-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence188
tag
válasz Rypejakten #2398 üzenetére
Tudom persze, de hátha én leszek a szerencsés Nem tudjátok hányat sorsolnak ki?
-
Vigneau
félisten
válasz Alpachino #2399 üzenetére
Azért a legutóbbi MSI GTX 670 is hamar itt landolt a PH!-n - pedig az már az új sorsolás szerint lelt "első gazdára"...
Mindig lesznek, akik szerint ez a rendszer jobb és lesz ellenzője is.
Asbee:
Megelőztél...[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Alpachino
veterán
Igen erről beszélek, hogy aki tényleg csak egy jó karit szeretne venni, saját használatra tényleg olcsón, ha már van ilyen lehetőség, annak tuti nem jut aki pedig megélhetési forrásnak tekinti ezt a szuperszárdás bizniszt, annak több darab is birtokába kerül/kerülhet. Ezt, ez a sorsolásos módszer nem tudom mennyire szorítja vissza.......
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Ernest.
tag
válasz Rypejakten #2398 üzenetére
Nem tudtam, h sorsolásos lett. Amikor vettem a 660Ti-t még nem volt ilyesmi. Igen, sajnos a magyar mentalitás mindenhol kiüt, ahol pénz van a dologban Ami a legrosszabb, hogy az ilyet "élelmesnek" hívják, ami egy pozitív kifejezés, pedig miattuk szívnak a "jók"..
-
bence188
tag
Szerintem ennek is az lesz a vége, hogy befejezik a szuperszerda akciókat az olyanok miatt, akik egyből eladják a kártyát.
-
athomi
veterán
találtam róla egy leírást, e szerint nem olyan rossz ez, bár a konkurens egyedi darabjaitól lemarad, viszont árban kiegyensúlyozott
szerk.:
na meg azt se felejtsük el vannak akik többször regisztrálnak[ Szerkesztve ]
-
-
Def26
félisten
Igen tényleg, benéztem. facebook -ot már nem tudom hol olvastam, de a csalásokhoz volt köze, vagyis annak kijátszása miatt.
Pár hete már "nyertem" egy hp nyomtatót, az jól jött mert anyósnak pont kellett egy darab, így hát neki ajándékoztuk. Remélem beférek a szerencsések közé.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
válasz torma1981 #2420 üzenetére
azzal én sem, ha megveszi, és később továbbadja. azzal igen, ha valaki csak azért veszi meg, hogy rögtön továbbadja, mondjuk egy olyan embernek, aki amúgy szintén megvette volna, csak lemaradt róla, mert az első illető rögtön vett belőle vagy 5 darabot.
a bolt szempontját Blaise leírta. ne felejtsük el, hogy ez az akció nem azért van, mert az iPon jótékony, hanem reklám célokat szolgál. ha 10 vevő helyett 2 neppert érsz el 100e FT költséggel, akkor nem voltál valami hatékony."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
őstag
válasz torma1981 #2425 üzenetére
Nem védem a neppereket de nekik ELVILEG ugyan akkora esélyük van nyerni és pályázni mint annak aki csak simán jó vételnek tarja a vga-t. Ha egy személy nyer több ilyen akciós vga-t az megint más kérdés, ott valami büdös.
Simán eltudom képzelni hogy valakinek van rá pénze megnyeri aztán eladja azt az egy darabot, mondjuk az ezzel való szarakodás nekem tuti nem érne meg 5000 ft-ot.PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
-
flash-
veterán
sziasztok
nagyon szemezek a 660ti kártyával,érdekelne hogy crysis3-farcry3 1920x1080 felbonson hq beállitások mellett single playben folyékonyan gördülékenyen futna?
ez az egyik kérdés.
a másik kérdés ehhez kapcsolódik:vagy ehhez tuningolni kéne?egyáltalán mennyire jó a tuningpotenciálja ennek a kártyának?
elég e a 425wattos enermax táp,ha kicsit tuningolva játszok ezzel a kártyával(cpu i5-3570k samsung 830 ssd,6gb ram)?
-
marcusa
addikt
Mi az hogy nem fogsz visszalapozni? Oldalakon keresztül van tárgyalva hogy kinek mennyit megy tuningban, és hogy hogy változnak tőle a pontszámok benchmark-okban, nem fogjuk a kedvedért ismét leírni egyenként... Van amelyik +20Mhz-től fagy, van amelyik megy akár +250Mhz-et is gond nélkül. Nincs általános érték... Még márkán belül sem.
[ Szerkesztve ]
:-)
-
marcusa
addikt
Nagyon jó a Gigabyte De pont Gigabyte-ból volt aki a gyári órajelet ha már 20Mhz-cel emelte már fagyott, de van akinek 1300Mhz-en boost-ol... Asus általában drágább, nem biztos hogy ér annyival többet. Viszont biztosra nem tudom neked mondani egyikről sem, hogy menni fog x-y Mhz-et tuning-ban. Ki kell fogni belőle a jobbat. De alap órajeleken sem kell majd vele szégyenkezned, úgy is igen erős kártya.
:-)
-
flash-
veterán
válasz marcusa #2441 üzenetére
Köszi,közbe most néztem hogy amiket linkeltem ott a GB kártyája húzva van...
hát bepróbálom a GB-t..
predakon:Kreténség az hogy arra használom a fórumot amire való?kérdezek,válaszolok....
ha meg nem akarsz választ adni,akkor feleslegesek az ilyen olvass vissza hozzászólások..nyilván keresőbe beírtam hogy tuning,tuningpotenciál...
ezen felül voltam kiváncsi a tapasztalatokra...
arcom?neked van arcod,hogy beszólogatsz.A fórumon osztod az észt,de áá,nem érdemes ilyeneknek válaszolni mint te.megyek is.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ne aggódj személyesen is gáznak tartanám, hogy a felső részen lévő nyílra nem tudsz nyomni egy klikket hanem elvárod hogy más vegye a fáradtságot és ismét leírja amit heteken keresztül beszéltünk itt jó páran, mindegy ahogy látom nem fog eljutni az agyadig a logikai bukfenc, majd szólj valakinek ha elfáradt a kezed gépelni a fórumon
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Kashim
őstag
Ezen a grafikonon meg is próbálták húzni azokat a kártyákat, vagy csak az alapjáratot vették és az OC változatok alapjáratát hasonlították a sima kiadásokhoz? Csak azért kérdem mert pl. az én Asusom is lazán megy 1100-et, szerintem menne még tovább is de minek már.
Nem azért mondom, mert nekem is ilyenem van, de a Direct CU-s Asus kártyák elég jól mennek és szintén baromi halkak. Mondjuk hozzátenném, hogy szerintem ezek a két ventilátoros hűtések egyformán jól teljesítenek hang és hűtés szempontjából is, akármilyen fantázianévvel illetik őket a gyártók. Nagyon nem lehet félrenyúlni egyikkel sem, referenciahűtő ne legyen az a lényeg. -
Ernest.
tag
Már meg se haragudj, de akinek van ideje tuningolni, meg játszani, annak van ideje olvasgatni is!! Arra használod a fórumot amire való?? Fene tudja, de én előbb ha érdekel valami, rákeresek, utána ha nem elégítette ki az elvárásaimat, akkor elolvasom az utolsó 200-300 hozzászólást, és ha az sem, akkor kérdek.. Emellett a stílusod meg borzasztó arrogáns és nagyképű..
-
FaTHI
őstag
Kiváncsi leszek hányan jelentkeznek hogy kaptak az akciós Gainward gtx660-ból? sztem senki....de ne legyen igazam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest