- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Az enyém fast binned és a 384 MHz 725 mV-t kap. Elméletileg neked lejjebb is van. Indulj ki ebből, aztán majd meglátod. Ha több random reboot-ot és FC-t kapsz, akkor menj feljebb huszonötösével.
(#2205) Krisztián: irigységet érzek szavaidban.
(#2206) bigpeace: Franco 700-nál limitál. Nem tudom milyen kernelt használsz. Csak említem. Nem, azonnal érvénybe lép. Ha nem mented, akkor reboot után default kap.
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz #59070464 #2204 üzenetére
Jelenleg 750 mV n van 384mHz n, de akkor próbálok egyet a 675el
Viszont lehet hülye kérdés, de a változások csak reboot után lépnek érvénybe?Egyébként így franco kernellel a crDroidot ajánlom mindenkinek, nagyon smooth, és rengeteg mindent lehet rajta állítani maradok is rajta official CM ig
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Nekem nem ment, bár az még build5 volt. Szerencséd van, bár azért gyanítom, hogy olyan sok különbség nincs.
(#2206) bigpeace: Most forog a crDroid nálam, mert a zseblámpát is ki lehet végre tenni a navringre / navbar gombok hosszan nyomására, ezt így használtam már 4.3 alatt is. Amúgy a PIE-t kivéve (vár a fejlesztő a slimpiera) szerintem már minden benne van.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz LógaGéza #2146 üzenetére
Kérhetek esetleg én is új funkciókat bele, úgy mint egy másik kollégának csináltad (ha jól emlékszem)?
Ha esetleg belefér akkor testre szabható noti sáv-ot szeretnék (%-os akku kijelzés, idő középre rendezése, dátummal együtt).Illetve nem tudom ez minek minősül de korábbi LG-k tudtak olyat, hogy a telefon oldalsó kocogtatására is reagál: kurzorléptetés gépelés közben, főképernyő léptetés, böngésző ablak léptetés, stb... Ezek nagyon hasznos funkciók voltak, ilyesmik beépítése esélyes lehet?
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Én péntek éjszaka tettem fel, eddig tökéletesen működik
PIE szerintem fölösleges bele, elvégre van expanded desktop mód, szóval azt bekapcsolva lehet full screenen használni a telót....és ugyanúgy ahogy a PIE-nál, egy felfele swype-al előhozható minden
Igazából nem is tudom miben tud majd többet nyújtani az official CM, ebben is benne van minden ami kell, max stabilitásban lehet egy picit jobb -
eastsider
nagyúr
válasz atillaahun #2209 üzenetére
%-os akku kijelzés, idő középre rendezése, dátummal együtt
ezt tudjakurzorléptetés szerintem benne van, ez CM fícsör
ismét valami ébresztgeti a telót
-
eastsider
nagyúr
válasz atillaahun #2212 üzenetére
crdroidban viszont van
mybad, nem láttam kiére válaszoltál ) azthittem az előtted levőre
[ Szerkesztve ]
-
zorromoto
senior tag
Valaki feltette már a 4.4 Rastakat rom-ot? Felelően sok piusz van mellette.
[ Szerkesztve ]
-
Endless
aktív tag
Jelenleg melyik ROM fejlettebb a crdroid vagy catalism? mert akkor azt dobom fel majd
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
Criton
veterán
válasz #59070464 #2200 üzenetére
Én most megnéztem, és nekem a Google Play szolgáltatásból egyik sem fut, miért?
Amiből viszont kettő az: Google-szolgáltatások (droid ikon van mellette, nem a play)(#2191) appel: sajnos több idő mint 2mp,engem most hívtak, és mikor láttam ki az, felvettem és megkérdeztem, mennyit csörgött ki a telefon míg felvettem. Azt mondták 4-5 csengett kb....
[ Szerkesztve ]
-
b3Ro
senior tag
Szisztok.
Rootolt stock 4.4 et hasznalok. Siman felraktam a zipet mikor megjelent, es igy a bb az 48 as maradt. Van kitkat hez valo baseband bol cwm ben telepitheto zippes valtozat ?
-
törölt tag
Sziasztok, ezt hol tudom megnezni, hogy milyen tipusu a procim? Jelenleg total stockon vagyok lockolt oemmel, illetve mik a kulonbsegek a kulonbozo tipusok kozott?
-
SamS20
senior tag
használ valaki moto x féle dalvik patch-t odex (factory image) romon ? volt már valami gebasz vele ?
csak mert nem akarom újra tenni megint a telót
-
Tradiator
csendes tag
Sziasztok pár napja raktam fel a kitkatot, de lehet evvel nincs összefüggésbe a hibám, a gondom, hogy túlérzékeny lett a fényérzékelő, ami kikapcsolja a képernyőt, ha csak fölötte van a kezem már akkor is elsötétül, mi lehet a bibi?
[ Szerkesztve ]
-
SamS20
senior tag
feltettem ezt a moto x dalvik patch-t hát 17000 pontról felugrott máris 20500ra az antutu, és érezhető a gyorsulás is.
multitaskingon mindenféleképpen, játékkal még nem volt alkalmam kipróbálni mert melóban vagyok
-
SamS20
senior tag
akkor remélem nálam sem lesz már fent van de érezhető azért egy két helyen h jobb lett a teló
érdekes hogy a moto x -től kell rendes optimalizált dolgokat kicsikarni / kinyerni h a telónk még jobb legyen (pedig ez lenne a google fejlesztők dolga :/ )
a kijelző nem tudom mikor ébred mert még nem hívtak de nekem azzal sem volt gondom eddig sem
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
unfortunately franco kernel has stopped working
unfortunately viber has stopped wroking..
maradt a kikapcs, bekapcs...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
A feléledési probléma, nem r196 issue, hanem franco 4.4 kernel issue. Tudom, hogy ziddey semmit nem tesz hozzá, csak fordítja, de az nem franco, hanem ziddey kernel. r196-on nem kaptam FC-t, azóta használom hogy kijött. No meg arról sincs info, hogy milyen ROM-al használják, tehát ez így irreleváns. Gondoltam van valami hibája, amit még nem tapasztaltam (nem használtam valamit, aminél előjönne, ezért is kérdeztem), de nekem semmi gondom az r196-al (sem).
-
b3Ro
senior tag
[link] erre valaki ?
-
Criton
veterán
A google nekem arra nem nagyon fog választ adni, hogy ez a módosítás nekem jó-e vagy sem
(#2240) qltsar: franco féle 196-al semmi probléma nincsen, egyedül a képernyő feloldással mikor hívják az embert, de az egy ideje minden franco kernelben probléma....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest