- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz RootRulez #6503 üzenetére
Kétszer jött elő nekem (carbon rom), kernel csere mindkét esetben megoldotta, nem igazán értettem a dolgot azóta sem. Először fent volt a semaphore, azzal mindvégig ezt csinálta, majd váltottam AK-ra, azzal 1-2 hónapig jól ment utána előjött ez a tünet. Most hellscore van egy ideje, ezzel eddig jó, így meg néha a touch screen fagy meg és csak a reset segít. De mostmár hamarosan jönnek a használható custom LP romok, mostmár nem variálok vele.
-
NTonee
veterán
én még egyszer sem futottam bele ebbe, viszont a másik topicban többször említettek ilyet, még stock romnál is. Én LS LP romot használok HCR PRO kernellel (ez megszűnt már). Elég gáz az akkuidőm, de nem találok jó caf-os kernelt sajnos.
Igazából már nagyon unom a romolást, van frissebb verzió is az LS LP-ból is, mint ami fent van épp, de nincs kedvem már kínlódni sem vele, stock-ot meg nem fogok használni. Lassan dobom a fenébe az egészet, aztán váltok WP-re , ahhoz legalább nem is lehet nyúlkálni. -
Ricardo
titán
Én az S3-on találkoztam ilyennel. Újraindítani sem kellett elég volt újra hívni az illetőt, de ez akkor is nagyon bosszantó volt. Legsűrűbben CM alatt jelentkezett de szinte az összes (nem gyári alapokra épülő) rom esetén előjött időnként.
Végül ez vezetett a telefon cseréhez, pedig szerettem az S3-am. Gyári (alapú) romon tökéletes volt, leszámítva a sebességet.Most az N4 5.0.1 el teljesen jól használható. Hozza amit elvárok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1