Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz gbors #2633 üzenetére

    Meg az NV30-ra, ott is mondtak nagyokat mennyivel lesz gyorsabb majd mint az R300, es valoban igaz volt nehany cherry picked teszt eseteben, de osszesegeben nem, DX9 alatt meg foleg nem.
    Hasonlo tortenet mint anno az NV30/R300 csataban, ha nem lesz tul jo a GF100 DX11 teljesitmenye (amire abbol mar lehet kovetkeztetni, hogy kihereltettek a Gothic uj reszet, es nem lesz DX11, csak PhysX), hogy nem sok jatek lesz DX11 tamogatassal, es ismerven a mentalitasat a cegnek erre fognak is torekedni.
    Biztos vagyok benne lesznek meg kavarasok, Crysis2 eseteben szinte biztos lesz valami ami DX11-es AMD felhasznalokat hatranyosan fogja erinteni.

    Amik mostanaban fognak majd szivarogni NV altal mert eredmenyek azokat erdemes lesz majd fentartasokkal kezelni, mert ok is megtudjak talalni azt a beallitast, ahol kifutnak az AMD kartyak az 1GB memoriabol. (HD5970 eseteben is igaz, mert ugye hiaba van azon 2GB, az valojaban 1GB-nak szamit.)
    Az AMD is ezt csinalta a sajat maguk altal mert eredmenyek eseteben a HD5850/HD5870-nel a GTX285/GTX295 ellen, tehat egyszeru a keplet, nem minden az, aminek latszik :)

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák