Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 3lb4nd1

    tag

    Sziasztok!

    Hasznos az eszmecseréket olvasni itt, azt hiszem eldöntöttem hogy idén még biztosan nem ruházok be egy Switchre. Ami nekem nagyon hiányozna, az egy visszamenőleges kompatibilitás, mint a Vita-n a psx és psp játékokkal. Jelenleg egyébként PC-t építek, és egy másodlagos konzol jól hangzik, meg főleg ez a felállítom a gépet az asztalra, lekapom a joy conokat és haverral Mario Kartozok az akárhol dolog szerintem zseniális. Csak nem 110+ ezer forintért.

    Jelenleg van egy ps3-am, egy ps2-őm, két psp-m, egy Ps Vita-m. De nem vagyok sony fanboi, a psp-t gyakorlatilag arra használom hogy régi Nintendo-s címeket emuláljak rajta... :D inkább szimplán a hordozható konzolokat szeretem meg azt ha nagy címeket vihetek magammal. Meg a cross-buy is egy jó találmány. Ami a portable gaminget illeti, a Nintendo szerintem megcsinálta azt ami a Vita akart lenni (és főleg, nincs túlárazott memóriakártya bullshit, nem kell plusz eszköz hogy a tévéden élvezhesd a játékokat stb.) és a hordozható konzolból csinált egy helyi többszemélyes multiplayerre tökéletesen alkalmas eszközt.

    Illetve amire várok még, és amire nem volt lehetőségem a sony termékekkel (leszámítva a Builderst, a 8-at ps2-n meg a Heroest), hogy jó kis Dragon Quest címeket élvezhessek. De még várom hogy mit erősítenek meg nyugatra is. És egy Monster Hunter is igen jó lenne. Csak jelenleg azt látom, hogy vennék egy Mario Kartot, egy Zeldát (meg egy Binding of Isaac-et, amit lassan minden platformra megvettem :D) és ezzel ki is fújt. A Zelda-t meg félek hogy én is elunnám.

    Amúgy is az általában a policym, a psp-t leszámítva, hogy minden konzollal várok egy darabig, amíg emberi árba nem kerül és át nem látom, hogy a könyvtára eléggé az én ízlésemre van szabva ahhoz hogy megvegyem. De a készülék maga lenyűgöz, csöndben olvasgatom majd a visszajelzéseiteket :)

    Üdv.

    PSN: elbunda94

Új hozzászólás Aktív témák