- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
-
f3rdzs0
senior tag
"Megmondom őszintén, hogy ha tudom, kerülöm a harcot"
nekem ez mondjuk tetszik, hogy bárhogy csinálhatod a küldetéseket és sokszor kerülheted is a harcot. nekem bnőm nagyon hypeolta a
, hogy majd el leszek küldve oda és látni akarja hogy mi lesz. amikor eljött a pillanat tökre örült magának, hogy meghaltam fél másodperc alatt, és hogy ez túl erős, vissza kell jöjjek később. legalábbis ő már csak akkor jött vissza amikor már nem tudom milyen felszerelése meg nagyonsok szíve voltlynellt kicsit kiakadt mikor ahelyett hogy tovább megyek elkezdtem megenni a + szívet adó kajáimat és harmadjára sikerült is megölnöm nem volt egyszerű, de nekem így sokkal jobban tetszett, mintha visszajövök később godmodeban és lecsapom elsőre
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
z4zelda
tag
Az aprón fellelhető olcsó Switch lite-ok honnan érkeznek?
Lemaradtam valami akcióról? -
Bazsi1987
őstag
Mudrunnernek milyen lett a switches portja? Láttom most le lett akciózva 11 eurora😊
-
Sirandrish
Topikgazda
-
mike1334
veterán
-
adalbert1
veterán
válasz z4zelda #26154 üzenetére
Hmm, most, hogy így írtad, megnéztem én is ezeket a hirdetéseket, és gyanúsan olcsónak tűnek - a legolcsóbb talán 49k - az egyik hirdetésben azt írják, hogy külföldről kapott beszámításra, a másiknál azt, hogy nincs hozzá számla, de az egyik hirdetésben azt írja a hirdető, hogy van rá 1 év garancia (kérdés, hogy hova szól, a gamepark vajon javítaná-e, ha lenne vele valami gond? ).
Tippre valami külföldi beszerzés lehet mindegyik (kérdés, hogy hol volt ilyen mértékű akció, mert ha 49-55k-ért adják, akkor szerintem olyan 40 körül kellett hozzájutniuk), itthon ilyen nagyobb akciót nem láttam (az viszont feltűnt árukeresőt nézve, hogy rengeteg mobilshop árulja 70k-ért). -
-
.LnB
titán
Kínácskából Kart kormányt rendelni? Bűn? :) Mert nekem nem ér 4-6ezer ft-ot az eredeti Nintendo-s. Egy darab műanyag csak. Még kemény hordozó tokot néztem, az is filléres tétel onnan. Van tapasztalatotok?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Sirandrish
Topikgazda
Szerintem nyugodtan megrendelheted a kínait...nem nagyon van benne olyan elem ami "gagyi" lehetne.
A kemény tok jó, ha hordozni akarod, mindenképp érdemes lehet beszerezni.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Zolibacsi88 #26164 üzenetére
Az komoly
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz Zolibacsi88 #26164 üzenetére
Azok csak a rozsdás fegyverekről veszik le a rozsdát, nem? Szóval a sérült fegyvereket nem javítják meg. Úgy rémlik legalábbis. -
Faterkam
addikt
Sziasztok!
A gyerek vett a Switch-hez egy új Pro Controllert, és haza hozva megdöbbenve tapasztaltuk, hogy a Luigi Mansion 3 játékba magától megy előre a Luigi. Újra párosítva megint ezt csinálta, más játékoknál ok. Visszavitte, még kettőt kipróbáltak, és azok is. Szó nélkül visszakapta a pénzét. Utánaolvasva másnál is előjött, de csak a LM3-nál! Ez mi lehet?
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Sirandrish
Topikgazda
-
törölt tag
válasz Zolibacsi88 #26169 üzenetére
Nem tudom most megnézni, lehet Neked is igazad van
-
Sirandrish
Topikgazda
-
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz #09990144 #26170 üzenetére
Én meg attól tartok, ha leülök elé megnézni, keresni egy ilyen lényt az így zajlana: ( Zoltán gondolatai ): na keressük meg ezt az Octorokot, jé ez szerintem ott egy Korok lesz, (sziklát begörget a lyukba) és tényleg! Yes. Ok, keressünk tovãbb. Pörgő szélkerék egy szikla szélén. Ó egy másik korok! ( összes nyíl ellő a vérbe, áá csak nem kéne itthagyni, irány nyilat venni, majd vissza ). Ezaz megvan még egy Korokmag. Jó na mostmár keressük azt az Octorokot. Egy Shrine a távolban?!?!?Ezt hogy nem láttam eddig. Uccu még ezt megcsinálom...ÉS ÍGY MEGY EZ MÉGVAGY 2 óráig. Imádom!!!
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Faterkam #26167 üzenetére
Rákerestem és talán arról lehet szó, hogy kisebb a deadzone abban a Luigis játékban. Lehet valamennyi drift a Pro controlleren, amiről más játék nem vesz tudomást. Talán egy rekalibráció segíthet.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
f3rdzs0
senior tag
nem tudom hányakat érdekel még a Pokemon, de nekem szinte percre pontosan 80 óra után sikerült mind a 400-at elkapnom. szóval van benne tartalom bőven
tartalomban már csak a battle tower maradt, de szerintem azt hanyagolni fogom. ez az első játék ahol befejeztem a Pokedexet és nagyobb fun volt a Pokemonok elfogása mint a trainerek elleni harc
f3rdzs0
-
hyggelig
senior tag
válasz koncsik #26079 üzenetére
Akkor jöhet a moderálás
Sajnos az elmúlt évek egy legnagyobb csalódása volt a Zelda: Botw.
Annnnnyyyirrra, de annnyira akartam szeretni. Ebben a generációban minden metacritic szerinti PS év játékával játszottam (pl. Uncharted 4, Persona 5) és mindet imádtam (különösen a Persona 5-ot) így biztos voltam benne, hogy tetszeni fog. Aztán amikor szembesültem vele, hogy nem így lesz, nagyon szomorú lettem. Ez az egyetlen játék, amit eladtam az összes játékom közül, amim van.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Carlos Padre #26185 üzenetére
Köszi...nem akartam én megkérdezni, mert még támadásnak vette volna
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
maximilian4
addikt
válasz Sirandrish #26186 üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Nem tudom hogy tényleg játszott-e vele az illető vagy csak trollkodik, minden esetre nekem a botw volt az első zelda játékom és azóta sem játszottam jobb játékkal. Semmilyen platformon, se pc-n, se xboxon, se ps-en. Nincs olyan single player game ami annyi időre lekötött volna mint a botw.
Maxi
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz maximilian4 #26187 üzenetére
Nem akarok megin ódákat zengeni róla, mert nekem úgy se hisz senki
Ráadásul már többször is be lett linkelve az írásom róla, aki érdekel az láthatja a véleményem...
Ott azért próbáltam objektív maradniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Quinine911
aktív tag
Kirby Star Allies -t tolja vki? Sok pálya van benne, jóideig el lehet vele lenni? Thx.
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
Norb79
őstag
válasz Quinine911 #26189 üzenetére
Igen, és igen. Gyerekek numeró egy kedvence volt nagyon, nagyon sokáig.
-
maximilian4
addikt
válasz Sirandrish #26188 üzenetére
Jó neked hogy te objektív tudtál maradni, én már a botw kettőt tűkön ülve várom. Megelőlegezem neki a bizalmat és első napos vásárlás lesz.
A links awakening viszont kimaradt. Videók alapján nem nyerte el a tetszésem, főleg úgy hogy én botw szerű folytatást vártam (valószínűleg ez az oka, ettől függetlenül valószínűleg jó játék). Így kicsit csalódtam hogy erre az évre “csak” ezt kaptuk.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz maximilian4 #26191 üzenetére
Próbáltam objektív maradni...nem tudom hogy mennyire sikerült
A BotW 2-t amint lehet előrendelem...nyilván durva lenne ha pont én nem venném meg
Mondjuk én a Link's Awakeninget is előrendeltem egyből...a Zelda az Zelda....ideveleEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
A link's awakening kiváló játék. Csak észben kell tartani, hogy a kicsinositott grafika ellenére 'csak' egy Gameboy játék. De még így is remek élmény volt még így 2019-ben is. A botw meg botw. Generációnkent csak egy- két ilyen játék készül
-
Faterkam
addikt
válasz koncsik #26184 üzenetére
Azt mondja a gyerek, a LM3-nál a jobb lefele mozgásnál jön elő. Ma vett egy másikat, egy másik boltból, de ennél is jelen van. Újrakalibrálás már volt párszor. De a neten más is említi. Így végképp nem értem :/
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem a Switch Lite miatt kellett valami olyan húzócím, ami külső nagy kijelző nélkül is optimálisan működik.
Ez az az irány előnyös is lehet, mert az eredeti Switchre sok stúdió kényelmesen desktop konzolként tekintett, ami ami miatt elveszett az egész "switch" jellege. A jobb játékok többsége TV-re lett tervezve.
A Lite miatt kénytelenek ha nem is hibrid játékokat, de jobb minőségű handheld játékokat fejleszteni, mert kettévált a közösség. Persze külső konkurencia híján még kérdéses, hogy a fejlesztők a Lite miatt mennyire erőltetik meg magukat.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Faterkam #26194 üzenetére
Megnéztem..mentem én minden fele, de semmiféle csúszást és/vagy magától mozgást nem tapasztaltam.
Ha kifejezetten csak bizonyos helyeken jön elő, azt esetleg később meg tudom nézni, de így alapba semmi gond nem volt az irányítással..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
adalbert1
veterán
válasz Faterkam #26194 üzenetére
Nem terveztem még elindítani a játékot (ma játszottam végig az első részt 3DS-en, és a második résszel fogom folytatni), de kíváncsivá tettél - ugyan csak a hotel lobbiban néztem meg a játék elején, de nekem semerre nem megy magától Luigi Pro Controller-t használva (ha számít valamit, a Pro Controllerem elég régi, sima fekete -szóval még az első hardware rev-ből való, lehet, hogy azóta vannak újabbak).
-
Faterkam
addikt
válasz Sirandrish #26198 üzenetére
Felvette, majd mindjárt linkelem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Ford topik
- Asszociációs játék. :)
- Hogwarts Legacy teszt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest