- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thief
aktív tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de img-et hogy kell felflash-elni? Eddig még csak zipet raktam fel recoveryből...
Most egy 4.4 gyári van fent, de semmi sem átlátszó. Feldobom ezt: [ROM] NEXUS 5 PORT 4.4 KRT16S odexed 20/11/2013 Fully merged with MAKO binaries és úgy látom, hogy már van franco kernel 4.4 alá.
Ez így működőképes lesz egy darabig vajon?[ Szerkesztve ]
-
Siendor
csendes tag
Arra van valakinek ötlete esetleg, hogy "su"-t használva a /sdcard/ miért tűnik üresnek?
Töltöttem le terminal emulatort, a cd /sdcard/ majd ls simán mutatott mindent.
De SU után a /sdcard/, az ls szerint üres!!
Így nem tudok openvpnezni, bár, berakhatom máshová a configot, de nem annyira akarnám...PA 3.99 / franco 194
Köszi
[ Szerkesztve ]
-= by Siendor =-
-
NTonee
veterán
kell adb/fastboot a gépedre
(lehetőleg path beállításokban az elérésük legyen beírva, hogy bárhonnan kiadhass parancsokat)
usb-vel pcre kötött teló, újraindítva bootloaderbe
cmd ablak
elérhető telefon (fastboot devices parancsra írja ki a telefont)
kell a használni kívánt img file
és akkor a cmd ablakban kiadott parancs például:
fastboot flash boot boot-r194.img
ezzel flasheled be a franco kernelt. De ennek van zip-es recoveryben is telepíthető verziója.
recovery - fastboot flash recovery "recovery neve".img
radio - fastboot flash radio "radio neve".img[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
itt meg van egy nova launcher beta, amitől átlátszó lesz a navbar és a statusbar. Szerintem ez a legjobb launcher, de ez már ízlés kérdése.
-
Criton
veterán
Franco Kernelben ha cpu feszültséget állít az ember és újraindítja a telefont, akkor az eredeti értékek állnak vissza?
-
törölt tag
Erre mondtam, hogy különböző CPU-k vannak a Nexusokban. Az enyémben jobb van, mivel a tiéd alapon nagyobb feszültséggel működnek.
Nálam 100% stabil 384 MHz-en 725 mV érték. Nálad bizonyára ettől jóval feljebb lesz. Szerintem -100 mV-vel próbálkozz először, az egy jó kiindulási pontnak tűnik (800 mV).
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz randras_83 #1668 üzenetére
Jah ez faster.
-
zorromoto
senior tag
srácok valaki tudna segiteni mac alól factory- resetet csinálni? valami normális videó kéne róla.Az a baj hogy olyan toolkittet nem találok mint wind-on van.
most már csak feltolnám ezt a fajta új csokitköszi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
For those that care about version numbers, we've updated CM 11 source for yesterday's code push.
Most notably, there is a fix for encryption/decryption for the 4.3 Nexus devices.
We are in the final preparation stages for CM 11 nightlies as well - you crackflashers will have something to play with soon.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Anno a CM alapú ROMokkal ment a franco kernel? Egyedül színhibák fordultak elő?
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
CAFtól nem kell félni, még nincs kinn a 4.4-es forrásuk. Szállingózik már egypár KK branch, de ahogy átnéztem a CM forrást, nem nagyon láttam, hogy valami átemeltek.
Mindegy, ejtek vele egy próbát, legalább nem fogok holnap unatkozni melóbanAmúgy csak azért kérdeztem, mert franciscofranco azt írta, hogy megy minden ROMon a kernelje, csak a CM-eken színproblémák lehetnek. Erre van 2 commit, amit a NewmanHD által linkelt kernel készítője gyönyörűen cherry-pickelt is a franco forrásba - viszont a r194-es changelog pedig ezt írja: Probably not compatible with CM or other CM-derivates for now
NewmanHD
Nem áll szándékomban visszatérni CM10.2-re, ha nem haragszol[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
sonique
őstag
nem kell többet CM romot hasznalni ugysem tul jok
sokkal jobbak vannak
CAF dologgal meg nalam végképp lehuzta magat
mi az istenért kellett szétqrni a nexus egységességét
idiota barmok -
sonique
őstag
régen igy volt
AOKP pl volt hogy még cm bootanimmal indult
de ez nagyon régen volt
már nem arra épül
és a carbon AOSP alapu max vannak benne olyan extrak amiket
aokp, vagy cm bol emelt átt
ugyan igy megteszi a CM isde egyik sem CM re épül
@NewmanHD
igen a jo rom dolog vitat értelmetlen is elkezdeni mindenkinek az a jo amit használ
[ Szerkesztve ]
-
zorromoto
senior tag
köszi srácok.
Amugy nem jol írtam mert nem sima factory-t akartam nyomatni hanem factory image-t. Magyarúl szűz 4.4-et akartam felrakni mert új kora óta csak mindig flash-flash-flash és már tele volt a különböző rom-ok szemeteivel.
Most persze igy lesz sztem 2 napig azt megy is fel valami főzöcske rom.Apropó carbon még nincs ha jól tudom.Van valami értékelhető főzőtt rom?
UI: akinek esetleg mac-je van annak tudok ajánlani egy nagyon jó videót ami tegnap kerűlt fel. Én az alapján csináltam.
-
NTonee
veterán
válasz zorromoto #1696 üzenetére
fastboot, igen. Igazából amelyik jobban tetszik, teljesen mindegy. Nálam twrp van egy skin-el, ami nagyon megtetszett. Ezen a képen a bal oldali.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest