Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AsakuraDave

    őstag

    válasz PeTeR_33 #106684 üzenetére

    Ha szerinted valaki azért lesz meleg mert 2 férfit vagy 2 nőt lát szexelni(lefogadom hogy leszbi pornora már verted ki de azért ők a betegek :K) attól lesz ő is meleg vagy transznemű akkor elég nagy baj van a fejedben. A pszhio gyilkos is a filmektol és játékoktol lesz az ami nem attól hogy így születik. Ez egy lelki, mentális dolog amivel születsz. Nem tudod felfogni hogy mennyire szar és nehéz lehet egy férfi vagy női testbe élni miközben neked teljesen más nemhez illő hajlamaid vannak. És ezt ne mutasd ki mert meggyaláz a társadalom. Millió példa van hogy a nagy vezető alfa hím de közbe amúgy meleg vagy mindkét lyukra játszik. Ettől miért lesz kevesebb? Sokkal elborultabb szexuális dolgok vannak amiket belehetne tiltani vagy jogukat elvenni de nem az én dolgom ha egy nő egyszerre 2 farkat szeret minden nyilasaba es kozbe még verjek is de persze valaki meg erre izgul de persze ez nem olyan beteg mintha csak meleg lenne egy ember. Elfajzott korcsokkal van tele az emberiség de a melegeket kell kispécizni mert akkor a többire nem figyelnek fel.
    Természetesen vannak extrém végletek amikor az 5 perc hírnevért csinálják de ez olyan mint a Berki golem nyomorék aki akkora alfa giga chad hogy őt kell balvanyozni. Szerintem 100x károsabb és jól mutatja mennyire szánalmas az emberiség hogy egy Berkit jobban befogad a társadalom illetve megtűr mint egy meleg párt akik nem szerepeltetik magukat a médiába pl.
    Meg végülis sokkal jobb hogy nevelő otthonokba rohad egy csomó gyerek mintsem hogy egy normális meleg pár felnevelje és szeretetet adjon annak a szerencsétlen gyereknek. Nem lesz ettől ő is meleg ha nincsen alapból ilyen hajlama ezt kurvára jó lenne elfelejteni és tipikusan a vén begyöpösödött gondolkodásuaknak van bajuk a melegekkel, a háborús menekültekkel es sorolhatnam...

    There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák