- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
Új hozzászólás Aktív témák
-
nRu3
addikt
Ha elárulnád holl lehett pontosan körülnézni (kapni?) Egyébként 800XT-t kétt helyen megrendelhetted ott 1000% hogy beszerzik! (Pc Land, Vision)
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
Lehett kapni rendelni álitólag ASUS A8N-SLI Deluxe Nettó ára: 35000.-
http://www.hpctrade.hu/AKCIOK.HTM''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
Arrol nem tud senki mikora lesznek nForce4 Ultras lapok?
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
Szerintem még az nForce4 Ultras lapokra sajnos többett kell várni rájuk hisz még a gyártok a honlapjukon nem is hirdetik , igy még kitudja mikor és lesz e
-
nRu3
addikt
Ez pont tökéletes is lenne , de hogy drágább
-
nRu3
addikt
válasz antikomcsi #93 üzenetére
Igy már jó talán ,ennyit a szótárakrol...........
-
nRu3
addikt
válasz antikomcsi #96 üzenetére
Nekem az e és az a között nem p betű van hanem az l csak nem nagyon látszik a különbség , ha kimásolod valahova és kinagyitod akkor látszik
-
nRu3
addikt
Bővebben: link
ez kell nekem bele rakok egy FX procit , meg egy X850XT
[Szerkesztve]''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
válasz antikomcsi #141 üzenetére
Érdekes hogy az abit elöszőr az ultrás lapal áll elő és nem a sli-vel ,igaz egy ideig hirdette de azt már nem tallálni sehol , már csak arra vagyok kiváncsi mikor kerül forgalomba és mennyi pénzért?
-
nRu3
addikt
Már az ultras változatból 4 modelje van
Bővebben: link''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
Nem is figyeltem hogy csak az egyik ultrás a Fatal1ty de nem baj nekem akkor ez pont jó is lesz Bővebben: link
és ha április-május környékére már kaphatok lesznek az pont jó is lesz, addigra talán lehet kapni normálisabb FX procit is és olcsobak lesznek talán a 850XT-k''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
válasz antikomcsi #146 üzenetére
Ha nem lesz benne aktiv memoria hűtés nem nagyon zavarna ugyse használnám az a két kicsi venti lehet hogy hangosan süvít majd, az a új tokozás csak jövöre valamikor lesz elérhető szerintem. Majd kiváncsi leszek mikor jelenik meg a külföldi teszteken , és menyibe fog kerülni , de szerintem minden kellék benne lesz amitt reklámoznak melette és ezért az ára elég magass lesz
-
nRu3
addikt
válasz antikomcsi #151 üzenetére
Az árat nem én találtam ki de sajnos ha még két hónap eltelik és már nálunk is kapható lesz a kereskedők rá rakják a hasznukat és meg marad a magas ár , lehet hogy pont ezért ilyen drága mert nem SLI-s
de kerül-mibe-kerül én veszek az elsők közt''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
válasz antikomcsi #153 üzenetére
[Szerkesztve]''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
válasz antikomcsi #159 üzenetére
Azon az oldalon az ultra lap 20$ ami 3700ft. drágább mint a sli , ezeket a lapokat célzotan fejlesztik-gyártyák fanatikus kreténeknek és sok ilyen lapot fognak eladni sőt rákönek az emberek felesleges sli lapot venni mert a két kártya teljesiményét mégsem lehett kihasználni, és marad a járható út 1erős videokártya ,proci, jó ramok belle azt megtuningolni és kész.
Remélem az ára lemegy mert azért egy kicsit durva.''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
-
nRu3
addikt
válasz antikomcsi #163 üzenetére
Voltak gondolataim nemkéne talán lapot cserélni de ez a gagyi asus-om csak 250fsb enged nekem ezel aláirta a halálos itéletét lapcsere
-
nRu3
addikt
Akkor sajnos 2választási lehetőséged van vagy pesten veszed meg42-43.5e ft+ utazási költs és nem mindenhol kapsz 3év garit ahol ocsobb ott csak 1 évet adnak!
vagy megveszed Békéscsabán picit drágában csak érdeklöd meg hány év garit adnak nem mindegy mert ha 3évet megadják akkor vedd meg otthon.''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest