Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    válasz zzola #37076 üzenetére

    Ehhh hardvervilág. minden mindennel összefügg, és ami "annak" látszik, az sem biztos, hogy "az". :) A táp ventit cserélnéd? Van rá szaktopik, azt mindenképp keresd meg előtte és kérdezz! Mert csak egyszerűnek látszik ;)

    (#37082) Peppe96 Kicsit kivédeném a fenti kollégát. Ne akarj olyat látni a hsz-ban, ami nincs benne. Teljesen jószándékú és semmi leereszkedő nem volt benne. A hozzáértésed sem volt kétségbe vonva, de van amikor kell a szakértelem. Azt gondolom te is belátod, hogy a két dolog nem ugyanaz. Eléggé szerteágazó a hibaleírás, mi meg itt szurkáljuk a ködöt, mert csak a te tapasztalataidra és leírásaidra támaszkodhatunk. Ha bedobnád hozzám, lehet három perc alatt megvolna a hibaforrás, de lehet, hogy napokat nyúzhatnám mire rájönnék. Ez egy ilyen móka. A 90 fok terhelés közben pedig sok. Ha 65-nél throttingol a proci, akkor cseszheted, mert 67 foknál már eldobálja az órajelet és akad minden.

    [ Szerkesztve ]

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák