Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
IRIScan mobilszkenner eladó
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Tamás9x
őstag
Városban hol lehet kapni kimondott átlátszó üzemanyag csövet?
Szeretném élőben lemérni, és nem látatlanban rendelni.https://www.youtube.com/@kisstontour
-
Tamás9x
őstag
válasz DonThomasino #61709 üzenetére
Igen van neki, vettem de nem bírta kifehéredik és megkeményedik fél év alatt minden csövük. Azt üzemanyagra nem, maximum ideiglenesen.
Régebben az akváriumosban vásárolt csövek bírták.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
elistvan
őstag
Lenne pár db normál és low proflios kártyám eladó: (ajtókitámasztónak, vagy a kutyával frizbizni, tesztkártyának) Mindegyik dvi-os.
(több van mindegyikből az utolsót kivéve.)
Radeon 6350 512Mb gddr3 dell aktív hűtésű full
Nvidia GeForce 9300GE P805 V155 VER: 1.0 low profile
NVidia Quadro NVS 290 CN-0TW212 DDR2
radeon 7450 low profile 1db1000Ft/db az utolsó 2ezer.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Tothgera30
Ármester
Sziasztok.
Abban esetleg jártas valaki hogy elvesztett/elhagyott lakáskulcs (társasház) chip másolására vagy pótlására merre van a városban lehetőség? Esetleg ha vásárlok keyfob-ot, azt fel tudják tanítani? Egy 72 éves néninek lenne rá nagy szüksége.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
DonThomasino
veterán
válasz Tothgera30 #61716 üzenetére
Ha jól tudom Mister Minitnél csinálnak ilyet. (plaza)
Kérdezz rá telón.[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Tothgera30
Ármester
válasz DonThomasino #61717 üzenetére
Felhívtam. Nem biztos benne, de 2000Ft-ért másolják darabját.
-
DonThomasino
veterán
válasz Tothgera30 #61719 üzenetére
Ott dolgozik, és nem biztos benne ?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
szasanyi
félisten
válasz Tothgera30 #61719 üzenetére
Abban nem biztos de az tuti, hogy 2k... Ez ám a mentalitás, csak így tovább!
-
szasanyi
félisten
válasz DonThomasino #61722 üzenetére
Még rosszabb.
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Most, hogy bejött ez az új mumus 10% -ra növekedett normál benzin bioetanol tartalma.
Ti, hogy/hol tankoltok? Egyáltalán kell-e ettől félni? Tudom, hogy elvileg kárt tesz az alkohol az üzemanyag rendszer műanyag, gumi részeiben és van egy lista és, ha nincs benne a kocsid akkor elvileg tankolhatsz ilyet is, de szerelőm szerint ne vegyem készpénznek, mert pl: a mi autónk motorját 80 évek óta nem fejlesztették.Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Tothgera30
Ármester
válasz DonThomasino #61720 üzenetére
Nem mutatkozott be, csak "Hallo, Mister Minit". Az holt biztos hogy 2000Ft, de az már nem hogy működik is (így vettem ki a szavaiból).
Bírom ezt a tipikus szakmunkás/kisiparos hozzáállást. Nem lehetne? Nem! 20 évvel ezelőtt apám is így csinálta, semmin nem változtatunk. Az már bevált, ugyan úgy hajtjuk végre a műveletet. Múlt héten a villanyszerelőkkel jártam így, ott két 16A-es biztosítékról kellett kábelezni. Az ígért időn túl késtek egy órát. 10m kábelért felszámoltak 10k-t, és 25k volt a munkadíj. Ha előre tudom, megcsinálom magamnak.
#61724 Nerazim: Nem kell félni, ez nyugatabbra már pár évvel ezelőtt lezajlott hiszti volt. Bár ilyen 1,8%-nyi aránnyal emelkedett a benzin bioetanol-aránya, tehát jelentős változások nem lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
válasz Nerazim #61724 üzenetére
2007-es a jelenlegi járgányom, de kb 2001es technika a motor (japán)
Nincs a listában, sem az enyém, se korábbi típusok, sőt az egyel korábbi modellek sem.
Én nem parázom, már 2 teli tankot elpöfékeltem az E10-zel és pont úgy megy, pont annyit fogyaszt mint előtte. Nyilván ha gond lenne vele, az majd hónapok múltán jön csak elő
-
Tamás9x
őstag
válasz DonThomasino #61715 üzenetére
100-as benzinnel ment mióta megvan. A gyári fekete volt (azt mondják az a legjobb) De a keresztmetszete miatt cserére szorult, Csap és karbi csere...
csupán gagyi cső lett rátéve.https://www.youtube.com/@kisstontour
-
DonThomasino
veterán
-
huliganboy
addikt
válasz Nerazim #61724 üzenetére
Hali!
Emlékezzetek vissza pár éve (2010 környékén) E80 nevü üzemanyagra... kb volt fele áron mint a sima 95-ös. Ez 80 % kukoricából készült etanol és 20 % 95 ös normál benzin volt. Millió litert eladtunk belőlle... a japán autók tisztán tankolták, a félősebbek fele-fele arányban 95-ös benyával.
Az akkori ismerőseim szerint semmi nem történt az autóval. Voltak olyan pletykák amit itt írtok, gumi műanyak franckarika meg, hogy a lerakódásokat feloldja....
Mi annak idején az E80-ba raktunk több féle autó tömitést, sőt egy műanyag házas benzinszűrőt is.... Hónapokig álltak benne semmi változást nem mutattak.
Én azt mondom ettől nem kell félni, a nagy része még mindig benzin, egy oldat aminek koránt sincs olyan hatása mint ha tisztán használnád esetleg.
Egyébként a ersenysportban ma is használják a majdnem tiszta etanolt...
-
Tamás9x
őstag
válasz huliganboy #61729 üzenetére
Versenymotornál pont van egy kis tapasztalatom a nem bele való átlátszó csöveket megeszi a gyári cuccoknak nem árt, itt az után gyártott alacsony minőségű műanyagokkal lesz gond. 1-2 szűrő 3 hónapi bírta, a bolti simán tűri a Metanolt.
Épp ezzel küzdünk Ebayes tuning cuccok nem épp gyári minőség.[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
Teejay83
tag
Sziasztok
Van nagyon sok ÚJ Bontatlan tintapatron,toner,dobegység a bolti ár töredékért!!
Szavatossági idejük lejárt de tapasztalat alapján semmi bajuk,tökéletesen használhatók!
1 hónap GARANCIA!!
Raktárkészletből megmaradt! Ha valami érdekel írj küldök képet róla!
Tintapatronok 250ft-tól
Tonerek 4500ft-tól
Dobegységek 3000FtNagyobb tétel esetén jelentős kedvezmény!
Konkrétan az alábbi típusok:
Tip DB
HP 49 51649AE 5db
HP 25 51625AE 4db
HP 338 C8765EEABD 2db
HP 45 51645AEABD 5db
HP 26 51626AE 4db
HP 40 51640AE 2db
HP 15 C6615DEABD 2db
HP 78 C6578DEABD 1db
HP 40 51640AE 2db
HP 23 C1823DEABD 7db
Cannon BC 10 5db
Epson S020036 4db
Epson S020034 2db
Epson S020108/108/189 1db
Epson S020025 4db
Samsung K4092 1db
Samsung SCX-4521D3 2db
Samsung SCX-4216D3 1db
Brother TN-135BK 1db
Brother TN-135C 1db
HP LJ 53A 5db
HP LJ 49A 3db
Brother DR-2000 5db
Brother DR-2100 1db
Konica Minolta A0FN022 1db
Epson EPL-N2550 1db
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép]DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
INMOTEP
őstag
Valaki nem tud jó áron Autó akkumulátort újonnan esetleg valahol akcióban ? Metro- ban voltam de ami jó lenne drágának tünik ... 55-70 amper közötti akku kellene
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Felső kategóriás gaming laptop eladó : [link] - beszámítás is van!
SJCAM 5000X Elite tartozékok elvihetőek! : [link]
(ha kell,a kamera is meg van,de csak dashcamként lehet már használni) -
Plero
aktív tag
Szükségem lenne szerelhető USB A csatlakozóra. (Apa,Anya)
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
Nirvanus
aktív tag
Na jó, túl sok itthon a lapos.
HP EliteBook 2530p eladósorba került. L9600-zal, 4GB memóriával (egy modul, ami a klavi alatt van, szóval a másik 4-est könnyebb lesz beletenni). Adata SX300 60GB mSata SSD-vel, ami ott pihen az 1,8"-os átalakítójában a gyári merevlemez helyén. DVD meghajtója nincs, HDD keret van a helyén. Akksija szinte új, pár órát biztosan kibír köldökzsinór nélkül. Win10 fut rajta jelenleg. Felbontása 1280x800 12,1"-on, szóval van pixel. Webkamera nem van. Sem í betű, csak a helye, de az működik. 25 ezer Ft-ért várja új gazdiját. Alku-posta-csere nincs.[iTX-or-GtfO!]
-
izee
őstag
2010-ben 30e-ért még nem vágtál hozzá a vevődhöz hanyagul egy 128as ssd-t, csak mert lusta voltál kiszerelni, hogy azt is külön eladhasd. Szerintem.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
izee
őstag
Nem mindegy.
Csak azért fontos ez nekem, mert különben hülye emlékeink lennének a múltról azoknak akik olvassák.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
kovacs65
senior tag
válasz Tothgera30 #61745 üzenetére
Fujitsu Lifebook E734, 2015-ös, tökéletes. 14", FHD, 4. gen I7, 16 GB, 256 GB SSD +1 TB SSD. PC helyett. Mindent tud (nem játszok).
Kellene érte ígérni bőven, ha vinni akarná valaki.
Bár vannak I9-es álmaim, de csak az érzés kedvéért.Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
dfg54
tag
Vihető egy 250 gigás sata SSD fix 8 ezer Ft- ért, részletek PM- ben!
https://tinyurl.com/y7wm2c9v
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap kaptam ajánlott levelet a tévé és net szolgáltatómtól ( Szabolcs Kábel tévé- Nyírpazony ) hogy 03.31-én megszünteti a szolgáltatást.
Egyúttal az UPC örömmel értesített, hogy ők tudnak majd-e naptól szolgáltatni nekem.Sajna más választás nincs, vagyis de - a Telekom. De mindkét szolgáltató rézkábelen hozza termékét, így csodát nem várok.
Majd keresni fognak az ajánlataikkal, de a megadott számon még egy gép hang mondja, hogy nincs konkrét ajánlat, az oldalukon meg a lakcímre nem tudnak ajánlani semmit. Még.
Mint szolgáltatóval, mi a tapasztalatotok az UPC-vel?
-
Sanyi52
tag
Nekem UPC a szolgáltatóm, csomag előfizető vagyok, mert így olcsóbb, bár a telefont egyáltalán nem használom, a TV-kínálatból is minimálisat és semmi gondom velük.
A T-Kom-hoz hasonlóan rézkábel jön, de itt az ér átmérője azért jóval nagyobb.
Ha szerződöl velük, akkor a Korzóban lévő ügyfélszolgálathoz menj személyesen, nehogy a telefonos közvetítőpartnerekhez (utóbbiak saját nyereségüket is hozzáteszik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs