- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
X Factor
addikt
http://www.studio-eh.hu/main.html
Az itt szóló zenének mi a címe? A klippben csajok táncolják le egymást 1 ringben.Make things work
-
buci_
tag
koob neked a javitast, hitmannek a megoldast koszonom
rien: megneztem, de sajnos nem az de azert kosz a tippet!Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot!
-
XSiGma
aktív tag
ha valakinek van oceans twelwe soundtrackje dobjon meg egy privivel köszi
-
HDR renderin
senior tag
valaki megtudja mondani mi a gladiátor zenéjének a címe?
választ előre köszönöm!
[Szerkesztve]Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
hitman,
őstag
Megvan a pontos cím!
Loreena McKennitt - Bonny Portmore
Ő a legjobb énekesnő az egész világon ezt én mondom és még sokan mások.
Egyszerüen nem hiszem el,hogy mitől nem lett ''világsztár'' végülis világsztár csak a zeneértők körében!
Akinek ez a szám nem tetszik az szerezze be az összes számát és valamelyik biztos eszméletlenül fog neki tetszeni.(nekem majdnem az összes Ku*ára bejön)
Hajrá Ruzsa Magdi van hova fejlődni......
[Szerkesztve]Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
koob
senior tag
válasz HDR renderin #3958 üzenetére
majd 5000-nél
örülök: hitman, -
Reset Elek
aktív tag
válasz hitman, #3959 üzenetére
Na jah, Loreena McKennitt-től a Mummer's Dance meg a Marco Polo kötelező darabok mindenkinek!
Keresek egy számot, amit szerintem mindenki ismer....
Lassú alapon egy csajszi énekel vlami olyasmit, hogy ''rimembör mííÍÍÍíí / end dö hóóóól ....''. Meg van benne egy ilyesmi rész is, hogy ''dindididingdingdingding dindididing...'' Nem úl sok szöveg van benne.
Meg keresek egy másikat is. Ebben sincs sok szöveg, valami olyasmit énekel, vagyis inkább mond egy csajszi, hogy ''I've noticed you around'' meg hogy ''Wolud you go to bed with me?''. És van benne egy-két elég jo trombitaszóló.
Előre is köszi!
Atosz.Az elmélet és a gyakorlat viszonyának elméletét már jól ismerjük a gyakorlatból. Indoklás nélkül a hozzászólásod csak a ''vélemény'' szintjét éri el...
-
miller
tag
-
Smogus
őstag
válasz Reset Elek #3965 üzenetére
A mozikban szokott menni egy ásványvíz reklám, ami a régi időben kezdődik és halad a mai korig
na ebben van egy zene ami érdekelne engem
Esetleg tudja valaki a címet?Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
HDR renderin
senior tag
Hy!
valaki megmondaná mi a Gladiátor című film zenéje.
Meg az Red hot chili peppers uj száma!>>>klippjében egy szinpadon énekelnek és váltogasság a ruhákat.PL:eszkimo kosárlabdázo....stb!
THX!!Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
rien
senior tag
válasz HDR renderin #3968 üzenetére
A Dani California-ban utánoznak több együttest....
A soundtrackbe meg itt belehallgathatsz, hogy melyiket keresed: [link]----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
törölt tag
now we are free es tobb eloado is letezik
-
PazsitZ
addikt
Ha a legujabb chilli számra gondolsz az ez: [link]
ha nem ott van rien megoldása- http://pazsitz.hu -
-
BLiNk3r
senior tag
válasz Reset Elek #3962 üzenetére
Az első meg a Blue Boy - Remember Me
-
szasza_xp
senior tag
Ahoy!
A kérdésem a következő, nem tudja valaki a Kingdom Hospital főcímdalának a címét és előadóját?
Válaszókat, előre is köszönöm!“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
Dictator^
veterán
ez mijjez?
[link]És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
cor
őstag
erre vki?
[link]
régebben már kérdeztem...
rien remélem nálam is leszel adu-ász
[Szerkesztve]...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
hitman,
őstag
Valaki megtudná nekem mondani,hogy honnan tudom ''megszerezni'' ezt a számot:
Sub Bass Monster : Sebességmámor
A válasz jöhet privibe!Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Ennek a számnak a címére és előadójára lennék kíváncsi: [link]Let the Zone take me if I am.
-
ToBeY
nagyúr
Mi annak a számnak a címe ami a Tokio driftben van, és egy csaj énekli.a reflént
Nálam 20.40mp van a filmben
Szerk:Ha minden igaz Welcome To Tokyo a címe és rajta van film zene CD-én
[Szerkesztve] -
cseri21
újonc
A Dirty Dancing 1 filmben elhangzó híres zene, mi a címe?
Kösz
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest