Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Döglött Róka

    veterán

    válasz Moby #15597 üzenetére

    Én sosem gondoltam magamról, hogy szakértő lennék videojátékozásban :)

    "Van benne vagy 250 órám, nyilván nonszensz lenne leszarozni, de azt sajnálom, hogy lehetett volna 2000 is. De ugyanígy vagyok a BF-ekkel, meg szinten mindennel." - Ez viszont érdekes, ha mindennel így vagy, meg ahogy elnézem nagyon sokan így vannak, akkor nem biztos, hogy a zsemle lett túl kicsi.
    Nekem van egy olyan érzésem, mintha a nagy franchiseokkal szembeni irreális elvárásokban az elveszett tinikorukat/masszív függéseket keresnék az emberek. Az ilyenek állítják hogy a pl a D2 mennyivel jobb mint a D4. Ami akárhogy is nézzük nagyon nem egy objektív állítás.

    A másik amit nem értek, az a lehetett volna jobb. Ha összevetem az előző felvetésemmel akkor kicsit olyan mintha egy érzést keresne a nosztalgiára vágyó ember. Hogy megkapja a régi kedvencét szebben jobban és jujdejólesz minden, közben kiderül, hogy a 20-30 éves játék alapjai rohadtul fapadosak és már nem biztos hogy 40 körül már lekötnek. Persze hogy nem lesz olyan jó, hogy 2000 órát beletoljak.

    Én speciel a D4-ben kigrindoltam az 5 kasztot, minden szezonban más karaktert kezdtem, elvoltam vele két hétig és otthagytam. Nem váltotta meg a világot, de jól szórakoztam.

    Ha viszont tényleg szart kell mondanom akkor ott az új Forza.: Tök élvezetes vele menni, de a release quality tönkrevágta az egészet a félmegoldásokkal és nevetséges, hogy 7 update után lett ténylegesen játszható a játék.

    [ Szerkesztve ]

    Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

Új hozzászólás Aktív témák