Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
-
TexT-BoY
addikt
válasz Jégkokó #1551 üzenetére
megérdemi de nem volt rá példa félév alatt ... Szerintem fölösleges az efajta hülyeség... Semmi hátrány nem ért még az állandó BT-miatt pedig BKV-n is bevan kapcsolva.. és?
sőt ismerkedtem is BT-n... (pl metron elküldüd a képed vagy épp te kapsz képet...)HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
az a blutusz virus baromság, mert ahhoz, hogy fájlt-fogadjon a telefon, vagy engedélyezni kell neki, vagy pedig a párosítot teszköznél be lehet kapcsolni, hogy automata fogadja...
Namost olyat, hogy bármit bárkitől bármikor fogadjon, csak symbian 60 on lehetett beállítani, ha jol emlékszem...
az ki is volt téve veszélynek.
és a virusok mobilra szintén még csak symbianra vannak, s40 re nincsenek...
ennyit a vírusról. -
Jégkokó
veterán
válasz .-Cs0SzA-. #1553 üzenetére
Hát már láttam vírust 6230i n is, vagyis valami olyasmi vlt, hogy folyamatosan fogadott egy bizonyos file t és nem lehett elutasítani, mert akkor jött ujjra
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
válasz Ford2000 #1555 üzenetére
Szóval ugy volt, hogy voltam még a nyáron a média markt be, és ott volt egy 6230i, és folyamatosan jött egy olyan üzenet, hogy fogadok e adatot ettől meg ettől a telefontól, ha az elutasítra kattintottam akkor ujjra ugyan az történt, ha meg a fogadásra, akkor meg küldött egy file t amivel semmit nem tudott a telefon kezdeni.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Coyote2000
őstag
Figy, ha nem anyazni jottel, akkor miert hasonlitod ossze egy felsobb kategorias telcsivel? Sony Ericsson egy kicsit a 6230i kategoriaja fole tervezte az S700i-t, 6230i-t inkabb K750-nel lehet osszevetni - de meg az sem az igazi, mert K750 arban a Nokia felett van...
De ha mar S700, akkor teny: hogy Nokia egyszerubben kezelheto, viszont a Sony Ericsson okosabb. Ez mindig igy volt, annak idejen a K700 is okosabb es esszerubb dolgokat tudott a 6230-nal, megis tobben valasztottak 6230ast, mert sokkal egyszerubb volt hasznalni...
Sonyban a legjobb a Quickshare a Nokiahoz kepest. A BT-bekapcsolas-fikazashoz meg annyit, hogy nagy hulyesegnek tartom. 6230i-n is meg lehet oldani 3 gombbal, ha a jobboldali valasztogombra teszed pl.
De sztem felesleges a tovabbi vita, a 6230i-t nem azert valasztja valaki, amiert az S700at. -
Coyote2000
őstag
válasz TexT-BoY #1549 üzenetére
Azert az teny, hogy a folyamatos BT meriti az akkut, a napi toltes meg ido elott haza is vagja. Hiaba asztali tolto, en nem erek ra minden nap beleallitgatni a telcsimet. na de most csak a hecc kedveert, benyomtam BT-t a 8910i-men, oszt letesztelem mennyit bir vele. Nem adok neki 3 napot.
-
TexT-BoY
addikt
válasz Coyote2000 #1558 üzenetére
nemtudom nekem nem érezhető pedig állandó... nemond hogy nem alszol és gépezel... nekem ez a 2 dolog alatt eltöltött idő elég ahoz hogy sose legyen baj...
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Spidee
senior tag
Hello!
Szerintetek megéri lecserélni egy S700i-t egy 6230i-re?''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
shevylova
csendes tag
Ha a nokia pc suiteban írok üzenetet, és rámegyek hogy küldés, akkor a címzettnek elküdi a telefon az üzit, vagy csak a számítógépről felmásolódik az sms az elküldött üzenetek közé, és a telefonról kell ezután elküldeni?
-
-
Jégkokó
veterán
Szerintem mindenféle kéépen megéri, hiszen a 6230i kicsivel többet tud mint a másik se teló, és sokkal átláthatóbb a menüszerkezete mint annak,és könnyeb is kezelni
-
Spidee
senior tag
Lehet kapni valahol csak billengyüzetet a 6230i-hez?
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
Spidee
senior tag
válasz Coyote2000 #1565 üzenetére
Köszi...
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
MasOyama
őstag
Amikor nem használom a töltöt nekem akkor is be van dugva. Most már lassan 2 hónapja folyamatosan. Azt mondta a haver, hogy tönkremegy, csak akkor dugjam be, ha töltöm a telcsit. Igaz ez?
PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
-
Coyote2000
őstag
válasz MasOyama #1567 üzenetére
Elvileg semmi gond ezzel, gyakorlatilag viszont az aramingadozas hazavaghatja - es ne felejtsuk el, hogy a tolto tulajdonkeppen egy szabalyozott teljesitmenyu es mukodesu meghosszabbitott konnektor, azaz ha a szabadon hagyott vezetek vegevel jatszik a macska, kisgyerek a szajaba veszi, leontjuk vizzel, stb. akkor komoly megrazo elmenyben lehet reszunk... Szoval nem biztonsagos.
Erdekes ellentmondas, hogy az asztali toltot sem azert talaltak ki, hogy ki-be huzogassuk, tehat folyamatosan bedugva maradhat, hiszen nem tortenik semmi. Viszont, ha bedugom, akkor vilagit rajta a Nokia felirat, ami azt jelenti, hogy aramot fogyaszt. Akkor hogy is van ez?? -
Ricardo
titán
válasz Coyote2000 #1569 üzenetére
Gondolom a fogyasztása nem számottevő. Hetente egyszer töltök így nincs folyamatosan huzogatva a töltő és bedug va sincs mindíg.
Arany középút -
Jégkokó
veterán
Egyébbként az létezik, hogy másfél óra alatt csutkára tölti a telefont a hozzáadott töltő?
-
MasOyama
őstag
válasz Coyote2000 #1569 üzenetére
Semmilyen ilyen veszély nincs. A sz. asztalnál van. És ugy is mindig itt ülök, azért van bedugva. Itt van minden egy helyen. Egér, bill, lámpa, fejhallgató, TÖLTŐ.
PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
-
Jégkokó
veterán
válasz MasOyama #1573 üzenetére
Csak mert tegnap olyan 5 körűl felraktam a telefont tölteni, és fél 7 kor meg már fel is volt töltve.Mert a régebbi nokiáimnak kellet legalább vagy 3 óra a teljes feltöltésre
-
Coyote2000
őstag
Hat remelem igazatok van, nagyon nem szeretem ki-be csomagolni a toltot. - bar az asztali toltomon (DCV-4) folyamatosan vilagit a Nokia felirat, ami fogyaszt vmennyi aramot, es en is csak 6-7 naponta toltom a telcsit, igy nem eri meg konnektorban hagyni.
Jegkoko: az ACP-12E a 7250i-t, 6610i-t, 3510i-t, 6230i-t, 8910i-t egyarant masfel ora alatt toltotte, 10 perc ide vagy oda. Ez normalis dolog, szerintem mas Nokianal is, annak ellenere hogy az akku kulonbozo tipusu. -
Muton
addikt
elvileg a bedugott töltő nem fogaszt semmit, mivel nem folyik rajta áram, gyakorlatilag vmi örvényáram vagy ilysemi mégis kialakul, tehát fogyaszt. de semmi baja sem lesz. viszont ha melegedik, akkor célszerű kihúzni.
a monitorom USB és d-sub dugójához mellékeltek egy kupakot, ami védi a külső behatásoktól, ha nem dugom be, szal lehet h van töltővédő kapszli is )
más: van a 6230i-ben szervízmenü? hogyan lehet aktiválni?
más2? BL-6C típusú akku belemegy a telóba? kép alapján ugyan olyan méretű, csak 1070 mAh és nem 850
más3? milyen fülhallgatót ajánlotok? HS-6 vagy HS-20?
thx!Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
MODERÁTOR
Azért a töltőt érdemes kihúzni, ha nem használjuk... Mondom ezt úgy, h. m.helyen már hosszú hónapok óta a konnektorban figyel egy Nokia töltő...
Tudtommal Nokia szervízmenü annyiból áll, h. pár adatot leír (köztük talán leglényegesebbet, az élettartam számlálót). Ezt a *#war0anty# kóddal hívhatod elő, természetesen a betük helyett a nekik megfeleltethető számokat használva.
Az általad említett akku sem a Nokia, sem a speedshop oldala szerint nem jó a telcsibe -ettől még lehet jó...
A HS-6 ''gizdább'' , de a HS-20 jobban szól(hat), már amennyiben azt a fülest adják mellé, ami a Nokia oldalán is szerepel, ill. utóbbi mellett szól az is, h. bármilyen fülest rá tudsz csatlakoztatni...Xiaomi 13T
-
Muton
addikt
válasz Viktor0610 #1578 üzenetére
thx!
nem erre a menüre gondoltam. egykor a csökkenőmön kábelen keresztül lehetett egy service menüpontot aktiválni, ami alapból rejtve van. cellainormációk és hasonlók vannak benne (rengeteg életbe vágóan fontos dolog ). bár ha belegondolok az ikonos menülistát csöppet elk*rná egy 10-ik ikon
az akku ugayanúgy néz ki, csak nem tudom h ugyanakkora-e? lehet h az lesz h bemegyek egy nokia boltba megkérdezni. bár szerintem zsigerből a hivatalos állásponton lesznek ők is. pedig jó lenne az a 220mAh többlet
a 20-as csöppet bumszli, de nincs rajta kijelző és tényleg jobban szólhat ha ezt meg is említik. nem értem h miért nem bírnak a fülhallgatókról (is) több infót közölni
most ez a póz h csak hülyeségeket írnak mellé konkrétumok helyett?Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Coyote2000
őstag
Igen, van toltore valo sapka is, az ACP-8E-hez kaptam is ilyet.
Te a Net Monitor nevu menupontra gondoltal, ami tudtommal van a 6230i-ben is, de hogy melyik szoftverrel lehet aktivalni, arrol fogalmam sincs. Utoljara 8210-ben es 8850-ben hasznaltam net monitort, voltak benne okossagok - feltetelezem, hogy 6230i-ben aztan nagyon komoly net monitor lehet, kamera es kijelzotesztekkel egyutt. -
Coyote2000
őstag
MINDENKI FIGYELMÉBE:
06-1/382-11-55 - Itt mindent elmondanak a Nokia telefonodról és a tartozékokról, kérdezz bármit, ami érdekel. Talán jobb, mint kétségek közt vergődni, ha a fórumon nem kapsz egyértelmű választ. -
Muton
addikt
válasz Coyote2000 #1580 üzenetére
télleg netmonitor a menüpont neve! thx!
remélem aktiválni is lehet garancia problémák nélkül bár úgy sejtem h a bt vagy az infra kevés lesz ehhez. tapasztalataitok szerint a nokia boltokban mennyire segítőkészek? ha úgyis megy a teló szoftverfrissétésre akkor a két szép szememért megcsinálnák vajon az aktiválást?Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Jégkokó
veterán
Nem tudja valaki, hogy az sms nél mit jelent az hogy kimenő?Mert amit elküldtem az az elküldött menűpontba van , de több sms máshol nincsen
-
-
s0rT3d
tag
Nemjó sajnos a bl6c aksi, mert asszem 3-4mm-vel vastagabb mint a bl5c, tapasztalatból , mert otthon van az ngage és melette volt egy qd és nem ment bele a qd aksija a sima ngage-ba (ngagenak bl5c aksija van)
-
Coyote2000
őstag
válasz Jégkokó #1583 üzenetére
Egeszen pontosan igy mukodik:
Irsz egy SMS-t (vagy MMS-t), es ugy dontesz, hogy majd kesobb befejezed. Ekkor, ha kilepsz, majd kesobb visszalepsz, akkor ott marad a felkesz SMS, ahol hagytad. Viszont, ha kikapcsoltad kozben a telcsit, akkor az a vazlat elveszett.
Ilyenkor jol jon a Kimeno mappa, mert a felkesz SMS irasa kozben: Opciok / Mentes-re nyomva ide fogja menteni a kuldetlen uzeneted, es nem fog torlodni innen kikapcsolaskor sem. Miutan elkuldted, termeszetesen az Elkuldott mappaban vegzi... -
Coyote2000
őstag
Szerintem nem fogjak neked megcsinalni, kiveve, ha nagyon szep szemed van, vagy ha felajanljak, hogy ''OK, lesz net monitor, de akkor ugrik a garancia''...
Egyebkent annyira nem hasznos dolog, ha nem ertesz hozza. Nagy resze diagnosztikai celokat szolgal. Egy-ket hasznos dolog van benne, pl. kikapcsolhatsz bizonyos, szamodra haszontalan halozati kapcsolathoz tartozo dolgot, amivel nyerhetsz nemi keszenleti / beszelgetesi idot (HR/FR/EFR modok). De ha nem ertesz hozza, akar kart is tehetsz a telefonban, vagy letilthat a halozat. A SIM kartya orajanak kikapcsolasaval is plusz energiat nyersz, viszont ahhoz nem kell netmonitor, tudtommal eleg beutni a *#746025625# kodot (*#SIM0CLOCK#), persze 6230i-ben mar lehet, hogy ezt nem lehet megcsinalni, csak regebbi modellekben... -
Muton
addikt
válasz Coyote2000 #1587 üzenetére
nem szeretnék én kikapcsolni semmit, csak éppen telematikát tanítanak az egyemen, szal pont jó lenne 'élőben' látni a hálózattal kapcsolatos dolgokat. biztos fel lehetne tenni az oktatónak egy-két kényes kérdést
ja, és ne felejtsük el a legjobbat, a hőmérőt
amint lesz időm benézek egy mintaboltba, ahol megpróbálom meggyőzni a srácokat h aktiválják nekem. majd mondom az eredményt
addig is a fülhallgatókkal (hs- 20, 6) kapcsolatban írjatok minden tapasztalatot plíz.Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Gaskin
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen telót. Király a cucc, de egyértelműen lehet látni, hogy egy picit vibrál, vagy inkább pulzál a kijelző. Nem vészes, de ha egyszer kiszúrta az ember, akkor akkor már figyel rá, és bosszantja. Főleg a háttérképek nézegetésénél feltűnő. Olyan mintha az ember a monitort 60Hz-be állítanám. Volt már valakinek ilyen tapasztalata? Vagy csak szar telcsit vettem?
(a ''sima'' 6230-nál ilyet nem tapasztaltam)[Szerkesztve]
-
-
Gaskin
aktív tag
válasz Jégkokó #1590 üzenetére
Szóval akkor mégsem képzelődök. Az látszik, hogy nem mindegy,hogy mi van a kijelzőn ''vibrálási szempontból''. Kösz a választ!
Illetve mégegy apró kérdésem lenne; a 6230-ban be lehetett állítani, hogy a főmenű ''keret'' megjelenéssel bírjon, vagyis ne a szokványos lapozható legyen. Tehát egyszerre megjelent az összes menüpont egy kis ikonnal jelezve. Jól látom ilyen itt nincs?? -
Jégkokó
veterán
De itt is van lyan menűpont.Megnyomod a középső gombot, és utána nyomsz egy opciók menűpontot és ott lesz az, hogy listás legyen vagy keretes az elrendezése a főmenűnek
-
kgb87
tag
Srácok, tudja vki melyik a legfrissebb szoftververzió a telóra?
Továbbá h érdemes-e váltani rá, s ha igen, akkor hol/hogyan?
Köszi."Of all the things I am not very good at, living in the real world is perhaps the most outstanding." - Bill Bryson
-
Jégkokó
veterán
Ugy tudom, hogy a 3.47 a legújjab verzióju, de hogy mennyi hibát javít ki azt már nem tudom.De egy szoft frisítés sose árthat.Egyébbként meg a nokia boltokban meg lehet csináltatni ezt.Ha van garanciád a tellára akkor ingyér megcsinálják
-
DonnieDarko
csendes tag
Sziasztok!
Végigolvastam a 6230i-s témát, de nem találtam választ a kérdésemre!Prblémám az, hogy nem tudok IrDa-val csatlakozni a gépre!Fent van a PC Suite,Irda modem driver a telóhoz,usb driver az IrDa.hoz!Szerintetek mi lehet a gyógymód?
Előre is köszi!Only through me can you achive a power, greater than any jedi!
-
Snowcat
tag
Hol lehet mostanság legolcsóbban hozzájutni a telóhoz?
-
jani0625
aktív tag
BT keresztül lehet pc suite nélkül telóra mp3at küldeni?
mi az alap bt kód? 12345?
köszi -
kgb87
tag
válasz jani0625 #1598 üzenetére
Lehet (legalábbis én tudtam). Egyszerűen fel kell ismertetni a telót BT -eszközként, vagyis párosítani kell a telót meg a gépet. Nincs alap kód, azt te adod meg először azon a készüléken, ahonnan kezdted a párosítást, majd ua. a kódot kell beírni a másikon is.
"Of all the things I am not very good at, living in the real world is perhaps the most outstanding." - Bill Bryson
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Politika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077