- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firestormhun
senior tag
Iponban van 10 db Palit FE akit érdekel, igaz elég boros áron(286k):
[link]...
-
mlinus
őstag
válasz Firestormhun #902 üzenetére
meg 262k-ért egy msi, amit én mondtam vissza.
inkább megvárom a customoket -
Segal
veterán
Az en msi-m meg megerkezett csak melozok este fel10-ig. Nagyon hosszu munkanap lesz
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
addikt
Ahogy nézem az eladom a 1080 -at + max 80.000 -at rádobok és veszek egy 1080ti t csak alom marad.
Pedig 4k ra kell mert a sima 1080 kevés hozza...
Pedig csak ki akartam próbálni milyen egy 4k s monitor mert jó áron jutottam hozza.
De elég meggyőző[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz ImpersonatoR #908 üzenetére
4k monitorok 60Hz-esek. Visszaveszel egy kicsit a grafikából és szinte minden menni fog 60fps-el az 1080-on is. Élsímítást kapásból ki kell lőni 4k-n mert nincs rá szükség.
Persze a max grafika az mindig mélyen zsebbe nyúlós történet./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Segal
veterán
Miota max grafika a 4k? Van feljebb is akar 5k-s monitorok vagy 3 darab 4k monitor egymas mellett de extrem peldaval is talalkozhatsz a youtube-on amikor 2x2-be van kotve 4 darab 4k-s monitor.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
KRoy19
őstag
Nem a felbontás a max grafika, max grafika egyenlő minden beállítás maximumra állítva játékon belül.
Ha ezekhez ragaszkodik az ember mélyebbre kell nyúlnia a zsebben, mintha hajlandó lenne, mondjuk csak high-on játszani.(ez bármilyen felbontásnál elmonható)
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Egy 48"os 4K TVn pont annyira kell az élsimitás mint egy 24"os FHDn,mert mindkettő ugyanannyi ppi.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Segal
veterán
Gta teszt egyelőre elmarad nanyon úgy néz ki hogy nem szimpatizál a videókártya a 650 wattos chieftec tápommal
A rendszer tökéletesen fut meglepően halk is a kártya de amint kapna valami durvább terhelést újraindul a gép Ami még rosszabb hogy csak szerdán leszek szabad sajna addig várni kell."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Laraxior
titán
Hát, ez elég szomorú...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
chris0000
őstag
válasz ImpersonatoR #908 üzenetére
hi.
ugyanígy vok én is ezzel,most szereztem 1 4K monitort én is aztán úgy voltam vele,h jó akkor ez maradhat is az 1080p után,aztán most berendeltem a 1080Ti kártyát... ...aztán meglátom,h megtartom-e,nem kevés pénz...de hosszú évek óta most az nvidia elég jól árazta be a csúcs kártyáját ár/érték arányban.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Chieftec cft-650-14-cs
Iponon a tesztbe is 1000 wattossal ment a kártya és a 980oc óta csak a videókártya változott a gépembe. (i5 ivy proci, 1 ssd, 3 hdd, 8gb ram)
Én semmi más tényezőt nem tudok elképzelni csak a tápot mint hibaforrás mert amíg üresbe fut a rendszer addig minden tökéletes (ne is hallod a kártyát) de amint beizzítom a gta-t (de kipróbáltam a project cars-al is csak hogy kizárhassuk a gta-t is mint hibaforrás) legjobb esetben is egyszer elindult az online beköszöntem a többieknek és kész meghalt a rendszer. Project carsnal a pályáig sem töltött be. Ez szerintem egyértelműen kijelenthető hogy táp probléma. Mindegy ma berendelek ipontól egy 850eset aztán holnapra kiderül hogy igazam volt e"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Drizzt
nagyúr
Hát... Azért simán lehet probléma magának a VGA-nak a tápáramkörével is. Én előbb megnézném valaki más gépében, akár erősebb táppal, ha van ilyen ismerős. 650W-nak untig elégnek kellene lennie. Esetleg még az lehet, hogy az ág amire kötötted kevesebb ampert bír, mint amit kéne. Érdemes lehet utánanézni a lap leírásában, hogy melyik csati hány amperes.
I am having fun staying poor.
-
Segal
veterán
Már írtam a tépot témába is ott azt írták elég régi ezt a táp és hogy milyet lenne érdemes venni. Jleenleg letettem a 850esből és egy 80plus-os 650körüli van tervbevéve de meglátjuk. Kapkodni nem kell ha éjjel rendelem is holnap érkezik...
-
Laraxior
titán
Ja, csak a Corsair egy agon tud 60-70A-t, ez a Chieftec meg szét van bontva.
650 es 650W kozott is van különbség."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Segal
veterán
válasz chris0000 #924 üzenetére
Megtaláltuk a problémát mert nekem a 12V-nál van v1 v2 v3 és v4 és mindegyik 18A Akkor jöhet valami komolyabb táp
-
Laraxior
titán
Egyértelmű volt. Javaslom a Corsair Ax860i-t.
Ha hosszabb tavra tervezel. De EVGA Supernova is ajanlott, vagy ha nagyobb akkor Superflower leadex.
En is nezegetem a tapokat
HX1000i vagy az 1200-es Leadexre varok hogy valamelyiket beakciozzak.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
KRoy19
őstag
Hogy lenne már mind a kettő ugyan annyi PPI 24-es kijelző kb 180 PPI a 48-as tévé pont kétszer akkora, szóval 90 PPI.
Viszont jó esetben nem ugyan olyan messziről nézed ezt a két kijelzőt, szóval abban egyet értek, hogy ugyan azt az eredményt fogjuk kapni élsimítás terén, ha ideális távolságból nézzük mind a két kijelzőt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Azt még azért próbáld meg, hogy a két külön PCI-E ágról eteted a VGA-t, szerintem úgy működnie kellene - nem ismerem a tápot, de vélelmezem, hogy azok két külön 12V-os ághoz van rendelve.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
KRoy19
őstag
válasz Siszibatya #933 üzenetére
Nem jó a link, de akkor javaslom, hogy olvasgassatok egy kicsit a témában.
PPI = Pixel per Inch, ami arra utal, hogy hány darab pixel van adott területen. itt a képlet, ha érdekel
Ha beírkálod az adatokat gyönyörűen ki fogja adni, hogy egy 24 es 4k monitor 183 PPI egy 48as 4k tv meg 91 PPI
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz chris0000 #930 üzenetére
En mar minden lehetoseget megprobaltam de nagyon nem szeretnek.kockaztatni mert a folyamatos ujrainditgatas semmiesetre sem tesz jot a gepnek igy az mar el lett dontve hogy csere lesz. Most ezzel szemezgetek elsodlegesen. Bocsi a linkert mobilrol vagyok
https://m.ipon.hu/termek/supernova-g1-650w/738982
Szerintetek ez minden teren megfelelo lenne? Elsosorba nyilvan az 1080ti masodsorba meg a 3 hdd 1 ssd ugyileg?"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
KRoy19
őstag
válasz Siszibatya #933 üzenetére
Ja hogy 24 FHD monitorról volt szó és nem 4k monitorról, akkor ezt benéztem, úgy valóban ugyan annyi a PPI.
Viszont akkor sem értek egyet azzal, hogy a 48-as 4k tv nél ugyan úgy kell AA mint egy full HD 24-es monitornál, ez akkor lenne igaz, ha mind a kettőt ugyan olyan közelről néznéd, de ez nyilván nem így van.
-
TTomax
félisten
Igen ez sajnos a táp, 4ágra van osztva a 12V rail,és 18A az bizony kevés egy 1080Tihez, a 980hoz persze elég volt.Normális esetben nem kell ehhez 850Wos táp ha single rail.Elég lenne a tápod ha nem ugy lenne bekötve ahogy.
(#935) Segal
Nehogy megvedd!Az is osztott ágas,bár az már dinamikusabb de csak 20A/ág ...ott az ipon képen.[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Ezt vedd meg. [link]
54.1A single rail,vinni fogja a 1080Ti-t mint a szél. teszt: [link]
Ha nem bizol a márkában,akkor az RM corsair picit drágábban én speciel ezt venném. [link] Ez is 54A single rail,de kulturáltabb a venti vezérlése,meg azt hiszem a gari is több. [link]
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Ugye még nem láttál ilyen monitorokat élöben?Hiába nézed meszebbröl,annyival nagyobb is,28"on 4k-ra is kell itt-ott élsimitás,csak nem 8X hanem mondjuk 2Xes,ahhoz hogy ne kelljen kb 4XPPI kell...
-
TTomax
félisten
A G1 az fsp beles,viszont a G2 az már SuperFlower pont az amit itt olcsóbban linkeltem.
-
Segal
veterán
Ha te a corsair-t valasztanad akkor szerintem tokeletes lesz az en gepembe is. A ketto kozt arba ugysincs lenyegi elteres de iponon agyondicsertek a corsair-t Nekem a legfontosabb hogy megszunjon a problema mert igy csak porfogo az 1080ti
Koszi a segitseget!"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
palfitom
félisten
-
TTomax
félisten
Jó az a Corsair,meg leszel vele elégedve hosszu ideig ki fogja szolgálni a géped.Szivesen!
(Amugy az én gépemben is kb 8éves a corsair HX850,kapott olyan pofonokat már mint két 1500MHzre huzott TitanX+ 4.8GHz 4930K,ami biztosan több volt mint 850W, de még megy. )
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Az én TX650-em is eléggé melegszik, ha játszok
Sok neki ez a VGA, meg a CPU, meg a millió venti amit hajt szegény. Pár hónapja várom, hogy beakciózzanak valami nagyobb tápot, de nem akarnak mozdulni.
Corsair HX1000i 220EUR
Super Flower Leadex meg 266EUR, az utóbbi csak a szép világítás miatt (is)Mondjuk én nem vennék már 650-est. Bár nem ismerjük a kollega gépének a többi részét.
-
TTomax
félisten
válasz Laraxior #945 üzenetére
Hát ha nem tervez SLIt akkor kiszolgálja öt kényelmesen.Amugy irta hogy "i5 ivy proci, 1 ssd, 3 hdd, 8gb ram".Oda elég lesz még ha I7re is cserél. Én is egyébként keresem a HX850 utódját,mert már nincs gari rá és elöbb utobb elfárad de az árak nagyon elszaladtak.Valami 1000Wos kellene,meg single rail,meg titanium,meg kávét is fözzön,meg le is sz... ja azt ne... és olcsó is legyen.Mert ugy néz ki én is megyek 1080Tire,egyre jobban tetszenek,és lehet a vizemet is kiépitem rendesen a vgara is...
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
"Csak" 650W-os tápot akkor sem vennék, ha ingyen osztogatnák. Pont a kialakult helyzet miatt. Jön egy bitang VGA, vagy majd jön egy bitang CPU, amihez majd egyszer csak kevés lesz. Inkább veszek nagyobb tápot és tartalékon csorogjon, mintsem, hogy a 650-es közel maxon járjon.
-
TTomax
félisten
válasz ForRedGlory #947 üzenetére
Bőven elég egy 650es táp egy i7/1080Tihoz.Az előző is elég lett volna ha single rail.
-
KRoy19
őstag
válasz ForRedGlory #947 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy egyre kevesebbet fogyaszt minden, nem egyre többet.
-
Laraxior
titán
Pl.? CsúcsVGAk maradtak 250W-os TDPvel... De inkább 300W teljes terhelés alatt, kitolt TDPvel.
CPUk? Ugyanez. 90, vagy felette TDP, de ugye a tuning miatt jobb ha 100 felett számol az ember.
Max annyi, hogy a winchesterek helyett az SSDk kevesebbet kérnek.
Én sem vennék 650-est. Ha single rail, ha nem."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest