- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
Ármester
-
Viszlát
addikt
válasz FehérHolló #57397 üzenetére
Bátor vagy vakmerő kend, hogy így beszól az őslakosok nagy részének?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
FehérHolló
veterán
Kár hogy az nem jött át, hogy miért nem akarok sokkal jobban utánajárni, hogy mi a szar a wifi+BT chippel/driverrel.
Skynet is real. It's called Google.
-
Tim82
félisten
válasz FehérHolló #57403 üzenetére
Meg a routereddel, ha már... Meg a netcsomagoddal...
Azt már meg se merem kérdezni, hogy a BT-nek mi köze a lassú netezéshez, a lustaság meg ugye egyéni szocprobléma szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
FehérHolló
veterán
asztali gépről minden rendben ugyanott.
ugyanúgy a málna pi-ről.a mikrochip vagy beszart, vagy rossz a driver hozzá. a BT és a wifi egy chipről megy.
szövegértésből egyes.bár tényleg lehet, hogy én vagyok a hülye, hogy egy üzleti kategóriás géphez használható illesztőprogramokat várok. és nem csak dellnél kerestem.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
félisten
Lehet-e (érdemes-e) rendőrségen feljelentést tenni azért, mert valaki egy km-en keresztül totál a seggemben jött? Tanú van, rendszám és lakhely megvan.
while (!sleep) sheep++;
-
Tim82
félisten
válasz FehérHolló #57405 üzenetére
a BT és a wifi egy chipről megy.
Kezdjük akkor ott, hogy E6520-nál - a gyári BT-t és wifit feltételezve - nem:
BT és WLAN.Az E6520 hivatalos specifikációiban említett egyik gyári WLAN opció sem WLAN + BT modul.
Hozzáteszem azt az apróságot is, hogy még ha egy mini PCI-e csatlakozós modulra integrált WLAN + BT-t használnál (ahogy én több gépben is, Intel 7260HMW-t), ott is külön driver kezeli a BT-t és a WLAN-t, én pl. a BT-t letiltva használom, mert régebbi Thinkpad-jeim vannak, amik csak a saját eredeti BT moduljaikkal működnek rendesen, a 7260HMW-n lévő BT-vel instabil lesz a rendszer.
Arról elegánsan nem tettél említést, hogy az asztali géped és a Pi hogyan is csatlakozik a routerhez, kábellel, wifivel... Szerencsére arra céloztam csak előzőleg - nem volt véletlen az a "" -, hogy érdemes lenne utánajárni, hogy hátha nem magával a Dell-ed wifijével van gond, hanem valami más tényező kavar be (itt akár értve a lakásban a router elhelyezését, falakat, bezavaró szomszédos hálózatokat stb.). Csak példának: én azért álltam át az 5 GHz-es sávra szinte minden itthoni gépnél, mert 2,4 GHz-en úgy 30 másik hálózat jelét látom, 5 GHz-en meg rajtam kívül senki nincs.
Ha ezeket a köröket megfutottad már, nem szóltam, csak épp nekem nem ez jött le. Persze, a szövegértésem egyes...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tothgera30
Ármester
Szinte semmi értelme nem lenne, a másik hogy közúti veszélyeztetésnek is gyakran elszenvedője vagyok, egyik barátomnak így törték össze az Argon Carbon vázát, és feljelentést követően közölték hogy valószínűleg úgy sem lesz meg a tettes.
#57405 FehérHolló: Valamit nem jól látsz. Dell munkagépeknél kiváltképp, szinte tökéletes support van, és a driver ellátottság is megfelelő. Egy System Detect Launcher után pedig mindent lekap magának. Ezt asztalinál nem nagyon vettem észre (részegységenként összeválogatottnál), és ott a gari is általában nyögvenyelősen ment. Akkor mindig kiesett a gép 2-3 hétre, mert ültek az adott hardver fölött. Így télen úgy döntöttem hogy vége, ennyi volt. Lett dokkoló, E6440, 32"-es LED Tv, és öröm van azóta, lényegesebben kevesebb a hibalehetőség.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
félisten
Koszi.
while (!sleep) sheep++;
-
veterán
Tarsashaz mellett a soveny, meg ugy a kornyek az mennyire valoszinu, hogy maganterulet?
Kitettek nekem kedvesen ket rezhuzalt bealcazva faagakkal a sovenybe, ahol at szoktam menni felfele, hogy ne a lepcson szenvedjek a biciklivel, par honap utan tegnap fogadott ez a kedves meglepi.Gondoltam nem allok neki leszedni/levagni csak ugy.
Everybody lies.
-
gaborbol
őstag
Ilyenkor lehuzodom amennyire lehet, kiteszem az idexet, lelassitok, aztan mehet aki siet. Feleseg mindig mondja a magaet persze igaza van.
Mindig mondom neki, biztos hasmenese van a mogottunk tulekedonek, azert siet es az ilyet mindig el kell engedni... Mert egyszer te is jarhatsz igy. Ezen mindig nevet valamiert es elszall a merge.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz fokukac #57414 üzenetére
itt vagyok a hálószobában, es konkrétan egy, azaz egy db wifit látok csak... De az is elképesztően gyenge jelű. komolyan, mint tanyán
A nappaliban 4-5 van, és csak úgy megjegyzem, hogy ezek közül az egyiknek Kukacz a neve...
Pedig nem is az enyém[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
gaborbol
őstag
2G-t ki kell kapcsolni, es 5G-n eleg szepen lehet allitgatni a channelt, akkor nem utkozik senkivel. Persze, ha van esetleg Canon printer amibe csak 2G-s antennak kerult az megint mas kerdes
Most mar fillerekert el lehet hozni:
Kell hozza egy darab AP:
Bejeloni az osszes megtalat AP-t Rouge nak
(Persze csak vicc, semki ne csinaljon ilyet.)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ma korán kellett bejönnöm dolgozni.
Nem szoktam ilyenkor utazni, szerencsére, de azért elég durva volt, hogy fél nyolckor a Népstadionnál az első két metróra egyszerűen nem tudtam felszállni. CSutkára tele volt a szerelvény, alig szálltak le, és csak egy-két ember tudott felszállni...
Aztán a harmadikra felpréselődtem lendületből.
Ez új élmény volt. a BKV is ott van a toppon.Persze, még mindig a tavalyi ráfutásos baleset miatt ritkábban indítják a szerelvényeket....
-
addikt
Valaki pattogó hagszóróra ötlet ?
Van egy Tevion (jó régi) 5.1-es erősítőm, arra vannak kötve a hangszórók, és ha 5.1-be hallgatok valamit úgy hangosabban, akkor egy idő és elkezd pattogni a hangszóró, ha többet babrálom ilyenkor a távirányítóval, akkor szépen elkezd körbe menni a pattogás körbe mindegyik hangszórón, majd néha fogja magát és elnémul az egész. Ha áramtalanítom majd vissza akkor úgyahogy megy, de csak ideig.
Tegnap este annyit csináltam, hogy kihúzott állapotban mindegyik hangszóró kábelét összeszedtem rendesen, feltekertem a felesleget, összekötöttem, hogy ne legyen gubancos, mert akad ott beltéri egység is, meg a laptop tápkábele is. Próbáltam is utána, nem kelentkezett a probléma, de lehet csak azért, mert halkan tudtam használni a kései időpontra való tekintettel, de ma majd délután kicsit meghajtom, hátha csak a kábelezés volt a ludas.UI: Remélem megoldódik az ügy, mert nézegettem az 5.1-es erősítőket amin optikai bemenet is van (TV ezen keresztül), meg 5.1-es aktív kimenet (hangszórók) és legalább 1 RCA bemenet (egyéb külső hangforrás), hát nincs kedvem 25-30.000 költeni erre, pláne úgy hogy ezt az erősítőt 7.000 Ft-ért vettem úgy kb. 5-6 éve.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
"Valaki pattogó hagszóróra ötlet?"
Hát, pattogó hangszórót még nem láttam, de a nagyimnak volt egy centrifugája, ami mindig arrébb ugrált, amikor használta, ő konkrétan rá szokott olyankor ülni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
EQMontoya
veterán
-
nagyúr
már vártam, hogy mikor csapja le valaki ezt a csodás poént
-
tildy
nagyúr
Ezzel en ugy vagyok, ha meg sem probalom, akkor az idok vegezeteig csinalhat ilyet a masik, szoval valamikro nemet kell mondani , es fellepni ellene. Jelen esetben ha engem kerdel en bemennek a rendorsegre, mig pl tudom, hogy esmein nem, neki tobbet er az ideje. Kivetel ha embereletrol van ugye szo, mert akkor trivialios , hogy segiti a rendoroket.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
De viszketek amikor egy Ausztrál eredetű nemzetközi cégnek nincs kontinensenként irodája. Most maradhatok fenn h telefonon elérjem őket
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
válasz bitpork #57437 üzenetére
Ma legalább reggel 7-ig kell toljam....
De legalább egész nap BP-n voltam tárgyalni két céggel, még szerencse, hogy WARP drive-al utazok így az éjszakai műszak után
Reggel beszálltam a telekocsiba a Mérey u-n, valami halovány emlékkép van a Csongrádin lévő MOL kútról aztán a Népligetnél ébredtem. Visszafelé már nem volt hely, úgyhogy busszal jöttem, itt már több szakaszban teleportáltam
Még nem, várjuk, hogy jobb idő legyen aztán lemegyünk a kiscsaláddal.[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
válasz kraftxld #57438 üzenetére
Oda mindenképpen menjetek el! Ilyenkor sincs hideg. Mi pár hetente lemegyünk 1-2 órát sétálunk a holtág partján, hallgatjuk az andalító horgászrádiókat, a szófogadatlan ebek gazdáinak káromkodását, néha egy-egy idióta motoros zümmögését és a természet csendjét. Néha esküvőket is lehet találni sok részeggel - ami lehet jó lehetőség egy kis ingyen ennivalóra
A voip vonal nagyon szar volt Ausztráliáig. Viszont van egy e-milem, amire írtam. Berry gyerek hangja és pulzusa olyan volt a telefonon keresztül h nekem kellett a folyó nyálamat törölgetni. Cairns (Queensland) környékén mikortól dolgoznak? Ott most 9 múlt reggel, remélem nem én ébresztettem.
MOD
Rosszul csináltad. A jó magyar a beem-up/down-t un teleport pálinkával csinálja. Megissza valahol, és reggel otthon ébred
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
nagyúr
válasz parandroid #57434 üzenetére
Szerintem én kérek elnézést... De szerencsére itt vagy nekünk Te, Mester...
-
válasz bitpork #57439 üzenetére
G'day!
Általában 9 óra, de ha állami vagy valami nyugisabb maszek akkor elszopogatják szépen a kávét, 10 órai teaszünet, stb.
Nekem a céges Skype elég jól nyomja, nem volt még gond a hangminőséggel az elmúlt 11 hónap alatt.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
válasz kraftxld #57441 üzenetére
Áh hagyjad mán a G'day-t, mert a végén felnyomnak a modiknak mint Simicska fant
3 másodpercig mondta h 'Hello'. Utána meghallgatta mit akarok, és közölte nagyon neutrálisan (mint aki torazin hatása alatt áll) h akkor én Chris-t keresem a Chris@cégnév.com-on. Have a good day. Tartalmas beszélgetés volt, őszintén. Megtudtam végül amit akartam, de ritka rövid és belesz@rós volt a komaNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Viszlát
addikt
Amerikai cégnek dolgozás örömei 2857. fejezet: ezt a segédletet készülnek globál szinten az emberek orra alá tolni csapatépítés, teljesítménynövelés céljából: [kép]. A kommentelést rátok bízom...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
-
bobsys
veterán
válasz Viszlát #57446 üzenetére
Nalam is az egyik projekten tobet foglalkoznak azzal, hogy hogyan nezzen ki a grafika az e-mailben minthogy a kontent rendben legyen (van benne typo, linkek nem mukodnek, lemaradt par info stb...)Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
tildy
nagyúr
válasz concret_hp #57449 üzenetére
Ne is mond. Holnap ujabb ex-anobii-s kollegam megy el a cegtol, igy a regiek kozul mar csak kb 5-6an vagyunk. Lassan ideje lesz nekem is lepnem."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest