Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DBAtti

    aktív tag

    Sziasztok!

    Samsung ML2010PR nyomtatóm van. A lap behúzás teljesen elszállt rajta, a kereső alapján
    (#2211) TaliGa
    hozzászólását tudnám megismételni, a választ nem találtam a problémájára. Szóval volt korábban is néha hogy behúzott két lapot, vagy kicsit meggyűrte, de miután elkezdte ment rendesen. Pár hete a legsürgősebb pillanatban adta fel teljesen a szolgálatot, 20 lapot (egy doksi) kb 10 nekifutásból sikerült kinyomtatni, meg is szakadt többször a nyomtatás.
    Talán a sok újraindítástól (hibaüzenet kiiktatásához nyitogatni kell ugye az ajtaját), szoftveresen is KO. Pontos diagnózist nem tudok felállítani azon kívül, hogy Win-ben a nyomtatási folyamatokban megjelenik a kívánt doksi, a nyomtató meg sem mukkan (változtatás nem történt a környezetében sem szoftveres, sem hardveres formában). Hálózati fesztől való megfosztás, "pihentetés" és újra egyesítés nem segített rajta. A szoftver újratelepítését még nem tettem meg, de az lesz a következő.

    Szeretettel várom a jótanácsokat, meg lehet-e szerelni házilag egy ilyen lapadagolót (az ugyanis bizosan nem fog magától helyrejönni), vagy volt-e már hasonló szoftveres(?) KO-ja másnak is :F

    Üdv!
    DBAtti

    [ Szerkesztve ]

    "A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

Új hozzászólás Aktív témák