- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Nekem meg azt mondta az ugyintezo, hogy rakjam el melyen a fiok melyere mert evek ota nem mukodik alatta a rendszer.
De most hogy mondjatok... meg ki sem bontottam.Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
XmoD
senior tag
-
Archttila
veterán
Nyiregyhazan tud valaki olyan helyet, ahova bevihetek egy 10x15cm-es gepet, egy 5 perces bios upgrade erejeig?
Az alabbi procik valamelyike felelne meg:Athlon 200GE
Athlon 220GE
Athlon 240GE
Athlon 300GE
Athlon 320GE
Ryzen 3 2200GE
Ryzen 3 Pro 2200GE
Ryzen 5 2400GE
Ryzen 5 Pro 2400GE
Ryzen 3 3200GE
Ryzen 3 Pro 3200GE
Ryzen 5 Pro 3400GE
Ryzen 3 4300GE
Ryzen 3 Pro 4350GE
Ryzen 5 4600GE
Ryzen 5 Pro 4650GEPassionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Freiherr
őstag
Eladó micro SD kártya érdekelne, új, 4k videóhoz 64-128 GB
XXX
-
Archttila
veterán
Igényes mini-ITX számítógépház + 150W pico psu, és adapter eladó [link]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz szasanyi #67711 üzenetére
Pontos méretet nem tudok mondani, de a Noctua NH-L9a-AM4 biztosan elfér link
A Deskmini-be egy ilyet rendeltem (full cooper)
Thermalright AXP90 FULL HTPC ITX Cooler High 47mm low profile A4 Case CPU Cooling with 92mm PWM fan For intel 115x 1200 AMD AM4
https://a.aliexpress.com/_msm9ryWElvileg ez is elfér benne.
Én passive SoC-os lappal használtam, de egyszer rámértem a tetejéig, és 5x mm-t mutatott a tolómérő digije.[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
DonThomasino
veterán
Valakinek ötlet honnan tudnék ilyet szerezni ? [link]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
DonThomasino
veterán
válasz DonThomasino #67716 üzenetére
Ha csak kapcsoló már az is jó lenne.
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Drughi
addikt
4iG nyrt, mar ha szóba állnak veled.
Én egy szerverhez rendeltem onnan tápegységet, igaz cégesen.alkatresz@4ig.hu
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
-
Tamás9x
őstag
-
taklasz
tag
Szedd szét, a ledet kiforrasztod, a kapcsolót megtakarítod, majd újra beforrasztod a ledet.
Kb negyed óra alatt megvan. -
taklasz
tag
válasz DonThomasino #67724 üzenetére
A sajátomat így javítottam meg.
Nagyon primitív belül, nem is értem miért kérnek el érte ennyi pénzt. O -
Tothgera30
Ármester
Keresek 22"-tól fHd-s, HDMI vagy DP csatlakozóval rendelkező monitort. Esztétikai hiba nem zavar, így ehetőleg olcsón.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
embe
nagyúr
válasz Tothgera30 #67729 üzenetére
Azért ne edd meg!
-
Tamás9x
őstag
válasz Tothgera30 #67729 üzenetére
Azt sem írtad, hogy működő legyen Moszkva utcára ha be tudsz nézni Baluhoz... neki rengeteg van és elég jó árakon, kb mint a használt piac (már nincs akkora árrés a kettő között)
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
wwhy
veterán
Srácok, fűt valaki pellettel és van ukrajnai direkt beszállítója?
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
pigmeus
tag
Karácsonyi pulcsikat hol lehet venni Nyíregyházán?
[ Szerkesztve ]
-
izee
őstag
Sziasztok.
Átmenetileg SSD-t cseréltem win 10 telepítés céljából, amikor kész, akkor minden kábelt visszakötöttem a régi helyére, de a win 7 már nem indul. " Windows indítása nem sikerült. Ennek oka egy nemrég bekövetkező hardver- vagy szoftverváltozás lehet."
Szeretném megmenteni ahajamrégi win 7-em illetve előzményeket, adatokat. : (((
Dell Optiplex 3020Ugyanezt egy másik, de ugyanolyan Optiplex 3020-on pár hete csináltam, szintén nem bootolt be az eredeti win 7. Ott a kábeleket megigazgattam, és nem tudom hogy, de megjavult. A hibaüzi nem tudom, hogy megegyezett-e.
Kicsit bővebben, annak aki ki tudna segíteni.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
izee
őstag
válasz Tamás9x #67745 üzenetére
Nem tükröztem még. [link] Megnézed mire kérdeztem az utolsó két bekezdésben?
Elég ha itt válaszolsz, csak én nem akartam hosszú kommentet írni ide az adok-veszekbe.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Sanyi52
tag
Én jártam már hasonlóan, nálam az volt a probléma, hogy a Win 10-et szinte automatikusan UEFI-vel tettem fel és emiatt maradt az a beállítás a BIOS helyett. A régi HDD visszatevésekor vissza kellett állni a régi BIOS-ra és így beindult azzal is a gép.
Persze gondolom, erre odafigyeltél a Win 10 telepítésekor és lehet más a probléma az esetedben. -
izee
őstag
válasz Sanyi52 #67748 üzenetére
Nem, nem figyeltem rá és nem is értem a problémát.
A Dell-en szerintem még BIOS fut(bár már egeret lehet használni benne), és nincs rajta csilivili UEFI. Mellesleg nem volt még dolgom uefi-vel.Most még a 0xc000000f-re kerestem rá és úgy tűnik, MBR-t (master boot recordot) kell mókolni. Ez az MBR régen is talány volt számomra, talán most találok valamit, hogyan állítom át.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
izee
őstag
válasz Tamás9x #67745 üzenetére
Ha mindent is másol, akkor a hibát is, ami miatt nem indul el?
Vagy csinál valami varázslatot a cél diskre, hogy akkor is bootoljon, ha a forrás ezt nem tudta?Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest