Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Attila2019

    tag

    Üdv. Le írom tapasztalataimat hátha segít valakinek a döntésben hogy ha 3070 Aorust akar venni.

    Előtte egy 2070s trio x volt meg 2070 strix 2060s strix most pedig aorus mert ez volt készleten.

    A borítása olcsó műanyag, könnyen karcolódik, de a teteje szép dizájn, minőségi fém. Az rgb is szép.
    Van súlya sztem alátámasztás nem árt neki.

    CW: Hangos Coil whine csak nagyon nagy terhelésnél és fps számnál van de ez ritka volt nálam, egyébként halk cw volt jelen játékok alatt ami nem zavaró. A strix kártyákon nagyon hangos cw volt kis terhelesnél is,az msi meg picit halkabb volt, mint az aorus .

    Ventilátor: az sajnos nem a legjobb szerintem mint egy permetező repülő kis túlzással. De az msi 2070s trio volt a legjobb ott csak szél zaj volt ennél már pici motorhang vagy valami furcsa szél zaj...halk kerregés, de van 5 silent wings 3. játék közben 1000rpmen mennek és ez a hang nem hallatszik . Ha nem játszok akkor a ventik nem mennek.

    Az rgb működik ha a gyártó oldaláról töltöd le az aorus engint(tartalmazza az rgb fusiont) meg a drivert(régi). De csak akkor működik ha minden aorus xd.. asus lapom van.

    Be tudtam nehezen állítani a világítás meg az lcdt de volt h az lcd elfelejtette a beállítást illetve a Windows is párszor össze omlott kis időre az rgb fusion miatt . A program elindul egyből ha friss windowson rakod fel és nincs más rgb program ha van más is fent 15 perc múlva talán felismeri a kártyát. Szóval egy rakás ### a program .

Új hozzászólás Aktív témák