Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasy09

    őstag

    válasz Fifi #6786 üzenetére

    Most megnéztem az emaileket. Augusztus 10-én írták, de 27-én kaptuk meg a papírt, hogy befogadták a kérelmet, amiben ezt írják:

    "Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a GINOP-8.4.1/A.17 Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó Hitelprogram keretében, 2020. augusztus hónap 6-án benyújtott, ....... iktatószámú hitelkérelmüket az MFB Zrt. elbírálásra befogadta. Az elbírálás során az esetlegesen felmerült kérdések tisztázása érdekében pótinformáció benyújtását kérheti az MFB Zrt. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy jelen levelünk az MFB Zrt. részéről nem minősül kötelezettségvállalásnak."

    Ezt követően 27-én kelt levelükben írták, hogy jóváhagyták a kérelmet, amit meg szeptember 4-én kaptunk meg. Ez után jött szeptember 8-án az aláírás a bankban, majd a közjegyzőnél.

    Mi az elején azt a tájékoztatást kaptuk a banktól, hogy az iratok átvételétől számítva 30 napjuk van az elbírálásra! :U :U

    rígel: pedig kellett volna, mert különben hogy igazolod, hogy te mikor adtad be, vagy hogy egyáltalán beadtad???!!! :U :U :U

    [ Szerkesztve ]

    Gamertag: Vasy09

Új hozzászólás Aktív témák