Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick3D

    senior tag

    válasz Redneck #11410 üzenetére

    Nekem volt régen 8350-em amit meg is tuningoltam 4,6 vagy 4,8-ra már nem is emlékszem de 4,4 biztosan megvolt. NH DT 15 hűtötte. Olyan brutálisan sokat kajált hogy ez a hűtő ami régen a legjobb léghűtésnek számított talán még ma is ott van a lista tetején , nem tudta lehűteni !!! Ai suite folyamatosan lekapcsolta a gépet mert a proci elérte a 60 c -t !!! egy idő után felvittem a limitet 70re és azt sem tudta megtartani.
    Ugyan ebben a házban , helyileg ugyan ott van, ugyan azokkal a ventikkel egy i7 4790k-t letudok hűteni még 4,8 Ghz-n is és megkockáztatom lehet van még annyi tartalék hogy az 5ghz is kiférjen a csövön. A házamban már akkor Akasa viper 14cm ventik voltak (best fans..) Arról nem is beszélve hogy nyáron annyira felfűtötte szó szerint a szobát hogy vízipólóztak a t*keim. Érdekes semmi nem változott ... részemről gusztustalan egy ótvar proci széria az FX senkinek és soha nem tudnám javasolni. Míg én már évek óta elvagyok ezzel a szépséggel már annak idején problémák voltak a teljesítményével 8350-nek.
    (Arma 3 -ban 10-15 FPS-em volt !!!! közbe kifért a csövön 20 is ejha ... nem a GPU volt a hibás hanem a proci.)
    Míg nem volt meg az 1060 addig az intel hd 4600 al toltam idén. Arma 3 avg fps : 40-50 pedig a viewdistancet felvittem 7 8 kmre mikor jetben ültem. Nem voltak droppok se semmi.)
    Mikor meglátom ennek a procinak a nevét feláll a hátamon a szőr és a t*keim elkezdenek izzadni.

Új hozzászólás Aktív témák