-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz Jakuskacsa #16159 üzenetére
Az árak várhatón nőni fognak, és nem esnek vissza csak január vége, február eleje táján. Ált. ezt tapasztaltam, de nyilván nincs varázsgömböm amibe belenézhetnék pontos infóért. Én annyiszor jártam már pórul amiatt, hogy vártam mer' majd ócsóbb lesz, hogy tegnap megrendeltem. Nem akarok drágábban venni, sem 2-3 hónapig nézegetni mi mennyibe kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- OLED TV topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kérdéseket vet fel, hogy adatközpontok épülnek az erőművek mellé
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest