- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz (Kolombusz) #35657 üzenetére
nofene..
lassan újabb Rejtő fanatikust fedezünk fel személyedben ?
..
-
bbazsy
őstag
válasz (Kolombusz) #35659 üzenetére
ne is mondd. jön a vizsgaidőszak, el kell dugnom a Rejtő könyveim
te infóból érettségiztél? milyen lett? volt már?
[ Szerkesztve ]
..
-
(Kolombusz)
veterán
-
bbazsy
őstag
válasz (Kolombusz) #35663 üzenetére
oooh, köszi, akkor másra emlékeztem..
milyen infó egyetemre mész Te biosszal?
..
-
14adam
addikt
hy.aki megmondja hogy miaz a kép közepén annak megköszönném lényege 140 chipböl áll ISA csatis hátulján semilyen csatlakozó.kb ennyi ő lenne az bocs hogy ide irom de nemtaláltam olyan topicok
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
Onnan is tudom hogy öregszem, hogy ha azt mondom egy fiatalnak hogy Záray, akkor egyrészt nem vágják rá egyből hogy Vámosi, másrészt ha én mondom, akkor csak egy X lesz a szemük helyén, és rohadtul nem értik mi bajom van.
Most nézegetem a 68-as Táncdalfesztiválos klipeket..Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz (Kolombusz) #35669 üzenetére
Mondtam már hogy túl későn születtem...
60-80-as évek kellettek volna nekem..Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
ladybug
őstag
válasz Thrawn #35675 üzenetére
Ez még az az állapot, amikor fent vagy ugyan, de nem bírod kinyitni a szemedet? Én valahogy még így vagyok. Egy finom gyümölcsteával próbálok ébredezni, de a lányok hangereje sokkal hatásosabb.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Sipi16
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
rarri
senior tag
Nagyon szép napot szeretnék kívánni mindenkinek!
Mentem aludni, mert éjszakás voltam.
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
nike_
addikt
Röggölt.
-
HaKo
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy ennek a számnak ki az előadója és mi a címe? Ismerem a számot, de nem tudom ki énekli...
[link] -
Bubu79
addikt
Madárcsicsergéses jó reggeltet Mindenkinek
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
(Kolombusz)
veterán
A nap száma: Queens of the stone age - 3's & 7's
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ladybug #35676 üzenetére
Az még mindig kellemesebb lehet, mint nálunk. Nyitott ablaknál alszom, és a szomszédban lévő földszintes kutyaszerű valami édes drága hangjára ébredek reggel 7kor 4 óra alvás után. Ugatás alatt értsd az üveghangon történő: vip-vip-vip-viiip-viip szerű valamit...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
1010
őstag
röggölt
-
Drizzt
nagyúr
Felkeltem. 17-kor meccs, addig gyors és rövid ebéd, fél tábla csoki, 3 tea, meg tanulás. Elég fontos meccs, a bentmaradásunk múlhat rajta. Remélem játszokt legalább 20 percet, bár tök mind1, csak nyerjünk. Elég sokan leszünk.
I am having fun staying poor.
-
ladybug
őstag
válasz CactuS #35685 üzenetére
Édes, kicsi kutyulimutyuli.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Thrawn
félisten
válasz Racecam #35691 üzenetére
Sírni azért nem, de valahogy elment a kedvem a TV nézéstől gyorsan
Teher? Milyen teher? Nem is kellett erőlködnieKatica: Ez jó volt
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
rarri
senior tag
Felébredtem, és nagyon szép délutánt szeretnék kívánni mindenkinek !
Katica:
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
-
Racecam
nagyúr
Dehogy tagadom, csak sötét volt és csukva volt a szemem is. (De nem aludtam, még mielőtt valaki rosszra gondol. )
u.i.: És nem is voltam magamnál, ahogy Katica mondja, de ez már természetes is a Te ágyadban. Valahogy, ott mindig el vagyok varázsolva.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest