- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
erdey_a
addikt
Na ne csigázzatok
Elhúztam pár napra, gondoltam mire visszajövök, már OFF 27 lesz, erre még a 26 felén is alig vagyunk túl. Nem ezt vártam
Viszont Kidus MOD lett... Bunda van itt kéremszépenVérboci
-
neduddki
nagyúr
HI!
H aegy tic-tac 2 kaloria akkor egy biga pete akko r1 kaloria:- )))
udv
neduddki
mod: es mirt ahat, aze mert felj felesege beszegettek:
-CSigaportkolt van.
-Csigaporkolt
-A hat....
na igy szuletett emg az Ahat csiga
:- )))
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Rez_Grof
őstag
válasz neduddki #3706 üzenetére
A csigás poén nagyon készen van
Poctar: A pöttyösvillám azért ir így, tudod, mert úgy gépel ahogy fut: gyorsan.
Ezt most hallottam:
''Mester úr, mester úr már egy féléve építkezem, mondjon már valamit a házamról! Jaj uram a háza olyan mit a friss keksz! Omlós!''
[Szerkesztve]A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
neduddki
nagyúr
HI!
Pl. ezert: [link]
udv
neduddki
Rez_Grof: fusson akinek kedve van en hagyom maga utolerni:- ))) /persze attol fugg mijjen szandekkel es ki:- )))/https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
parandroid
félisten
Azért az sem semmi, hogy idáig eljutottunk. Az hogy miért ír így már nem is téma, csak az, hogy miért nem használ ékezeteket.
Amúgy miért ne használnál ékezeteket, ha a billentyűzeten nincsenek ékezetes betűk? Az enyémen sincsenek, csak ö, ü, meg ä...
Kb 15 másodperc bárhol beállítani a magyar billentyűzetkiosztást, hacsak valami okos céges rendszergazda le nem tiltja, ahogy az néha előfordul.
Szerk2: Szerkesztés után miért lett új hsz? No mindegy, duplázás törölve.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Poctar
senior tag
válasz parandroid #3712 üzenetére
Ez a duplázás tényleg furi volt.
Régebben még tudtam, hogy hol kell beállítani a magyar billentyűzetkiosztást, de már elfeledtem. Ezért hamarosan gondban leszek, mert nem lesz ékezetem.
De majd csak megoldom valahogy. Lehet megkérdem majd a Ph-n. -
-
-
-
FBalázs
csendes tag
Ajánlom nektek ezt:@@@ [link]
-
VladimirR
nagyúr
válasz VladimirR #3726 üzenetére
bahh, a hozzaszolasnak melyrol jovo mondanivaloja volt, s nem mellesleg bizonyitotta, hogy annak ellenere, hogy nem hasznalom, igenis ismerem a smiley beszurasanak modjat
meg egyebkent is, meg ezzel egyutt is boven az atlag smileyszoras alatt vagyok.....
sirok.....
p.s.:
p.p.s: rohatt szemet modejatoj -
al_age
senior tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy ha a sima banki folyószámlámról átutalást indítok egy külföldi (de EU-n belüli) bankszámlára, akkor az mennyi idő alatt ér oda?A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
-
White Tiger
tag
Régen jártam itt. Az egész fórumon. Ennek örömére kb 10 percig kerestem az ''Új hozzászólás'' nevű gombot, pedig annak a helye talán meg se változott
Ami nem öl meg, az erősít.
-
rii
nagyúr
válasz White Tiger #3734 üzenetére
tényleg régen járhattál errre, mert a Új hozzászólás gomb naggggyon is hogy megváltozott földrajzi elhelyezkedését, és az oldalon találhtaó darabaszámát tekintve ...
Bash: megadom magam, de akkor is kuriózum volt, amit szököévben is csak 0,73-szor láthanak a kedves erre látogatók .....
Jah, és bennem is felmenne a pumpa, ha szándékosan nem grafikus smliey-okat használok, és a fejemhez vágják, hogy még ennyít sem tudok. (: (;
no, megyek, arcomba tolom az egésséges táplálkozás jegyében a 2. gyrosomat is, lévén nem csak 18, de már 20 óra is elmúlt .... pont akkor nem eszek amikor kellene (reggel) és akkor eszem, amikor meg nem lenne szabad (este), de hogy egyek reggel, amikor délután ébredtem fel...? - költő kérdés volt
[Szerkesztve]piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz parandroid #3737 üzenetére
a nagy és a zöld olyan hülyének nézte a papírzacskót, hogy még egy nyelvet nyújtogató zöld kört sem tud kirakni ... .
IGAZSÁGOT ....piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
White Tiger
tag
Na, hát mondom én
Amúgy megnyugodhatsz, amerikai ''tudósok'' kimutatták, h az éjszakai táplálkozás sem egészségtelen, sőt, talán még egészséges is. Az az igazság, h a levezetésre nem emlékszem, de majd megkerem interneten
Én is pl rendszeresen 11 fele szoktam vacsorázni (ebédelni 5kor, a reggeli meg 11-dél fele megy be). Egyszerűen ilyen a munkabeosztásom, és egyáltalán nem vagyok elhízva, sőt. Kérdezzétek meg Tildy-t, ő ma látott. Ugye?
A gyros különben is tele van zöldséggel, tehát egészséges. Ahogy a sör is, hiszen növényi alapanyagokból készülAmi nem öl meg, az erősít.
-
mindig csak offoltok. nem lesz ez így jó
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
MarKoo
addikt
Nem láttam a Kincs, ami nincs c. filmet. Üssetek meg.
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Hardcore café
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest