- ASUS notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple notebookok
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
A majdan megjelenő kártyákat nézve, vagy ami már kijött / szerintem nem éri meg 980TI -be fektetni közel 150 ezer forintot.
Úgy gondolom, ettől jobban is kijöhetsz Teljesítmény/érték szempontjából.
(#37949) GeneraL_XTX
Amennyiben jó áron lehet kapni 970-et, minek is kellene temetni?
Én bevallom, ájemdí párti vagyok, de ennek ellenére volt már ződ kártyám is, nem is egyszer, mikor éppen teljesítmény/ár viszonylatban az volt a tuti .
A 970 úgy fest, be tud esni elég jó kis ár kategóriába, nem igen kell azt temetni, már aki nem néz túlságosan előre.
Az rx480 meg lesz olcsóbb is, és a custom variánsok nem picivel erősebbek lesznek.
Kérdés, hogy mennyit kel még addig aludni.Aki ezt nem tudja kivárni, annak egy jó áron lévő 970 teljesen jó lehet.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
VTom
veterán
Én azt mondom, add el a 970-et 70K-ért, 980Ti-t meg alkudd le 120-ra. Szerintem ennyiért már ki lehet fogni, és így már igencsak megéri.
A 980Ti kb. a 970SLI szintjét hozza, így szerintem reális a különbség, FullHD-re sem overkill mindenhol, az új címek (Division, Rise of the Tomb Raider, stb.) megfogják, ami meg nem, annál be tudod kapcsolni a DSR-t.Ha 1440p-ben gondolkodsz a közeljövőben, akkor mindenképpen megéri. 1070-et még mindig nem kapni 160 alatt, de egy jó tuningos Ti le is lépi, bár erről már sok vita kialakult
Én nem bántam meg, 970-ről váltottam Ti-re, FullHD @60Hz, Division-ben minden maxon van, amit állítani lehet, fix 55-60fps, Witcher 3-ban 1440p DSR-rel hairworks-szel 55-60fps, AC:Syndicate minden maxon, élsimítás van visszavéve talán, fix 60fps. Nekem megérte.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Motion_Blur
félisten
Szerintem nem ér megy annyit.
Én 40K alatt megúsztam ugyanezt, csak azért cseréltem
1440p-ben így már kompromisszummentesen tudok játszani.
Szerintem meg lehet csípni 980Ti-t 130K alatt is.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
BiP
nagyúr
Én pont tegnap/ ma zongoráztam végig ugyanezt a gondolatmenetet. (970-et 70-ért eladni, 980ti-tjó áron megcsípni)
De 140-ért nem éri még 980Ti-t venni aprón, amikor 153-ért iponban kapsz egy zsír új 1070-est. Nem kérdés.
Max. 120-at érne meg. De lealkudni meg nem lehet, mindenki foggal körömmel ragaszkodik a 140-hez, az alá nem mennek. (Legalábbis a mostani hirdetők). Ennyiért rajtuk is marad.
Ha még normalizálódik a 1070 piaca, még lejjebb mennek az árak, de ha már az eddigi áresést sem tudják feldolgozni, később sem fog menni.Motion Blur: 130-ban már annak is benne kell lennie, hogy lecummant a barátnője
Amíg +22-ért ott egy újabb, gyorsabb, halkabb, 100wattal kevesebbet fogyasztó, bontatlan, bolti kártya, addig nincs realitása.
Pedig nem vagyok egy fillérb@$zó alkat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest