- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabro
tag
válasz #Morcosmedve #8500 üzenetére
Na beallitottam az ertesitest, ha jon nekik. De amugy mindegy melyik orszagban elek, a where to buy-nal votl egy ceg aki itt is arulja ezt a hatlapot. Akkor gondolom azoknak kuldik el es onnan postazzak ki nekem...
-
trufa12
addikt
MSI GF N780GTX Lightning 3GB 384bit DDR5
vagy inkább ez?Sziasztok ezt a vga-t érdemes meg venni ? bírja, vagy van selejt közüle ?
előfordulnak hibák ?
mert a lightningnél sokat olvastam más topicokban hogy ezek a kiadások nem szoktak jól sikerülni..[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
trufa12
addikt
válasz BlessedElroy #8508 üzenetére
Ha meg veszem majd fogtok (a fundamenta nyomatná már a lóvét ez fog vissza ) (esetleg nem tudja valaki hogy mennyi idő ? múlt hét szombaton lett le tárgyalva.. (meg lett adva nekik minden hogy minél hamarább utalják szóval kb mennyi idő így ?)
Gondolom a configom kihajtaná..?
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
válasz #Morcosmedve #8511 üzenetére
Azt tudom
olvasgattam neten van aki 3 hónapot várt... (
Bár mint mondtam minden feltétel adott nekik hogy hamarább küldjék ... (mármint pénzt kaptak, mert van olyan... ha fizetsz valamennyit gyorsabbak kicsit .. )Hát lehet szabad felhasználású .
szerk:HuRRá .D
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
esetleg még ez ? vagy a sima asus v a lightning?3 közül melyiket ?
Vennék TI t csak hogy ott legyen az a 2 betű de drága az már nagyon
[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
válasz trufa12 #8513 üzenetére
a "sima" asus dc2oc 780 jó kártya nagyon, hogy megér-e a lighting +20-at, azt nem tudom, nem ismerem.
A poseidon egy mutogatós kártya, ha van vízhűtésed és abba raknád, akkor jó, amúgy mint írták picit későn érkezett a piacra és mivel elég egyedi, drága.szerk.: poseidon-hoz képest már inkább a ti-t venném...
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
trufa12
addikt
válasz #Morcosmedve #8514 üzenetére
Lehet maradok az asusnál, mert igaz az msi nagyon szépen megcsinálta de az a majd 20 ezer.. :S hát ezért sok
És szerintem (annyi hogy szebb világít is ,meg tud pár mhz el többet ) de vizet nem fogok használni így szerintem az esetemben a jó kis olcsóbb asus.. (olcsóbb ).. meg teszi . Azért mert lesz 1 kicsi ne szórjam el a pénzt .
-
MaxxDamage
félisten
válasz MiklosSaS #200 üzenetére
Gratula hozzá, szép kártya / szép eredmény !
Am. a VGA hátlapján található ilyen "borítólemez" ? mint pl. Asus-on is [link]L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Dreamie #8517 üzenetére
Kipróbálhatná, de ha megnézi conqver DC2-es eredményét picit feljebb, szerintem nem csalódna, várnánk a lighting tulajtól egy-két tesztet és akkor lehullna a + pénz értelméről a lepel!
luimapeiz: melyik VGA-t kérded?
(#8516) trufa12: hardveraprón találsz bolti ár alatt is 780-at, amin van még gari rendesen, az is meggondolandó lehet!
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
Fail3D!
addikt
válasz #Morcosmedve #8519 üzenetére
Egy olcsobb kartya is tudhat nagyobb tuningot Itt a lenyeg a hutes minosegen, hangjan es a markanevben keresendo, szoval jo ha ad tesztkepet, csaloka arra alapozni
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Fail3D! #8520 üzenetére
westlake biztos azt fogja mondani, hogy az ASIC-tól függ, neki az a véleménye, csak azt nem látod, amikor veszed, továbbá az is természetes nála, ha egy gpu hangos és meleg, de menjen az OC, neki ez a lényeg!
Nekem, meg szerintem, aki otthonra és játékra veszi nem akar állandóan fülessel játszani...meg bios-t hekkelni, hanem megnézi esetleg a tuning végét és game...
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
MaxxDamage
félisten
válasz #Morcosmedve #8519 üzenetére
EVGA-t , bár én Asus DCUII-t vennék , am melyiket lenne érdemesebb 780 vagy 780Ti -ba ?
Meg megérné lecserélnem a 770-OC-m (DCUII) /tudom ez nem ide tartozik ezért sorry/L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
trufa12
addikt
válasz #Morcosmedve #8522 üzenetére
Akkor csak az asus a legjobb választás.. Mert én nem 3d mark bajnok akarok lenni hanem halk erős vga-ra vágyom amit legalább 1-2 évig használhatok lehetőleg minimális grafikai élmény csökkentéssel a 60 fps ért ...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz MaxxDamage #8523 üzenetére
770-et megéri, a maradékra magadnak kell rájönni, hogy mit ér meg:
-> 140k 780 DCII vagy 200k 780 ti DCII, (ezek bolti árak kb.) -> Ti nagyobb ugrás 770-ről© asszongya'hogy
-
trufa12
addikt
Szerintem bőven megéri cserélni ha meg teheted . (én is elgondolkodtam vegyek 770 et és vehetek mellé mást is.. . de szerintem megéri a 780 az árát.
-
Fail3D!
addikt
Ugyan ezt jarattam 1280oc val stabilan bf4 alatt, es a 780 dcuii tuning nelkul erezhetoen jobb volt
-
dantambt
tag
Nekem most egy 780 dcu2 van. nagyon jó kártya én 1254 re tudom húzni stabilan 24/7. Most akarok válltani 780ti re abból is asus dcu2 lesz.
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
-
MaxxDamage
félisten
Köszönöm mindenkinek !
Jelenleg megfelelő a 770-OC (DCUII) is , gond nélkül megy minden amire használom.
Ez a max. amit kilehet hozni (de am. alap/gyári értéken használom)Erről igazán az Asus GTX780Ti -re érné meg leginkább lecserélnem (ahogy elnéztem) azt a kis + pénzösszeget amit rákéne fordítanom
L
-
trufa12
addikt
válasz MaxxDamage #8532 üzenetére
Igen arra bőven megérné .
-
BeLucZ
addikt
valaki hozzáértő meg tudja mondani afterburnerben melyik módot érdemes választani a beállításokban? user mode vagy kernel mode ? kernelben használom most, de a gyakorlatban lövésem nincs hogy van e valami különbség, van e hatása a teljesítményre a gyakorlatban
-
BeLucZ
addikt
válasz #Morcosmedve #8535 üzenetére
hmm, lehet akkor vissza kéne állítanom user mode-ra
-
westlake
félisten
válasz #Morcosmedve #8522 üzenetére
Nem azt mondom, hogy szentírás, de itt is átlagot kell nézni. A többség szempontjából teljesen lényegtelen, hogy egy-egy esetben nem annyira tuningolható, mint az ASICQ-ból következne. Én eddig két kártyát néztem, azoknál a magasabb ASICQ értékű jobban tuningolható. Ha megnézem a többit is, azokat is le fogom írni. Mást nem tudok mondani.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Fail3D!
addikt
válasz #Morcosmedve #8542 üzenetére
Ha minden jol megy mar csak estig..
(#8544) BMW001 December mar elmult, lassan januar is... Lehet a kov amd szeria mar jo lesz / vagy a driverekkel nem lesz gond/, ha eleg turelmes vagy
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Majd ha effektive kint lesz, akkor elvalik. Senki nem tudja megmondani, hogy milyen lesz, talalgatni lehet. Ezert kell varni. Nekem mind1, mi dohog a gepemben, nem partoskodok. Az lesz benne, ami jobb. Mivel eloszor tortent meg, hogy az aktualis Radeon szeria nem bejovos, igy minden tovabbi nelkul valtanek. Egy dolgo miatt nem futok karyat venni, az pedig a Mantle.
Don't Tread On Me
-
-
akoska07
nagyúr
Az állandó titkolódzás a semmiről,ez megy nekik.
A 290-ről se beszélhetett senki,most már tudjuk miért nem.
Be kellene zárni az összes amd/ati üzemet,és a sok lehuzós naplopó semmire kellő,magát jó programozónak gondoló ember mehetne utcára,ott huzhatják,de csak a seprűt.
Vagy csak álljanak át szgépes székek gyártására,talán azt nem b@sszák el.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
dantambt
tag
Esetleg valaki tudna erről a típusról véleményt mondani. Vagy inkább maradjon az asus dcu2 oc?
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
- Eladó modifikált R9 380X
- BESZÁMÍTÁS! EVGA RTX 3080Ti XC3 ULTRA HYBRID 12GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Zotac RTX 4080 16GB GDDR6 Gaming AMP Extreme AIRO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS ROG STRIX RTX 3090 24GB Dobozos 1-Év garanciával, számlával!
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Tápkábelek És Adapterek 12VHPWR Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest