Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
senior tag
válasz gerokrisz #4420 üzenetére
Attól függ milyen gépről van szó. Minden gyártó más feltételekhez köti a gépház megbontását. Toshiba-nal például tudtommal nem jár garivesztéssel a ram csere vagy hasonló, de a pasztázás is úgy tudom nem gáz.
De én nem kockáztatnék.⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz gerokrisz #4506 üzenetére
Szia!
Nekem két noname venti volt pontosan a nyílások alá helyezve és egy 5V-os régi mobiltöltővel járattam, tehát a 2db 12V-ot igénylő venti elmegy így is. Eredetileg akvárium hűtésre készítettem, de végül jó lett ide is. Ha csinálnék keretet nekik, rendes tápról mennének és jól pozicionálnám őket, akkor tuti jobb eredményt tudnék elérni, mint a CMC3. De ehhez kéne valami jó venti, mint pl. az F12. Szerintem egy DIY megoldás olcsóbban kijön és hatékonyabb is lehet. Tulajdonképpen egy U3 klónt lehet ilyen egyszerűen készíteni. Nem kell hozzá nagy szerelési tudás, de azért oda kell figyelni, hogy nehogy áramütés legyen a vége. Nekem a faterom villanyszerelő, szóval minden szakszerűen van megoldva. Egyelőre úgy érzem, hogy megbántam a CMC3-at, lehet, hogy építek majd sajátot inkább.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz gerokrisz #4506 üzenetére
Az alábbi linken található bejegyzés alapján vettem rá magam, hogy csináljak DIY hűtőt. Ezen az elven elindulva jutott eszembe a laptophoz is. Nem kell hozzá semmi szaktudás, viszont az esztétikusabb megoldásokhoz már kell barkácsolni
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz gerokrisz #4512 üzenetére
Nem nagyon értem a kérdésed. A ventik ráfekszenek a laptop hűtőnyílására, valamint a ventik alatt van pár centi (2-3) hely, hogy legyen honnan szívni a levegőt.
-
-
Bosznai5
csendes tag
válasz gerokrisz #4594 üzenetére
Szia, nekem mostanában 35-40 fokos szobában 95fokon szokott menni a gpu játék közben, persze kíváncsi vagyok rá mennyit hűt rajta, én szerintem beszerzek egy NotePal U3-at alá remélem segít majd rajta, meg gondolkodtam rajta, hogy veszek ilyen levegős sprét() amivel ki fújom a port belőle hátha használ valamit, amúgy neked milyen driver van a 6770m-hez?? mert nekem most 13.1-es Leshcat van fent és előtte volt 13.4 amivel a gpu nem melegedett annyira ahogy néztem de nekem instabil volt szal visszamentem 13.1-re??
-
King Unique
titán
válasz gerokrisz #4597 üzenetére
Hát én biztos nem hagynám addig melegedni, még ha ők azt is mondják meg se kottyan neki... , szervízbe cseréltesd hűtőjét (esetleg újrapasztáztatás), azt egy jó padot alá.
(#4595) Imy : mármint legalacsonyabban is túlüvöltötte CMC3-at, az gáz...igaz az meg elég halknak számít.
-
Muerte
addikt
válasz gerokrisz #4599 üzenetére
Sosem fogom megérteni az ilyen gyártókat és szervizeket.Azt hogy te kitakarítsd,pasztázzad nem engedi mert ugrik a gari,azt hogy ők normálisan megcsinálják arra meg lusták.Megváratják a userrel hogy a hővédelem lelője a gépet a telerakodott porttól,szösztől,meg az elöregedett pasztától,csak mire ez a folyamat odaér hogy végre megcsinálják akkorra simán károsodhat a sok túlhevüléstől a többi alkatrésze is a gépnek,nagyban lerövidítve ezzel az élettartamát... vagy pont ez nekik a lényeg
-
Impressa
őstag
válasz gerokrisz #4599 üzenetére
Nem kell megvárnod, annyit kell nekik mondani, kulcsszó: hogy random lekapcsolgat a gép, nagyon melegnek is érzed ilyenkor, így nem tudsz vele dolgozni. Ez egy olyan megfoghatatlan hiba, muszáj vele foglalkozniuk, és a hűtőpad sem kötelező alá - erre is volt már példa ( vegyen alá hűtőpadot, és akkor jó lesz - volt a tanácsuk - ).
De ahogy, Muerte75 kolléga is írta, ne kéne erőltetni a dolgot, többet ártasz vele.Muerte75 +1 tudod "a felhasználói társadalom", amit persze ők erőltetnek ránk, mintha mi igényelnénk 1-2 évente a gépcserét.
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest