Új hozzászólás Aktív témák
-
Digital
addikt
válasz Jégkokó #1100 üzenetére
Szvsz elég sokat! A 6680-nak kb 60%-al nagyobb méretű a kijelzője,és kisebb mixelszámú a képernyője! Nekem a 6230i részletgazdagabbnak tünt,nem véleetlen!
[Szerkesztve]"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Jégkokó
veterán
válasz Digital #1101 üzenetére
Szóval akkor a telefon kijelzőnél, nem a méret a lényeg?Mert azelső szineskijelzős telefonom egy nokia 3510i volt és annak fizikailag sokkal nagyobb képe van mint ennek, megmértem és 3X3 cm széles és hosszú, de a következő telcsimhez képest ami egy nokia 3100 ás volt, sokkal rosszabnak tünt, pedig ugyan annyi színt tudott megjeleíteni.Meg ami vicces az az, hogy azN90 be meg berakták a 6230i kijelzőjét kívűlre, de sok okos nokiának hiába van nagy kijelzője, ha a kisebb szebb képet tud produkálni
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
orkester
őstag
válasz Coyote2000 #1104 üzenetére
A töltőmet, ma vagy hétfőn kicserélik ahol vettem, majd rákérdezek erre is. Nem mutatkozik más kijelző probléma, csak valamiért kikapcsolásnál, de csak a kijelző jobb fele ilyen.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Jégkokó
veterán
válasz Coyote2000 #1103 üzenetére
De viszont találtam egy jó kis jeti sport játékot, az elég jól elfut rajta és nem annyira észrevehető a kijelző szélén egy kis kék csík
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
Tegnap kaptam egy csomagot a nokiától, már kezdtem örülni, hogy megjött a csúcs szuper movűbil telóm amit nyertem
De nem igy lettt, csak a szokásos club nokia papír volt az.És voltg benne ilyen multimédia csomag vagy mi, és egy rendes stereo fülhalgató volt benne, vagyis nem ilyen kicsi mint ami alapból jár hozzá, hanem a rendes nagy füles.Látott már valaki ilyen eszközt a telóhozA főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
pastarics
tag
hát, én csak egy frankó nokia fülesről olvasgattam még ezt-azt, ami állítólag 10 ezer fölött kapható a speedhopban, és elég komoly cucc.
-
Jégkokó
veterán
Viszont ha nem s40 es játékot rakunk a telóra , hanem s60 as t akkor a képe is sokkal jobb lesz.Meg az esetek többségében kifér a teljes képernyőre.És még jobb is mint a sima s40 es játékok, meg szebb is
-
-
MODERÁTOR
-
Jégkokó
veterán
válasz Digital #1110 üzenetére
Arra gondolsz ami ugy néz ki mint a mostani, csak van hozzá egy kis kezelő mint a discmaneknél?Majd küldök róla egy képet amint hazaértem.Viszont ez olyasmi mint egy normális fülhalgató, és szerintem jobban szól vele a zene mert olyan mint amik régen voltak elterjedve.Egyébként a nokia ujságban van benne, de lehet hogy átlapoztál fellette.
-
Jégkokó
veterán
válasz Viktor0610 #1112 üzenetére
Én se kaptam semmit, csak megjegyeztem, hogy lehet hogy küldték a fődíjat amit megnyertem a 20 lives nél
-
Jégkokó
veterán
Az létezik, hogy nekem több java játék is ráfér a telóra mint 1 mega?Mert valaki irta még régebben , hogy csak 1 mega megy csak rá.Vagy ez az ujabb szoftnak köszönhető?
-
pastarics
tag
de az, az! HS-6. olvasgattam róla, hogy cseppet jobban szól, mint a gyári cucc. meg praktikusabb is, nem kell a telót minduntalan elővenni, ha zenehallgatás közben jön hívás, ennek a kijelzője kiírja a hívó felet. cseppet sok érte a 13 rugó.
-
Jégkokó
veterán
Nem tud valaki témákat a nokia 6230i hez,mert amit itt irt valaki azt már nem lehet letölteni
-
Digital
addikt
válasz Jégkokó #1118 üzenetére
Bővebben: link ,itt a topikban #603 hsz
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
orkester
őstag
válasz Jégkokó #1118 üzenetére
Itt vannak:
Bővebben: linkPSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Jégkokó
veterán
Na találtam egy csomó jó kis témát, szerintem elég sok van ami jó szerintem.Meg kipróbáltam a windows xp témát is azis tetszett.Tényleg a vodafon live menűjét is fel lehet rakni a telefonra?Csak viccből akarom kipróbálni, mert azért nem bolondultam meg
-
orkester
őstag
Esetleg valakinek van HS-6 os headsetje?
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
TexT-BoY
addikt
válasz orkester #1122 üzenetére
Én csak kiprobáltam...
Jövöhéten már talán lesz elég időm utazgatni és lemegyek érte a taghoz aki mondta hogy tud nokia cuccokat... Ha megvan a cucc amjd irok hoszabb tesztet. Amugy jónak tünik szép hangja is van.... De azért egy MX500al majd ujra probálomHAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
orkester
őstag
válasz TexT-BoY #1123 üzenetére
Kíváncsian várom a tesztet.
Amúgy mennyiért veszed?PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
madster
tag
Üdv.
Meg tudnátok mondani, hogy a fényképek arányai
160*120 arány: 4/3
320*240 arány: 4/3
640*480 arány: 4/3
1280*1024 arány: 5/4
miért nem egységesek minden képméretben?
Úgy értem, miért 5/4 az arány a legnagyobb képméretben, ha a kisebbek 4/3asok.
(Ráadásul a pc-ken is 4/3as arányban lenne jó nézni a képeket...)
[Szerkesztve] -
Face8814
őstag
Sziasztok.
Nemrég beszereztem egy 6230i tipusú telefont. Azt szeretném kérdezni a készülékkel kapcsolatban, hogy ha fotót rendelek hozzá valamelyik névhez, akkor a hozzárendelt kép híváskor nem telíti be az egész kijelzőt, hanem csak egy nagyon pici kockában jelenik meg. Illetve hogy ha a neveken belül rálépek a fotóra, akkor az is csak piciben látható. A kérdésem arra irányulna, hogy vajon ezen lehet változtatni, vagy ez nem opcionális lehetőség.
Előre is thx.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
MODERÁTOR
-
Face8814
őstag
válasz Viktor0610 #1128 üzenetére
Thx
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Coyote2000
őstag
válasz madster #1126 üzenetére
Az ok igazan egyszeru: ezek szabvany meretek, es 1.3 mpixelnel tobbet nem lehet kisajtolni a kamerabol.
Azt vedd alapul, hogy 1024*768 = 1 mpixel. Ha ennyi lenne a max, akkor nem valtoznanak az aranyok.
Elmeletileg:
160*120 = 0.135 mpixel
320*240 = 0.25 mpixel
640*480 = 0.5 mpixel
1280*1024 = 1.3 mpixel --> mint latod, az elobbiek egymas tobbszorosei (ketszeresei), viszont az 1.3 sehogy sem jon ki az elobbiek szorzatakent, ezert valtozik az arany.
Es ahogy te is irtad, az elso haromnal 1.33, mig az utolsonal 1.25 az arany... -
pastarics
tag
válasz orkester #1122 üzenetére
hát én vettem egy ilyen fülest (HS-6) és valóban minőségileg jobb hangminőséget produkál (bár kínai gyártmány - mi nem az manapság?) mint a dobozban adott nokia cucc. zajos bkv járműveken is hallható megfelelő hangerősség mellett. a hangerősséget ha maximumra állítod a telefonon akkor még mindig növelheted a headset saját hangerőszabályozójával, ez jó. sokkal praktikusabb a kezelhetősége is, mint alapcsomagban lévő társának, mert egy kis lcd-s egységben lehet gyakorlatilag mindent szabályozni, és ezen lehet tájékozódni hívás esetén a hívófélről, sms érkezéséről, a zeneszámok címéről, a hallgatott rádióadóról. sajnos az emlékeztetőket nem jeleníti meg, tehát ez esetben elő kell venni a telefont, ha jelzés van. továbbá nekem az időt sem mutatja, amit pedig a használati utasítás szerint abban az esetben jeleznie kellene, ha nem hallgatok rajta zenét vagy nem beszélek valakivel. cseppet sok érte a 13 rugó, de nem bántam meg a vásárlását, mert én sokat használom a telót zenehallgatásra, főleg tömegközlekedéses utazáskor, ahol ez sokkal praktikusabb, mint a dobozban mellékelt. s jobban is szól.
-
orkester
őstag
válasz pastarics #1131 üzenetére
Köszi a leírást! Egyre inkább hajlok rá, hogy megvegyem, csak egy picit sokallom érte a több mint 10 E Ftot.
-
Digital
addikt
válasz Coyote2000 #1134 üzenetére
Én a helyedben beújítanék egy olyan átalakító dugaszt,és akasztanék rá egy normális fülest! Habár a HS-6-ot még nem hallgattam élőben
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
orkester
őstag
válasz Digital #1135 üzenetére
Ez se rossz ötlet...de mennyibe kerül egy olyan átalakító?
-
Digital
addikt
válasz orkester #1136 üzenetére
a Speed-nél 4490 huf Bővebben: link
Szerintem érdemesebb egy ilyennel próbálkozni ha nem kell kihangosító (arra ott a gyári füles),és van egy jó fülhallgatód otthon!
[Szerkesztve]"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
orkester
őstag
válasz Digital #1137 üzenetére
Köszi! Nekem nem jó a link, de majd rákeresek.
-
pastarics
tag
válasz Coyote2000 #1134 üzenetére
sokkal tisztábban szól, mint az eredeti nokia füles. szerintem a mély hangokat is megfelelően kihozza, amennyire egy ekkorka teljesítményű fülhallgatótól elvárható. az tény, hogy vájtfülűek méltatlankodhatnak a hallgatásakor mondván, hogy ennél remekebb fülhallgatók kaphatóak. de szerintem a nokiának nem az volt a célja, hogy egy profi hangelőcsalót készítsen, hanem hogy az eredeti minőségét javítsák, és az lcd-n a telefontól független vezérlést megvalósítsák. 13 ezerért. de erre tökéletes.
-
Coyote2000
őstag
válasz pastarics #1139 üzenetére
Igaz-igaz... tenyleg semmi sem tudja potolni a taviranyitast, de en is inkabb az NAA fele hajlok. Pl. NAA 4500 + Sennheiser MX500 (v 550) 6.000 (v 4.000), es olcsobban is jovok ki, meg a szabvany jack miatt univerzalis a HS-6-hoz kepest.
Amugy a gyari headset is nagyon szepen, kristalytisztan szol, szeles sztereoval. Csak a melyhangok helyett az a halk pattogas... hat az eleg kiabrandito... -
pastarics
tag
válasz Coyote2000 #1140 üzenetére
igaz. nekem arra, amire kell kielégítő a HS-6. a bkv-n utazva teljesen kielégítő. abban is igazad van, hogy a gyári füles is szépen szólt. szebben, mint a 6230-as fülese anno.
-
orkester
őstag
Ma voltam szoftvert frissítetni. Sajnos 2 helyen is, de ez egy hosszabb történet. A lényeg, hogy a Mammut 2-ben levő márkaszervízt csak ajálani tudom. 20-30 perc alatt végeztek.
-
Jégkokó
veterán
Na előfizettem a gprs re, le is vont valami 300 Ft az egyenlegemről, de a kapcsolódásnál még mindig azt irja ki, hogy fizesek elő a gprs re
-
Digital
addikt
válasz Jégkokó #1143 üzenetére
Az ügyfélszolgálaton/boltban fizettél elő,vagy az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton? Én az önkiszolgálón tettem,négy nap után felhívtam őket,és állítólag sz@r volt a rendszerük Hívd fel a központot!
-
-
Jégkokó
veterán
válasz Digital #1146 üzenetére
Na sikerült beállítani a wapot az ügyfélszolgálatnak, és le is nyelte a 250 kilobájtnyi adatmennyiésget
De nekem nem tünik annyival gyorsabbnak a gprs el a wap mint egyébkéntA főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
Nagyon mrg kell gondolni, hogy az ember fel merjen e menni a wapra, mert ez a gprs megeszi az ember haját is
-
MODERÁTOR
-
Jégkokó
veterán
válasz Viktor0610 #1149 üzenetére
Már több mint 1000 Ft ot lenyaltak azegyenlegemről, most nem rendelek meg semmit és ezt is le fogom mondani az tuti.Ennél a betárcsázós wap is sokkal olcsóbb volt, mert egy órát wapoztam,és fizettem max 100 ft ot itt meg 10 perc után fizetek ennyit, valahogy az arányok nincsenek jól eltalálva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- Öregszem
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs