- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
simpley
őstag
válasz djsunstealer #81110 üzenetére
yetinél még úgy tudom igen, vodánál már nem..
signed by simpley.
-
titán
válasz djsunstealer #81110 üzenetére
Amiket naponta hívsz, azokat is minden nap, minden hívás előtt ellenőrzöd?
-
asdf_
veterán
válasz dchard #81107 üzenetére
Praktikus szempontból írta. Senki nem ellenőrizgeti a számokat hívás előtt, de még az ismerős számokat is simán elhordozhatják, aztán jön a meglepi.
Erre mondtam anno (15+ év), hogy csupán csak annyit kellett volna a hatóságnak előírnia, hogy honos hálós csörgés a megszokott színuszos, idegen hálós csörgés modulált (berregős).Csak ebbe sajna belerondít a roaming :/ Meg az azóta megjelent flatrate csomagok.
-
titán
válasz djsunstealer #81122 üzenetére
Mi ebben a vicces?
-
vence
tag
Egyébként ez a helyzet, ha alaposabban megnézzük -
éppen az itt említett problémái miatt is, polgári jogi szempontból is aggályos!Ezért a stabil jogi környezettel rendelkező piacokon általánossá váltak és mindenki számára elérhetők a korlátlan hívást tartalmazó csomagok.
Az általános csomagok szinte csak a kínált mobiladatban különböznek.
Ez egyre nagyobb mértékben már a prepaid csomagokra is igaz.De nálunk ....
-
Marcsello31
őstag
Ez a jelenség megfigyelhető a drónozás túl szabályozásán, színte ellehetetlenítik
Törvényileg hogy a szabadban használd kamerázás közben.
Ugyan ez van már a fèm keresősöknèl is, ők is le lettek korlátozva,
Csak a múzeum "is" engedélyèvel lehet. A talált tárgyat tilos megtartani.
Minden olyan jó dolgot elvettek tőlünk. Tudom nem ide tartozik ezért is off. -
dchard
veterán
válasz Marcsello31 #81132 üzenetére
Azért arra vigyázzunk, hogy ne keverjük össze az okot az okozattal. Amiket említettél, mindkét esetben a "túlszabályozást" megelőzte a pofátlan, nem kevés esetben balesetveszélyes, a társadalmi együttélést nagy ívben leszaró felhasználás, és utána jött a túlszabályozás.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
mzso
veterán
Helló!
A 4g hívás az tipikusan működik a Vodafonnal, vagy sem?
Nekem digi mobil van, azzal soha nem ment, de nem is egy szokványos felállás ahogy az csatlakozik a hálózatra. -
vence
tag
- téves -
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
A vodánál, mennyire működik olajozottan az adategyeztetés. Rokon miatt kellett most T-s lejárt határidejű és lejárt rendelkezkésreállási idejű SIM-mel szívni. Telefonon kellett egyeztetni, hogy fel lehessen tölteni, utána valami SMS-ben küldött kód kellett volna adategyeztethetéshez, ami soha nem érkezett (szerintem nem volt letörölve, mert azt nem tudja hogy kell). Úgyhogy azt is telefonon kellett, ahol meg a vonal olyan szaggatott és rossz volt, hogy alig értettem mit mond az ügyintéző.
Talán jobb lenne áthordoztatni Vodára. Csak ott nem tudom mennyire nyűg adategyeztetni, különösen ilyen esetekben amikor már lejárt minden.
A rendelkezésre állás nyilvánvalóan jobb bármennyi feltöltésre megadja az egy évet.Ja még valami:
Számot hordoztatni, lehet egyszerűen online? Vagy az üzletbe kell csámborogni?
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Ha nem elfelejtős rokonmegoldós dologról van szó, akkor ugyanolyan, mint az ugyenilyen t-s: 5 perc online.
A lejárós határidős, meg lejárós adategyeztetéses viszont biztos, hogy rosszabb, mert ami a telekomnál 30 vagy 60 nap, az a vodánál 5. (mármint az időablak, míg visszaszerezhető a szám)Ilyenkor inkább ajánlanám a saját névre, vagy helyben, időben, minimál IT tudásban közelebbi rokon nevére iratni az egészet, és az remélhetőleg megoldja időben. Emellé, viszont lehet, hogy jobb a voda, mert itt csak az adategyeztetéssel kell törődni, mert az egyenleget nem kell évente töltögetni (csak azért hogy legyen töltögetve). Persze azért az idevágó jogszabály (melyik rokon, hogy s mint) figyelembe vételével!
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
zzola
titán
Nekem nincsen jó tapasztalatom a Telekom adategyeztetéssel kapcsolatban. Vodánál bármilyen számról betelfonálsz és el tudod végezni az adategyeztetést, Telekomnál az sem volt elég, hogy bemutattam a SIM kártyát, mert nekik SMS-t KELL kiküldeni a SIM-re és KELL nekik az a kód. Darabosak, de nem kicsit!
-
4Grider
nagyúr
Rosszul hitted. A vodánál régen rossz, ha az egyenlegfelhasználási időn túlra tervezel, főleg hogy az adategyeztetés elvégzésével adnak újabb 365 nap egyenlegfelhasználási időszakot. Használj naptár alkalmazást riasztással, ha képtelen vagy megjegyezni a soron következő adategyeztetés határidejét és/vagy ha ritkán használod a szolgáltató appját.
-
ledgeri
nagyúr
válasz 4Grider #81146 üzenetére
Én erre jeszókezelős bejegyzés lejáratot, meg alap agy-parát használok... Eddig bevált... Meg hát spammelnek is SMS-sel előtte. A telekom még hívogat is (kaptam vagy 10-et lejárat előtti időszalban).
De mint írta is: rokon-dolog volt...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
mzso
veterán
válasz 4Grider #81146 üzenetére
Nem velem van a gond, én tudok egyeztetni.
És ezt a Vodafone, csak valahol az ÁSZF-ben elrejtve mondja? Keresgettem, de nem találtam az oldalukon semmit elmaradt egyeztetésről, vagy lejárt rendelkezésre állásról. Nem túl kedves hozzáállás.
Gondolom akkor így a Telekom a legjobb ebben? Akkor jobb, ha marad az. A Yettel-ről mondjuk nincs infóm.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Náluk is van valami 30 nap.
ASZF-ekben viszonylag gyorsan megtalálható 365 366 számokra keresve a feltöltős mellékletekben vagy a fő doksikban is! Legalábbis a témakörnyék! Aztán ottani nyelvezetből 1-2 extra szó amire megint mehet egy kör!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
mzso
veterán
A Tuti 100+ kártyát hogy juttatják el az emberhez? Nem nagyon nyilatkoznak róla az oldalukon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ZIDOO médialejátszók
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok