Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Veron

    őstag

    Engedelmetekkel leírom a véleményem az SB-ről.
    Leizzadtam, rosszul voltam, lábon kihordtam infarktusokat a meccs alatt.

    Mi volt az első félidő? Semmi! P***afüst! Hány 1st downja volt a Chiefsnek? Egy kezemen meg tudom számolni. Nagyon odatették magukat a védelmek mindkét oldalt. A 49ers önbizalmának egyáltalán nem tett jót a korai fumble és pont CMC-től, sok idő kellett mire visszanyerték a magabiztosságot. A Chiefs olyan csapat benyomását keltette, mint aki még sosem járt SB-ben és nem tudja mit kell tenni. A 49ers meg olyanét, akinek van elképzelése, de az ellenfél eszén nem tudnak túljárni. Amúgy mi a francért kell minden SB-ban 10 pont hátrányba kerülni?

    Aztán a második játékrészre kezdtek fáradni a védelmek és/vagy szerencsére felvették a ritmust a támadók. Jöttek a nagyobb játékok és pontok, magára találtak Kelce-ék is. Biztos azt üvöltöttek Reidnek, hogy "ébresztőőőőőő". :D
    Meglehetősen konzrvatívak voltak, amikor pl. a red zone-ban megelégedtek a FG-vel és az egyenlítéssel, majd visszaadták a labdát a 49ersnek. Azt hittem ott vége van, mert szépen lassan elmegy FG-ig az ellenfél és berúgják, majd szépen megnyerik. De szerencsére a védelem nagyon megerősödött az elmúlt években, emlékszek a Tyreek Hill fémjelezte időszakra, amikor akkor beszéltünk milyen hitvány a védelem. De változnak az idők, Mahomes sem passzol akkorákat, hiszen nincs kinek.

    Aztán a hosszabbításban is sikerült 3 ponton tartani a 49ers, ami végzetesnek bizonyult. A game winning drive-ban az összes tökösség benne volt, hibátlan játékokkal haladt a Chiefs. Kivéve MVS bénázását, amikor vesztett vagy 7-8 yardot a félpálya környékén. Rámentek 4, kisérletre, 3&6-nál sem xarták össze magukat és Kelce is bekapcsolta a beast mode-ot a végén. Az utolsó playnél azt hittem megint jön a szokásos time management balf***kodás, ami nem idegen a Rozmártól... de nem! Az egy teljesen tudatosan megkomponált kivégzés volt. Tűpontosan tervezett játék Hardmanre. Ismétlenm: Hardmanre! Ez akkora troll húzás volt, hogy a mai napig csak pislogok. A béna, amatőr, számkivetett Hardmennel megnyerik a SB-t. Hihetetlen!

    Egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy szerencséje volt a Chiefsnek. A punt utáni turnover volt a legmákosabb szituáció, de azt is le kellett reagálni, ott kellett lenni és utána azonnal büntetni. Ezenkívül volt Mahomes int, Pacheco fumble, rekordhosszú Butker-rúgás és gyilkos utolsó drive. Szerintem ez nem szerencse. És mindenképp meg kell említeni Butkert, aki csendesen kivette részét a diadalból. Grat a csapatnak!

    Aikmannek pár éve nem tetszett, hogy Mahomest hozzá hasonlítják. Azt mondta, majd ha annyi SB-t nyert, mint ő, akkor lehet hasonlítgatni. Valaki szóljon az öregnek, hogy PM15-nek 3 SB-győzelme van, és nem, nem ismerték még ki az ellenfelek.

    "Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."

Új hozzászólás Aktív témák