-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
nem vagyok egy grafikabuzi, elvoltam én a konzolos látvánnyal is, csak abból lett elegem, hogy egyre több játék a minimális folyamatos sebbességet se hozta. De ha már rászánom magam gépépítésre, akkor az ésszerű keretek között csak megpróbálom a legjobbat összehoznitervben volt a 16GB, de elszörnyedtem az árakon. Bár most olvastam, hogy nem hogy javulás, de további drágulás várható
(#8151) svensson
bár csak ott tartanék már[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
őstag
gpu-tweak -ben a pci-e render test nem indul el.
Nálatok megy?
win 10/64
1060 armor ocv1 3gÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
EVL2
aktív tag
válasz gianni85 #8157 üzenetére
A 6500 jelentősen jobb. 3.8Ghz-en járatom a 3470-t és van olyan játék szép szerivel ahol a procim a szűkebb keresztmetszet. A 6500-al ez már nem fog előferdülni.
WF2 szerintem az egyik legjobb árérték arányú 1060. Persze szeret cw-s lenni ugyan úgy mint a G1 de ha nemzavar vagy szerencsés vagy mint én akkor elkerül ez a jelenség.
szerk: Ja és még annyi hogy (úgysejthető) a WF2-ből adták el addig világszerte a legtöbbet az 1060-as szériába.
[ Szerkesztve ]
-
EVL2
aktív tag
válasz Pubszon #8159 üzenetére
Igen, de ez az állítás nem von le az értékéből szerintem. Inno3d is jó cucc. Főleg kácsony környékén vették sokan amikor minden más modell ára az egekbe emelkedett. Nagyon tetszett amikor azon vitáztunk itt hogy melyik éri meg jobban 88,000 ft-ért. Ma meg már a legolcsóbb is kb. annyiba kerül.
-
alcsa
senior tag
Sziasztok!
Ezek közül melyik kártya ajánlottabb, ha érdemes egyáltalán gondolkozni a küllemen kívül, hogy melyik legyen:
MSI GeForce® GTX 1060 6GT OCV1
GIGABYTE GeForce® GTX 1060 WINDFORCE 2, 6GB
ZOTAC GeForce® GTX 1060 AMP! Edition, 6GBKöszönöm .
-
törölt tag
Sziasztok kinéztem magamnak a MSI 1060 Gamnig X karit viszont olyan problémába ütköztem hogy a kártya 8 pin csatit követel, de tápomon csak 6 pin -s csatlakozó van(Enermax Liberty ELT500AWT).Viszont van itt egy átalakitóm 6 pinesről 8 pinesre ezzel a megoldással nem volna probléma ? GTX 960 kariról váltanék annyit kideritettem hogy szinte egyforma a két kártya fogyasztása.
-
-
Pubszon
veterán
A Gigabyte nem rossz, de a hűtése a leggyengébb, viszont félpasszív és amúgy is csendes.
Viszont van egy gond a Giga ventilátorokkal, nálam is fent áll ez a probléma. Felpörgéskor és leálláskor ilyen hangot ad, persze nem mindenkinél.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
ricsi8800gt
addikt
Èrdemes az Nvidia driverben állítani valamit a vga ki maxolás cèljábol? Benchmarkra èrtem
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
nesh_019
senior tag
[Inno3D GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 192bit PCIe (N106F-2SDN-N5GS) Videokártya]
Ez jó vétel? Tapasztalatok?
EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB GDDR5 192bit PCIe (06G-P4-6161-KR) Videokártya
esetleg?[ Szerkesztve ]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
Johnny Cage
addikt
válasz Pubszon #8168 üzenetére
szintén zenész: az enyém (GV-N1060G1 GAMING) 1 napos korától csinálja; pontosan ugyanezt, a videóban hallható jellegzetes hangot adja ki felpörgéskor és lepörgéskor a venti (vagy a ventik) - emiatt likvidáltam a félpasszív üzemmódot..
egyébként jól szellőző házban, intenzív terhelés alatt is halk és hűvös marad.
-
Pubszon
veterán
válasz Johnny Cage #8179 üzenetére
Hűvösnek nem nevezném, nekem 75 felé is megy játék alatt. Azt a zörgést leszámítva jó a hangja.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
válasz Johnny Cage #8181 üzenetére
BF1 alatt is, általában 76-78C fokon megy a GPU.
Kikapcsolt vSync mellett. De doom alatt is. Igaz, van OC, de anélkül is csak 1-2 fokkal kevesebb.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
válasz Johnny Cage #8181 üzenetére
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
jcs
tag
válasz Johnny Cage #8179 üzenetére
...szakmaiatlan vagyok ! diszlexiás és a csökkent értelmi képességű :(
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok! R9 390-ről megéri váltani? Egy Asus Strix-et néztem ki, a 6GB-os verziót, van aki egy ugyan ilyen cserét hajtott végre?
Megyen!
-
Bacusuz
őstag
válasz CptAdamica #8187 üzenetére
teljesítményben erősebb, és fogyasztásban sokkal alcsonyabb, tehát mindenképpen.
Én most váltok, de lehet csak szőr-szőrben a 3g változat váltja le.
Nagy elvárásaim nincsenek, fiamnál már látom mit tud, és az nekem is elég.[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Pubszon
veterán
A gép tétlen állapotba, CPU stresst futtatva, közbe monitorozva a CPU és a GPU hőmérséklet.
6 fokot csökkent 20 perc alatt a GPU hőmérséklete amíg a CPU max terhelésen ment. Tehát nem hogy befűt, hanem lehűl közben. A GPU passzív hűtésen volt, 42C fokról 36-ra ment le a hőmérséklete. Mind ez amiatt, mert ahogy a CPU hűtő ventilátora gyorsul, vele együtt a ház első (14cm) és hátsó(12cm) ventilátora is.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
NandoXXL
senior tag
válasz CptAdamica #8187 üzenetére
290-em volt GTAV alatt OC + 10% dobott. Nos 1060 sokkal folyamatosabb képet ad, nincs mikro lagg, melegedő déli híd, halk a gép (290 befűtött mindent, a végén a táp ventije is felpörgött). Gyűlöltem, crimson-al jöttek a driver gondok.. Utána 960.. 380.. most Strix 1060 6GB öröm és boldogság azért nem egy 1070, tehát nem NV cím alatt nem aláz, viszont stabil nálam, csendes, nem fűt stb. Driverek jók, igaz csak ha okom van akkor rakok újat, némi informálódás után (ez gyártó független dolog, csak Crimson alatt sok volt a gondom, itt azért találni jó drivert persze hibást is ).
[ Szerkesztve ]
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
Bacusuz
őstag
nézzétek meg légyszi, hogy nektek megy-e a gpu-tweak -ben a pci-e render test.
előre is kösziÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
atee
őstag
Sziasztok!
Nem közvetlen engem érint, de egy barátomnak cicereg a kártyája! Eddig azt gondoltam ez csak az AMD kártyákon fordul elő.
Van rá valami megoldás vagy bele kell törődnie?
Tápja EVGA GQ 750. Szerintem evvel nem lehet gond!köszönöm!
D-day 2002-01-04 01:54
-
addikt
megnézhetitek másik konfigban is, ha ott nem csinálja, akkor valamivel összegerjed (általában a táp miatt szokott ilyet csinálni), de szerintem ezzel nem érdemes bajlódni, inkább törődjön bele. Ha meg elviselhetetlen akkor ha webshopon vette és még benne van a 14 napban akkor álljon el a vételtől. Ha meg csak magas fps számnál van, akkor vsync bekapcsolásával megoldható a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Üdv!
MSI 1060 OC-t használok a legnagyobb megelégedésemre. Felmerült bennem egy kérdés:
A monitoromat FHD-ben DVI csatlakozóval használom, ezenkívül egy TV van HDMI-vel összekötve a kártyával. A WIN-ben klónozom a képernyőt, számomra ez a legegyszerűbb, ha filmezünk. Viszont játéknál, amennyiben a TV ki van kapcsolva, akkor vajon terheli-e a kártyát a plusz megjelenítő? Tehát csökken-e a játékbeli FPS, ha be van dugva a HDMI, il. számít-e ha megy vagy nem megy a TV. Remélem nem ragoztam túl!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest