Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • batman.

    senior tag

    válasz lm83 #41378 üzenetére

    "Ment rendesen a gép, majd nem ébredt fel alvó állapotból, szokott ilyet néha. R7 260 van a gépben, szokott ilyen black screen lenni,ezzel jár." Talán gyenge, régi táp, de ez nem oka a többi problémádnak.
    "BIOS feldobja,hogy valami variállás történt a hardverekben, betoltjuk a beállításokat, vagy csak simán BIOSba lépünk." Ez tipikusan egy lemerült bios elem.
    Mivel feltételezem, hogy a bios elállítódása előtt gond nélkül ment , így azon túl hogy elromlott a ram, valószínűbb, hogy az alapbeállítások nem jók neki. Érdemes lenne rákeresni, a pontos típusára.

    (#41376) szabonagyur igen tuti kis böngésző van benne.

    (#41377) attikacr7 Már elsőre is értelmezhetetlen volt a problémád, ennyi információból nem lehet megmondani mi a baj. A videót nem néztem meg (ha van benne szó a gép előéletéről, komponenseiről, más, a hiba behatárolásához szükséges információról, szólj - megnézem)

    Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.

Új hozzászólás Aktív témák