- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
-
Storms
őstag
üdv
csatlakozom egy EVGA 8800GTX-el. Ez a hőmérsékletek jók igy? LINK
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Tomi 16
őstag
Sziasztok!!! annyit szeretnék kérdezni h nemtudok most kiiagzodni a kártyán,h ez most OC v nem OC..
Szerintetek?:[link]
mert a dobozán meg minden szaron azt írja nem az.. de amikor bekapcsolom gépet,és kiírja a VGA-t akkor ott van az Over Clocking.. ja És rohadtúl is melegszik a kari!!... gyárival.[link]
üdv:Tomo
[ Szerkesztve ]
-
-
-
XtremLor
őstag
Nekem is G80-as van, a gyári hűtők felejtősek, böngészés közben mértem ilyen 70° -ot
0,5 év után az elsőt vihettem vissza és csere lett, megfőztem rajta a memóriát pedig nagyon terhelve sem volt!!"Legen...Wait for it...Dary"
-
Tuja1
aktív tag
Én netezés, letöltés...stb, közben 400/400-ra vettem vissza az órajeleket ne "forrófejűsködjön" nekem.Így használom a legtöbbször.
1 klikk és visszaáll 610/1000-re ha játszani szeretnék.Mondjuk ilyenkor terhelve fel is megy a GPU 80-85C°-ra.
De már intézem hozzá a vizesblokkot.Mindenkinek megvan a maga keresztje.................csak van aki fel is mászik rá! •°°•. Bombay éghajlata olyan egészségtelen, hogy lakosai máshol laknak.,.•°°•.
-
Davidof92
senior tag
Üdv, jó reggelt. azt szeretném kérdezni, hogy mennyire jó a 8800gtx gyári hűtése? Mert 2 osztálytársamnak is meghalt a gtx-je és mind2 kb 1 éves volt, csak nem egyszerre lettek véve, fél év eltolással, és így is haltak meg. Mind2 pöttyöz, és ugyanúgy kifagy 1-2 perc után. Memóhibásak lettek valszeg. Megfőttek volna a gyári hűtés alatt a memóriamodulok?
-
Tuja1
aktív tag
-
Tomi 16
őstag
azt szeretném kérdezni tőletek h a Memóriár lehet rakni hűtőzsírt és még rá azoakt a ragacsokat..
szerintetek attól nem lesz baja?Csak azért kérdezem emrt néha nekem is kifagy a gamekból meg villog a képernyő és memóriákra utalnak a hibák szerintem és azért kérdezem ezt tőletek. h érdemes e hűtőzsírral lekenni meg rá azokat a ragacsonat feltapasztani ami gyárilag rajta vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Tuja1
aktív tag
válasz Davidof92 #14333 üzenetére
Davidof92: sokat filóztam én is azon, hogy miért szállnak el a GTX-ek memjei.
A karin a tápcsatlakozóknál van 2db "kocka" Delta tipusú (PWM-Pulse Width Modulation)
Delta HAHE1040-1R0 különböző tipusait építette be. van 0705, 0628,0638.
Van még ott 5 kondenzátor is ezeknek a max hőfoka 105-125C°
a Delta HAHE1040-1R0 nem tudom hány fokot bir.Valószínűleg hidegen mérve jól működnének de már nagy hő alatt hibáznak ezért tünik hibásnak a memória 1-2 perc után mikor eléri a kritikus hőfokot
Megelőzésnem talán nem ártana hűteni ventivel ezt a részt mivel itt semmi sem hűti az áramkört.
Tomi 16: mennyi a memhőfoka? (everest)
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga keresztje.................csak van aki fel is mászik rá! •°°•. Bombay éghajlata olyan egészségtelen, hogy lakosai máshol laknak.,.•°°•.
-
Davidof92
senior tag
Közbe jobban megkérdeztem, és az egyik a gigabyte 8800gtx csíkozza a képet, a windowsig eljut driver nélkül, de driverrel resetel még a lap postolásakor is. A másik egy bfg tech 8800gtx OC, na ő nem csíkoz csak megfagy a gép tőlle pár perc után, játéknál azonnal, de annyira h csak a tápkapcsolóval lehet ujraindítani mert a reset sem segít.
Juteszembe, ha megveszem gariztatás után a bfg-t, szeretnék rá majd egy rendes hűtést, én a accelero xtreme 8800-ra gondoltam, csak a fetekre való bordák nem tettszenek, egyszerű ragasztósak, jól hűtenek ezek ettől függetlenül?
[ Szerkesztve ]
-
Tuja1
aktív tag
válasz Davidof92 #14337 üzenetére
a képek alapján elég bika
Ez az egyszerű ragasztő mit takar? A gyári ragija?Ja és úgy néz ki ez a kari végére is juttat levegőt rendesen
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga keresztje.................csak van aki fel is mászik rá! •°°•. Bombay éghajlata olyan egészségtelen, hogy lakosai máshol laknak.,.•°°•.
-
Davidof92
senior tag
Ja, erős kis hőcsöves hűtés. Ezekről a bordákról beszélek: kép bal oldalán hátlaplemez alatt lévők Ugyanis ezeket rákell ragasztani a fetekre ez konkrétan 8800gtx, elvileg így kell összerakni Olvastam pár helyen, ebben a topikban is, hogy a ragasztó visszatartja a hőt meg stb, ezért van az aggodalmam. Teljes cikk
-
Tuja1
aktív tag
válasz Davidof92 #14339 üzenetére
sztem nem kell f*sni
Ha a gyártó adja akkor tuti hővezető ragi.
De lehet kapni 2 komponensű hővezető ragikat is, ha ebben nem bízol.Mindenkinek megvan a maga keresztje.................csak van aki fel is mászik rá! •°°•. Bombay éghajlata olyan egészségtelen, hogy lakosai máshol laknak.,.•°°•.
-
Tomi 16
őstag
-
MattX
tag
Ha esetleg érdekel valakit van egy 8800GTS 640MB eladó!
-
XtremLor
őstag
főleg a g80-as chip a ludas, attól nagyon melegszik a kicsike
+ a gyári hűtő is elég silány, egy felső kategóriás kártyára nem tudom hogyan merték rárakni, pedig amikor megvettük az volt!"Legen...Wait for it...Dary"
-
papi20
tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. most veszek egy ASUS EN8800 ULTRA kártyát. Van nekem egy 550W-os tápom bírni fogja. Szerintetek?
-
XtremLor
őstag
ajánlom figyelmedbe ezt a tesztet :
tesztkonfiguracio_es_fogyasztas
ebbol kilehet indulni, és egy kis fejszámolás után kiderul elég e.[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
Tuja1
aktív tag
0 nihil 0, kolega nem régen javítatta a csíkozó kariját. 13K volt.
reméljük benéz ide és megosztja tapasztalatait
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest