Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz keIdor #17167 üzenetére

    Pedig pont arról volt szó, hogy a bányászat miatt nem pörgetik fel a termelést - vagy húzzák tovább mint kéne. NV kártyák azért továbbra sem voltak annyira toppon bányászatban, mint a Radeon RX-ek. (Főleg eleinte)

    Teljesen logikus szerintem, hogy egy akut készletelszívó dolog miatt nem nyitnak meg új sorokat, hogy aztán hirtelen rájuk rohadjon egy tonna Pascal az új generáció kiadása előtt. Ezért nem tartom valószínűnek, hogy gyártják még...

    Gondoljunk bele, már így is eléggé veszélyes most a helyzet árazás szempontjából. Ha használt piacon lesz hirtelen több ezer, tízezer 1060,1070, 1080 ...de már 1080 Ti is, amitől a bányászok nagyon sürgősen szabadulnának (vagy riget akarnak frissíteni), akkor nagyot eshetnek a használtpiaci árak. Bedobnak egy 1080 Ti-t 120-150 ezerért mondjuk 2 év garival, akkor az új kártyákat bizony alul kell pozícionálni. Mert tudnak olyan árat mondani a bányászok, amiért inkább megveszed a Pascalt és nem új kártyát. 1060-at szerintem tucatjával szórják majd műanyag áron. A bányásznak tökmindegy, már kitermelte az árát, ez csak egy ajándék a végére, és minél gyorsabban szeretné megkapni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák