- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
RZS
tag
hello!
van 1 8800 GTS 640 MB om.
rivatunerben felraktam 100%ra a ventit es csinalt olyat jatek kozben, hogy a fordulat lement 2370re 2500rol....aztan meg vissza....
mi a franc ez? -
B4l!nt
aktív tag
B.U.É.K minden g80 tulajnak (meg mindenkinek )
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
van egy MSI 8800 ultra OC az apróban
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Gaboman #13909 üzenetére
biztosan lehet vele beszélni hogy kipróbálod ha működik utalsz..ennyi...rákérdeztem az árára..Lehet PhysX-et csinálok belőle
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
RC9
tag
válasz Laraxior #13910 üzenetére
Hali nekem 8800gts oc-m van 320 mb os ha valakit érdekel eladom.
Topik megtalálható az apróba.Játékokban elég jó!
Grid megy 1440x900 ban szaggatás mentessen.
Több játék is igy megy.
Viszont GTA 4 nek ahogy elnéztem nem az óra jelek jönnek be hanem amemoria mérete.
De az is megy szaggatás mentessen csak nem tul jó a képe XdHa valaki probálkozott GTA 4 el 320mb osal tudja miröl beszélek.. Ha viszont valakinek összejött nagyobb grafon használni az adhatna pár tanácsot.
Üdv.
-
Laraxior
titán
volt ilyenem nem kell mondani mit tud...elég jól meg lett hajtva
-
Vegtor
csendes tag
Hali.
Skacok a 8800GTX et bármilyen 8800GTX el SLI be lehet kötni?
[ Szerkesztve ]
-
Vegtor
csendes tag
válasz Grave Digger #13914 üzenetére
köszi szépen
-
pcsabat
őstag
Sziasztok!
Nekem nagyon bevált a GTX-en az arctic cooling accelero extreme 8800. 22 fokos szobában gpu caps viewer-el terhelve 10 perc után sem ment 65 fok fölé a gpu, 640/2000-es órajeleknél, üresben pedig 46-48 fokos a gpu. A memória is megáll terheléssel 60 foknál, üresben pedig 38-40. Mindenkinek ajánlani tudom ezt a hűtést. -
Laraxior
titán
egy kis retro A legjobb G80as
-
Laraxior
titán
válasz Alister71 #13918 üzenetére
van róla több kép is..thermalright HR03 plus-al..EK blokkal tuning közben..stb
-
Laraxior
titán
válasz Alister71 #13920 üzenetére
igen..elég szépen megy
-
Laraxior
titán
válasz Alister71 #13922 üzenetére
nem egy kategória egyébként már nincsen meg
-
Laraxior
titán
válasz Alister71 #13924 üzenetére
Gondolom az Ultra tulaj nem
-
popey37
addikt
hali.
8800GTS-re kellene valami jo hütés a gyári helyett, mert 85 fok körül van a hőmérséklet.
van valami ötletetek?köszi
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Jimbóka
csendes tag
Hello Mindenki!
Csak szeretném leírni, hogy mennyire büszke vagyok, hogy egy 8800 GTX muzsikál a gépemben és a mai napig vígan adja a magas fps-eket a legujabb játékokban és alázza a nálabb újabb kártyákat is Igazábol még nem egyszer sem gondoltoam komolyan a gépfejlesztése tökéletesen csinál mindent ahogy van, jó kis összeérett rendszer ez...
Kicsit olyan ez a gép mint az amerikai V8-as izomautok a 60as és 70es évekből...Régiek de még mindig kegyetlenül gyorsak és jók
Grat az nVidianak szerintem azóta se hoztak ki ilyen jó kártyát (kártyasorozatot) mint a 8000esek (talán most a GTX 200as sorozat de azért... )
Hamarosan elkezd megint felfele menni a 8000esek ára -
Laraxior
titán
válasz popey37 #13926 üzenetére
pasztázd újra... ha hűtő kell akkor az accelero Extreme az lehűti szépen meg a Thermalright is
-
popey37
addikt
E4400 + 8800GTS /G80/ párosítás van valakinek?
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!Valaki linkeljen már nekem egy vga stabilitás programot,mert kb,fél óra játék után mindig kékhalállal lefagy a gépem A 3D Mark semmi nem ér,lefut 1000-szer egymás után.Arctic Cooling Accelero Xtreme 8800 hűtés van rajta.
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
Laraxior
titán
válasz manutdzoli #13932 üzenetére
Keresd a FurMark progit...és fújjad a VGA-t mert ez beizzítja
-
pcsabat
őstag
manutdzoli:
itt egy gpu caps viewer nevű progi [link]
ez megizzasztja keményen, jobban sztem mint bármelyik játék.popey37: neked pedig az AC accelero extreme 8800-at ajánlom, vagy a HR-03-at (ezt viszont csak akkor hogyha baromi nagy házad van és még elfér rajta egy 12cm-es venti is)
[ Szerkesztve ]
-
JONAS77
aktív tag
Helló mindenkinek, nekem egy 8800 GTS 320 MB-os videókátyám van, ami egy Asus P5KC-s alaplapba van. A chipset P35-ös, sokszor megtörténik mikor bekapcsolom a gépem a Windows logónál lefagy a kép, miért van ez? Az nem baj, hogy az alaplap atis kártyákat támogat, gondolok itt crossfire támogatásra? Sokszor megtörtént már ez, de újrainditás után általban mekszünik hiba, csak már nagyon idegesitő!!!
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
-
JONAS77
aktív tag
válasz Brumi˘ #13937 üzenetére
Szia, bocs hogy csak most irok vissza, de most sok fórumot figyeltem, föleg most egy gameről meg egy ssd-ről. Szóval neked is volt ez a hiba, és csak egy lapcsere segitett rajta ! Hát ezt sajnálattal hallom, de köszi az infót, holtig tanul az ember, csak sajnos a mai világba ez már pénzbe kerül!
[ Szerkesztve ]
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
JONAS77
aktív tag
válasz Brumi˘ #13939 üzenetére
Aha, végül is mindeggy majdnem ugyanaz. És neke elindult resetelés nélkül is, de nekem az a gond néha hogy ez a kék csik ami a logó alatt fut azt nem is látni, vagyis csak maga a logónál mintha lefagyna, de majd megpróbálom nem resetelni! És kb. mennyi idő még észhez tér?
-
FlipFlop
csendes tag
Hy most vennék a 8800GTX OC-mra hütést kéne pár alternativa...
Én most csak ezt néztem:
Arctic Cooling Accelero Xtreme 8800
Szerintetek jól lehűti a kicsikét? -
Dark KillerX
addikt
Srácok szerintetek melyik a gyorsabb 8800GTS 640MB vagy a 9600Gt?
Válaszokat köszönöm előre. -
Brumi˘
addikt
válasz Dark KillerX #13943 üzenetére
Kb egy kutya, de fogyasztás miatt inkább 9600gt.
-
Laraxior
titán
azért a 320bit jól jöhet nagyobb felbontásban
-
bazsee83
tag
-
K.norbi666
csendes tag
gta IV közben gainward 8800 gtx 84fokos. normális érték ez?core:612Mhz Mem:1404Mhz
vmi jó ötlet a hűtéshez?Acer 5552G
-
K.norbi666
csendes tag
Am kicsit gyengécske a gépem még egy 8800ast bele tennék mennyivel lenne jobb nekem?
és csak gtx vagy ultra megy bele ebbe a sli-s lapomba?
tápom egy 600 thermaltake elbír 2ilyen kártyával?Acer 5552G
-
Osiris
őstag
Az mitől lehet, hogy a rivatuner 2.22-es verziója vista x64 alatt nem települ fel rendesen? Valami driver (.sys) fájl nincs digitálisan aláírva. A 2.11-nél nem emlékszem, hogy ilyen gondja lett volna. Van erre valami megoldás?
-
K.norbi666
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest