- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Valoszinuleg fake VEGA10 Benchmarks
...
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #56552 üzenetére
Kozben a rossz hir az az, hogy ugy fest csak Majusban jon.
Tulajdonkeppen 1 evvel hamarabb kellett volna jonnie, tudom ez mar leragott csont.
Viszont kulfoldi forumokra hagyatkozva annyit tudok mondani, akarmit is csinalnak most, biztos vagyok benne, hogy dolgoznak mint az allat, hogy jo es eros legyen.
Emlekszem 480-asuk elott vagy 3 honappal jott a hir, hogy kuzdenek az orajelekkel, valami ~850MHz-en alig ment a lomjuk, majd persze jott ra a cafolo hir, es mire jott a release egesz pofas orajelet varazsoltak neki, igaz volt is bajuk a TPD ertek atlepessel, de legalabb gatyaba raztak.
Nah most ha ugyesek, akkor Majusra kiutnek Vegabol egy Titan-t vero teljesitmenyt, es hogy ar alatt lesznek-e?
Ebben biztosak lehetunk, nem nehez Titan ar ala menni, es meg boven hasznot is termelni
Meg a HBM2 memoriakkal is.Mindenki (kozottuk vagyok en is boven) nagyon remenykedett a Januari bejelentesben, most mar a Marcius eleje is jo lett volna, erre jon a Majus...
Viszont egy dolog fontos, altalaban amikor Ok bejelentik a kartyajukat addigra a nagykereket feltoltik a VGA-kkal, szemben az nVidia, akire mostanaban eleg jo idot kellett varni, hogy lehessen vegre kapni a "legenda" kartyajukat....
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Devid_81 #56551 üzenetére
Persze, hogy fake. A többi Radeon alapján van belőve a teljesítmény. De például a Fallout 4-ban szét kellene aláznia a mezőnyt a draw stream miatt, mert amíg a többi hardver milliónyi felesleges háromszöget számol, addig a Vega már rég kivágta mindet. Nem számították bele az újításokat az fps-ek meghatározásánál. Nagy hiba volt, így világos, hogy fake.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Devid_81
félisten
Es csak, hogy lassatok nem csak AMD-s hirrel spammelek mindig, itt egy intel hir
Bug in Skylake CPUCsak Skylake U, mobile CPU-k erintettek, es fizikai hozzaferes kell az USB 3.0-as portjukhoz, es onnan akar at is veheto az iranyitas a rendszer felett kihasznalva ezt a CPU szintu "hianyossagot"
Szoval az atlagusert ez nem fogja erinteni, meg amugy is gondolom jon vmi bios frissites hamarosan....
-
nagyúr
-
Erdei88
veterán
válasz FollowTheORI #56562 üzenetére
Akkor kiközösítjük
-
keIdor
titán
Én már 3 éve se értettem az Early Access-re pénzt adókat.[link]
Ilyen ZS kategóriás, bugos sz@rokkal kik képesek játszani? Remek példa a Day Z. Mai napig sehol sincs, a 20 éves Project IGI komolyabb játékmenettel bír.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
Ez hatalmas , óriási ,ezen besz@rtam
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Ezt be kellene rakni a hogy is néznek ki a gépeink topikba
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Hó lapátolás és elszállítás tutorial
-
ÁdiBá
veterán
Tegnap este voltunk az Aréna Plázában, megnéztük az utazók című filmet. Kicsit romantikusan van előadva a film sci-fi romantikus jellegű. Ez miatt sok negatívumot kapott, én személy szerint élveztem, nagyon tetszett a látvány világ benne.
ÁdiBá
-
TTomax
félisten
Modern Warfare Remastered 5K max....[link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz #35434496 #56581 üzenetére
Az,hogy a fallout4nek olyan mindegy 60fps felett meghülyül a fizika mint a skyrimnél,azt meg már egy 1060is hozza ...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
gyiku
nagyúr
ez egy ti lenne?
hüllő
-
gyiku
nagyúr
2x8pin, 5 vastag heatpipe, 3 slotos huto. kazan
hüllő
-
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #56587 üzenetére
Olyan 50fps környéke,az már necces 5Kban még nincs gond de a 8K már nagyon sok. [link]
Jut eszembe ez cutom 85ös FoV.Az alap van vagy 60.Bár nem sokat oszt vagy szoroz pár fps...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz cyberkind #56589 üzenetére
Annyiért vettem én is,de csak a remastered miatt, a másik förtelmet le se tölöttem... (elnézést ha valaki lelkébe gázolnék).Emlékszem régi szép idök,hányszor kitoltam én ezt több vgaval is... egy gts250 is elvitte fullon.Azért amig a G80/92 nyeregeben volt sokáig elég volt mindenre,nem kellett évente vgat cserélni elfutott minden,igaz akkoriban a 60Hz volt a divat.
-
TTomax
félisten
válasz cyberkind #56591 üzenetére
Jól sikerült a remastered,nem nagyon látok kiugróan nagy bugot.4kban ugy megy mint az álom,ugy hogy szerintem FHD sem kell komolyabb vas neki.
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #56593 üzenetére
Az uj cimekben (2016) nem igazán....az az "el lehet lenni" elég sok kompromisszumot takar.
-
WaterWawe
őstag
Első hsz az új PH szerverről.
(Legalábbis ami a topikot illeti.)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Welcome back PH !
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ezt most találtam,nekem feldobta a napomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs