Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz zozika84 #15233 üzenetére

    Na ezaz. Mert nekem pont az a maniam, hogy valami egyszeru de fun jatek, ami jon minden letezo platformra, hogy a mobilostol a ps4-esen at a 2 millas PC-s arcig barki tudjon vele jatszani es egyutt.
    Ilyen finomsagokat akarok meg adni, mint az ingyenesen letoltheto listen server LAN partyhoz konzollal meg valami szogegyszeru GUI-val meg stb, szoval csomo olyan dolgot, ami kiment a divatbol, es ugyan nagyon retegigeny, de biztos vagyok benne, hogy sokan orulnenek neki.

    Es meg igy is, hogy ez a kifejezett celom ES meg ennyire retegigenyekkel is akarok foglalkozni, meg igy is az xbox a legkevesebe vonzo platform. Es ez valahol nagyon gaz.

    Nem hiszem, hogy ebbol nagy baja lenne MS-eknek, mas a modell, indie meg nem oszt nem szoroz, amikor a nagyokkal jo a viszony, de akkor is. Es az xbox-osok meg amugy jogosan mergesek, ha van valami jatek, ami a Mari bugyijan is fut, csak xbox-on nincs.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák