- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Mini PC
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
válasz kalozhun100 #4400 üzenetére
Szia!
Nekem is ilyen vasam van, és a Cooler Master U3, ami megfelelt az igényeimnek, és természetesen hozta a tőle várt eredményeket is. Most milyen hőmérsékleti értékeket produkál a vasad? leginkább a vinyó melegedése miatt vettem meg.[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
válasz kalozhun100 #4402 üzenetére
Elég jó értékeken mozog a géped. A HDD, ami számomra magas, én nem engedtem soha 52°C fölé. A HDD melegedésének az oka, hogy a heatepipe cső pont mellette van elvezetve. Igaz, 17-19"-os gépekhez való, viszont 3 venti dolgozik alatta, ami nekem fontos szempont volt. (HDD-n hozott 13°c alapjáraton, terhelésnél ez lecsökkent 6°c-ra, az az 46°c fölé nem ment).
Bár még nem kapható nálunk, de lesz CMU2 Plus, ez a sima U2-es tuningolt verziója, ami szintén 3 ventivel van szerelve. CM E1 is volt alatta, de nekem nem vált be, amit azóta asszony használ az Asus alatt, és jó.
A CM A200-ról fentebb olvashatsz milyen javulást hozott a fórumtársnak. A CMC3 még egy alternatíva lehet.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Fórum tag
csendes tag
Semmi ötlet a feltett kérdésre?
Számítógép, laptop, tablet és mobil új és használt, adás-vétel, szerviz.
-
Impressa
őstag
Igen, azt elfelejtettem már odaírni, hogy eléggé hangos a leírásod alapján., ami elég "gáz". Gondolom, azért elolvassa, amit írtál és annak fényében választ. Nekem ez duruzsol a gépen alatt, 4 éve van meg. A mai napig ezt szeretem a legjobban, nekem pont kézre áll. Nincs akkora légszállítása, mint pl. az E1-nek, de azért jól hűt. Itt egy teszt róla. Bár, mióta megvettem, csak egyre magasabb áron mérik. A fordulatszám-szabályozás nálam is fontos szempont volt, és a külön kapcsoló is.
-
Impressa
őstag
válasz Fórum tag #4399 üzenetére
Hali!
Ötlet mindig van.
Az A100és D-lite-t kilőném, mert gyengébben muzsikálnak a többihez képest. Mikor pasztáztad utoljára a vasat? sokat javítana a hőmérsékleten. Attól, hogy "gamer" gép, nem kellene ennyire melegednie alapjáraton.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Freeman01
tag
Sziasztok
Egy Lenovo Y570-es 15,6'-os géphez milyen hűtést ajánlanátok?
Aktívat szeretnék és ha lehet fordulatszabályzósat de minden lehetőség érdekel. -
totyino77
tag
hello hp 6530b hez milyen hütőtt vegyek itt az alja
internet közben 60fokos a proci , intel burntestel felmegy 90fok ig onan kezd a venti jobban pörögni és le hüti 85fok -ig
ja p8400 proci van benne[ Szerkesztve ]
Mindíg jelezz vissza ha kell, ha nem ez a korrekt !!! totyino77 felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + a mostani!
-
totyino77
tag
én megvagyok vele elégedve elég gyors is , na most újra pasztáztam pedig a procit, és a integrált vgát is pasztáztam a höpárna helyett
Mindíg jelezz vissza ha kell, ha nem ez a korrekt !!! totyino77 felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + a mostani!
-
gerokrisz
tag
Sziasztok!
Egy HP Pavilion DV6 6b18sg ami olyan mint a 6110eh, milyen hűtőt ajánlanátok?
Mert játék alatt 89fok a vga, de szerintem a proci is és elég hangos így. Meg néha csak netezés közben mikor frissít a skype stb... akkor is van hogy picit felhangosodik.
Főként valami nagyon halk de hatásos hűtő kéne.
Vagy először pasztázzam újra? Tavaly márciusi a gép.Türelem... A hosszú élet ritka!
-
szuperbusz
csendes tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni. Egy Hp Pavilion G6-1201eh notebookhoz szeretnék hűtőt venni. Árban maximum úgy 5000 forintra gondoltam. A gépet az asztalon szoktam használni.
Itt egy kép a gép aljáról:
A CPU most netezés közben kb. 50 °C,míg játék közben 80 °C körüli értéken van.
Bár nem vagyok szakértő a témában,azért próbáltam valamit keresni,és ezt találtam.Szerintetek ez mennyire jó?Kérlek segítsetek.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv.:szuperubsz -
opeter87
senior tag
válasz szuperbusz #4416 üzenetére
Ebben az árban akkor már a Cooler Master CMC3 a jó választás vagy ha van még valahol az E1.
-
senior tag
-
senior tag
válasz gerokrisz #4420 üzenetére
Attól függ milyen gépről van szó. Minden gyártó más feltételekhez köti a gépház megbontását. Toshiba-nal például tudtommal nem jár garivesztéssel a ram csere vagy hasonló, de a pasztázás is úgy tudom nem gáz.
De én nem kockáztatnék.⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
szabop27
tag
Sziasztok! Remélem jó helyre írom: én nem kimondottan hűtőpadot keresek, hanem olyan tartót, aminek puha az alja, így kényelmesen lehet ölben használni a notebookot. Mit tudtok ajánlani?
-
pixelblondie
senior tag
Sziasztok.
Asus k53ta- hoz (16,5") milyen hűtőpadot ajánlotok?
Ha tényleg hatékony nem sajnálnám rá a pénzt.[ Szerkesztve ]
as good as it gets
-
Impressa
őstag
válasz pixelblondie #4424 üzenetére
Szia!
Első körben a Cooler Master E1 javasolnám neked. Könnyű, ölben kényelmes, csendes. Milyen kritériumoknak kell még megfelelnie?szabop27
Hali!
Ez biztosan kényelmes lenne, extraként ventilátor is van benne, kimondottan ölben való használatra tervezték.[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz pixelblondie #4426 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Ez hihetetlen. Pár hónapja még E1-et akartam venni itt Szerbiában, de mondták, hogy kifutó modell, ezért nincs raktáron, 1 hónapja már az összes szerb webboltból próbáltam rendelni CMC3-mat, de sehol sincs.
Kezd elegem lenni, szóval alternatívát keresnék e két modell helyet. Ötlet?⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
gerokrisz
tag
Sziasztok!
A Cm CMC3 és az E1 mennyire halkak? Mert a HP Pavilion DV6 6b18sg-s laptopom elég halk ha nem dolgozik és ezt meg is akarom tartani, hogy annyira hűtse hogy ne hangosodjon fel de a hűtés is szinte hangtalan legyen. Vagy esetleg valaki tud hasonlóan jó ár/értékes szabályozható padot?
üdv.
Türelem... A hosszú élet ritka!
-
opeter87
senior tag
válasz kalozhun100 #4435 üzenetére
Az U3 cfm-je nem kicsi, mert ventilátoronként annyi és 3 venti van hozzá, plusz közvetlenül oda tudod tenni a ventiket, ahová kell.
#4434 gerokrisz
A CMC3 elég új hűtő én még nem hallottam, de az tény, hogy az eddig nálam járt hűtők közül az U3 volt a leghalkabb. Az ára húzósabb ugyan, de egyszer megveszed és utána kb. bármelyik notidhoz jó lesz a jövőben.[ Szerkesztve ]
-
opeter87
senior tag
válasz kalozhun100 #4437 üzenetére
igen, de mint írtam nem csak a cfm ből áll a világ, hanem "közvetlenül oda tudod tenni a ventiket, ahová kell."
[ Szerkesztve ]
-
opeter87
senior tag
válasz kalozhun100 #4439 üzenetére
Infinte EVO az ajánlott hűtő még
-
opeter87
senior tag
válasz kalozhun100 #4441 üzenetére
U3 szerintem
-
opeter87
senior tag
válasz pixelblondie #4444 üzenetére
-
Impressa
őstag
Pontosan, én ezt használom
Alig várom[ Szerkesztve ]
-
Dano58
tag
Sziasztok!
Asus G73 alá mit javasolnátok? Én [link] ezt nézegettem. Mi a véleményetek erről? Jó, vagy inkább valamelyik CM? -
Muerte
addikt
Az U3-mal az "ölbe kaphatóság" kilőve ,egyébként nagyon jó hűtő,nálam már 2 éve szolgál,megy reggeltől estig és még mindig hangtalanul teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ROG GL552VW
- Dell Precision M6800 Core i7 4710MQ/16GB RAM/Samsung 500GB SSD/17" képernyő/K4100M
- Lenovo ThinkPad X280 i5 8350u I Érintős FHD IPS 4G modem 8GB I 256SSD I HDMI I Win11
- HP EliteBook 845 G8 / Ryzen 5 PRO 5650U / 32GB/512GB
- Eladó Sony Vaio PCG-71211M notebook / Intel i3 / 4GB DDR3 / 120GB SSD / 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest