Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
válasz banderasz77 #23194 üzenetére
Dobnátok egy szőrös fánk linket. Annyira emlegetitek, hogy megnézném én is nekem mit produkál ez alatt a kártya hőmérséklete...
-
Dr.Én
veterán
-
frájdéj
tag
hi!
egy 8800gt mellé elég a 4200++ x2-es processzor vagy limites lesz töle?
-
aginor
veterán
[link] Erre valaki?
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
aginor
veterán
válasz buherka #22828 üzenetére
Legyen igazad..
9600gt nekem sem simpatikus, komolabb beállításokkal, újabb játékokban rendesen le van maradva. Az Xtuner-es változatnál az a kérdés, hogy a vmod jumper rajta van-e, ill, hogy a hűtő mennyire hatékony.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Boci_83
őstag
válasz aginor #23212 üzenetére
Időhiányban szenvedek, most is csak azért irkálok ide mert munkában avgyok...
Nem tudom van-e értelme a kártya végét keresni, ha a proci kevés hozzá, ha úgyis proci limit van, akkor nem hiszem hogy reális képet kapnék tuning szempontjából., ráadásul ez egy nem is teljesen biztos hogy xtrem edition, mert a doboza a régi volt, és a xtreme tuner programot sem kaptam meg, igy egyáltalán nem is biztos hogy ezen is a válogatott chippek vannak, szerintem egész egyszerűen csak elfogyott Galaxy-éknak a CM hűtés, és ilyet tettek rá.
Ha lenne valami kézzelfogható adat, akkor levenném róla a hűtőt, hogy megnézzem milyen Gpu feszít rajta, de amig kevés az infó..
Ph-n bazárokban már láttam rendes xtreme tuneres verziót is 52K-ért, én ettől valamivel olcsóbban jutottam ehez a példányhoz..**********
-
semetka
őstag
Úgy néz ki hogy a 8800GT mellé egy Core 2 duo e8400-et veszek, de alaplapot nem tom milyet vegyek.
Két lehetőség
Gigabyte GA-P35-DS3R
vagy
GA-P35C-DS3R
Melyiket tudnátok ajánlani??
Ezzel a procival és valamelyik alaplappal kijön a max teljesítmény a 8800GT-ből??==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
aginor
veterán
válasz Boci_83 #23213 üzenetére
Az alatta lévő processzor nem befolyásolja a max órajeleket, amire én kiváncsi lettem volna. Eddig egy tesztet találtam [link] csak róla, de ott nem muzsikált valami fényesen(70062400), bár ha jól olvastam akkor a vmod jumpert nem hazsnálták.
-
-
buherka
addikt
Érdekes...
Hát az Inno karik mindig szolgálnak valami meglepivel.
Akkor vedd ki a pipát.
Elvileg csak annyit változtatsz meg ezzel, hogy a Force Ware driverből nézi a hőfokot az everest.
Szóval nem értem, hogy mi lehet ott a gebasz?Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz aginor #23209 üzenetére
Oké
Amúgy nekem is bejön ez a Xtuneres Galaxy, főleg hogy dupla slotos hűtése van és jól is dolgozik rajta.
Szóval jó kis kari, szerintem nem jársz rosszul vele.
Lehet, hogy meg kéne várnod a 9800GT-t , már nem sok idő.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz BlackRaven0 #23218 üzenetére
oké hogy 3 pin van rajta...de az is egy beállítás, ha nincs rajta jumper összekötő.
Ilyenkor kap 1.05 V-ot
Szóval neked is 3 féle beállítás van rajta, mint mindenkinek169.21-es omega-t próbáltad már, ha ez sem jön be rakjál fel 171-est.
Ha meg ez sem lesz jó, akkor xar a játékOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
volvoguy
addikt
gondolom ha a 9600osok árai nem csökkenek konkurencia hiányában, akkor a 8800gt-k sem fognak nagyon csökkenni ugye?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Sárpac
nagyúr
Próbálgatom a tv outot!
Klón módban nem lehet azt megcsinálni, hogy a tvn is az egész képet láthassam?
A szabvány 1024x768-ba teszi le, de ha a monitorom nagyobb felbontáson van akkor egy részét nem látom az asztalnak a Televízión!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
BlackRaven0
csendes tag
válasz buherka #23222 üzenetére
alapból akkor 1.10V-t kap. hát nekem úgy 700/1700/1800-on fagyizott. most a legnagyobb álláson van és így 710/1800/2200-ra szoktam belőni ha szükség van rá.
próbáltad ezek közül vmelyikkel a játékot? csak úgy vagy bejön vagy nem alapon nem akarok driver-t cserélgetni...
Phenom X3 720@X4 955 | 4GB@1333MHz | HD5770
-
buherka
addikt
válasz BlackRaven0 #23226 üzenetére
Mind a két 6 pines csatit rádugtad???...mert lehet már igényelné azt a +12V-ot és azért fagyizik. Több tápáramkör van a Galaxy-n is, nem árt ha rádugod a 2. betápot is.
Alapon elég az egyik is.
Én 169.21 omega-val tolom amióta megvan a GT-m.
Egy játék nem fagyott még vele és még bugot sem láttam.
Witcher, Crysis, NFS PS, COD4, Gears Of War..ezeket már toltam vele. Sehol semi gond.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
-
ati2
őstag
válasz buherka #23229 üzenetére
Sajnos CRT TV-m van
De itt lesz valószínűleg a különbség:
The High-Definition Multimedia Interface (HDMI) is a licensable compact audio/video connector interface for transmitting uncompressed digital streams. It represents the DRM alternative to consumer analog standards such as RF (coaxial cable), composite video, S-Video, SCART, component video and VGA, and digital standards such as DVI (DVI-D and DVI-I). [bővebben] -
BlackRaven0
csendes tag
válasz buherka #23228 üzenetére
igen, rá volt dugva mind2 tápcsati.
eddig nekem se voltak gondjaim. kane and lynch-ben kék képernyőzik a gép, de azt omega driver-rel is csinálta. prostreet, jericho, hl2dm, lost, conflict denied ops, ezeket néztem a most fent lévő driver-rel.
Phenom X3 720@X4 955 | 4GB@1333MHz | HD5770
-
Sárpac
nagyúr
-
buherka
addikt
válasz BlackRaven0 #23235 üzenetére
Xp-t vagy Vistat használsz?
Amiket leírtál játékokat azok alatt is bugol?
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
ati2
őstag
válasz Sárpac #23234 üzenetére
Na jó felhúztál, épp kúszik a TV-n gépelés közben a terminator.the.sarah.connor.chronicles
- 2-es megjelenitő (TV): a windows asztal kiterjesztése erre a monitorra -> pipa be
- Mediaplayer Classic-ot elindítod filmel együtt a moncsin
- egérrel áthúzod a Mediaplayer Classic-ot a TV-re
- Full Screen (ALT + Enter vagy egér dupla click)
- EnjoyMod: Erről lekéstem
Egy gáz van amúgy ezzel, hogy amikor kiszalad a moncsiról az egér, mindig keresem hova tűnt[ Szerkesztve ]
-
Maotun
őstag
mire rászánám magam egy coolerre mindig ujabb ötletek vannak mostani dilemma tárgya:
[jo lehet 8800 gts 512.re?] -
Hurkaleves
őstag
válasz Sárpac #23243 üzenetére
Akkor talán így: visszarakod clone-ra, és bepiplod ezt: "Fullscreen video on secondary display" ( vagy vmi ilyesmi ) és elinditod a monitoron, elméletileg mennie kell rögtön fullscreenben a tvn aztán meg csak kirakod simán a monitorra is fullra.
( csak így asszem nem rakja ki a felíratot a tv-re )
Megelőztek, de vmi hasonlóról beszélünk
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
A Zalman VF1000-ről mia véleményetek ? 7K-ért tudok egyet az egyik ismerősömtől és elég brutál kinézete van, csak nem tudom, hogy van e olyan jó, mint ahogyan kinéz, és egyáltalán jó e a GT-re.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest