Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sutyerák007

    senior tag

    Sziasztok.
    A segítségeteket szeretném kérni.
    Kb 2 napja szenvedek egy géppel. Először a monitoron vízszintes fehér/szürke csíkok jelentek meg használat közben teljesen random pár másodpercig amik aztán el is tűntek. Később már csak ennyire futotta.Mondom ok monitor kuka. Megnézek egy másikat. Azzal sikerült eljutnom odáig hogy be tudjam kapcsolni a gépet, hogy lássam mi történik.
    Ezután elkezdte dobálni a nvidia web helper service működése leállt hiba üzeneteket. Felraktam egy újabb drivert mert viszonylag régi volt fent. Restart után addig még eljutott, hogy az Asrock logo megjelent de utána fekete képernyő fogadott egy fehér szegéllyel ami néha átváltott a win7 betöltő képernyőre.
    Úgy is le akartam már cserélni mondom nézek egy újratelepítést ezúttal win10 ment fel. Jó is volt egy darabig amíg nem lett újra indítva driver telepítés után. Amikor is meging csak a korábbi fekete képernyő fogadott... :(((
    Csökkentett módban leszedtem a felrakott dolgokat és után megint ment minden rendesen. Feldobtam az eggyel korábbi nvidia drivert és minden jól működött... egészen ma reggelig amikor is megint be akarták kapcsolni. Akkor ismét fekete képernyő.
    Próbáltam másik videokártyát is. Az eredmény akkor is hasonló volt.
    A gép:
    Asrock 980DE3/U3S3
    Fx4130
    2x2gb ram
    120gb ssd
    1tb hdd
    BitFenix Formula 450W
    gtx1050

    Bármilyet ötletet szívesen fogadok. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák