Szerkesztve ]
-
Sixkiller6
őstag
Dudás Miki!!! az igen, szép munka
- no es importante -
-
Integra
titán
válasz kiskaktusz #3580 üzenetére
nem írtam sehol, hogy most, azt írtam 2-3 olimpia múlva.
-
Sixkiller6
őstag
Natasa, hogy rávert a végén a lengyelre, uhh, ez szép volt
- no es importante -
-
lvnt
őstag
Épp ma délelőtt beszélt Kozmann Gyuri erről a Kossuthon. Azt mondta, pár éve még azt sem tudták ezek az afrikaiak, hogy mi az a kajak-kenu, most meg már elvétve ott vannak a világversenyeken is. Ő is a genetikájukat emelte ki azzal kapcsolatban, hogy még a régi kajak-kenus nemzeteket is megszorongathatják belátható időn belül.
-
po1son
addikt
válasz Sixkiller6 #3584 üzenetére
Remélem holnapra is borítékolja ezt a formát.
-
Integra
titán
iszonyú története van szerencsétlennek...
emlékszem, egyszer évekkel ezelőtt volt a mihancsik zsófinak egy műsora a klubon, a hétzáró vasárnap esténként, és egyik este erről a hutu-tuszi ellentétről és magáról a népírtásról és annak teljes részletességébe menő folyamatáról beszélt egy történésszel. hallgatni is csak néma döbbenettel lehetett amit elmeséltek, csoda, hogy ez srác itt van és kerekezik...[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
M2-n az RSG igen látványos
RTX ON
-
Eastman
addikt
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Shadowfax
addikt
Kezdődik Hatos Gábor meccse! (m1)
Első menet megvan![ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Sixkiller6 #3579 üzenetére
10-15 év múlva?
konkrétan: nem lesz afrika.
holdbéli táj. és európában élő, afrikai verenyzők lesznek talán.....
(hacsak nem a 4 pár evezős, futóhomokra gondolsz...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest