- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
A Vodafonenak van olyan lefedettségi térképe, hogy odaallok telefonnal, és gps alapján elhelyez a térképen és mutatja, hogy milyen hálózat érhető el?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
4Grider
nagyúr
válasz Atomgeszi #81405 üzenetére
Nyilván csak szimulálni lehet, hogy egy adott helyen milyen lefedettséggel fogsz találkozni, biztosra akkor lehet menni, ha odamész egy komolyabb telefonnal és megméred. És ez az eredmény csak ott és csak akkor lesz igaz. Játéknak tehát jó lehet a dolog, értelme és számonkérhetősége viszont nulla.
-
gduck
addikt
ERSTE Virtuális kártya
Szinte mindenhez kell a másodlagos azonosítás, ha "élőben" vásárolok. Ebből az egyik magya kivétel az iCsekk pl.
Viszont ha el van mentve, akkor nincs ilyen (Netflix, Google, stb.)Ezért nem szabad csak KIZÁRÓLAG olyan kártyát megadni, amin csak akkor van pénz, amikor vásárol az ember. Ha valaki nem így tesz és Interneten vásárolgat, akkor 99% hogy előbb utóbb meg fogják fejni a bankszámláját
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
EU-ban kötelező szerencsére a 3D secure a kártyás vásárlásoknál.
Kötelezőnek kötelező, de a bank dönthet úgy, hogy egy fizetést biztonságosnak ítél, és nem tolja át a váltóvasat az azonosításra, hanem simán teljesül a fizetés. Nálam pl. a voip account, ami külföldi elfogadó és USD terhelés a kétfaktoros bevezetése óta nem kérte egyszer sem, hogy kapjam elő a tabletet és okézzam le. Bár mondjuk lehet, hogy ez összegfüggő is. Majd megfigyelem, bár nem sűrűn fizetek online...
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
Valamivel kevesebb panasz érkezik a telkókra
Ami nem változott, hogy továbbra is a Vodafone-ra panaszkodnak az előfizetők a legtöbbet, januárban a panaszok 60%-a érkezett a vörös logós operátorra.
-
Atomgeszi
veterán
válasz 4Grider #81407 üzenetére
Tegnap kimentem a határba tesztelni, és nagyjából reálisan mutatta a telefon és maga a térkép is.
Az a baj, hogy ez a két föld pont ilyen határon van, hogy hol van net, hol nincs.
Persze így meg csak nagyjából tudom belőni viszonyítva sok dologhoz a térképen
A semmi közepén meg nem lesz senki másnak tesztelése.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
-
4Grider
nagyúr
válasz Atomgeszi #81414 üzenetére
Ha a Dunától nyugatra vagy, akkor településektől messze a yeti fog Telekomosként ellátni B20-as (800 MHz-es) nettel. Viszont ha ugyanott yeti-s kártyával tartózkodsz, akkor lehet, hogy ehhez a B20-hoz még más yetis frekvenciákat is hozzá tud fogni a telefonod, ergo sokkal nagyobb sávszélesség áll ugyanott rendelkezésedre. Ez Telekomosként ott nem működik. A Dunától keletre meg pont fordítva működik, kivéve ha nincs a közelben egy yeti torony.
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Görögország és Szlovákiában jól gondolom,hogy a hazai díjakon tudok beszélni és internetezni?
-
dredjudge84
őstag
A Tuti+ csomagnál a 300ft-ot össze lehet szedni hívás átirányítással is?
-
4Grider
nagyúr
válasz dredjudge84 #81421 üzenetére
Nem valószínű. Az átirányítás percdíja jelentősen drágább, mint a normál percdíj.
-
bally4
tag
Sziasztok, eSIM kérdés...
Eddig nem foglalkoztam a témával, de most muszáj. Kinéztem egy telefont, Motorola G54 (mondjuk a telekom-tól véve ).
Jelenleg 2 db SIM kártyát használok, egy T céges és egy Vodás magánszemélyes, így a vodásat tudnám eSIM-re konvertálni.
És a kérdés. Lenne bármilyen hátrányom az eSIM-re váltással? Mennyire kiforrott ez a dolog? Gondolom egyszer beállítom és utána észre sem veszem, hogy esim. Ha elromlik / elavul a telefonom, utána vissza lehet egyszerűen váltani fizikai SIM-re, vagy nézhetek megint esim-es telefont?
Minek nézzek még utána? Olvasgatok a témában, de elég katyvasz még nekem. Azt is meg kell néznem, a telekom készüléke mennyire szolgáltató függő, olvastam az iphone-ok pl. függők.. -
mrlujoak
veterán
válasz bally4 #81427 üzenetére
...hogy jó példa is legyen...
Xperia 10 II-ről váltottam Xperia 10 V-re. Előbbiben 2 fizikai SIM, utóbbiban 1SIM+1eSIM.
Mivel én is egy saját, és egy céges előfizuval használnám, így a sajátom eSIM lett.Bementem egy vodába, elmondtam mi a nyűgöm, kb 2 perc és kész volt a váltás. (ezt onnan tudom, hogy a 10 II már el is dobta a saját voda hálózatot, hisz inaktívvá vált a fizikai SIM)
Mivel az új telefon még dobozban a táskámban volt, így nem aktiváltam (aktiváltuk) ott az üzletben, hanem kb egy óra múlva otthon.
Az ügyintéző által adott QR kód, és biztonsági kód megadása után azonnal élt az eSIM és azóta is zökkenőmentesen üzemel. Ez tavaly nyáron volt.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
stingy2
senior tag
Sziasztok. Voltam benn ma Vodánál, hogy a Digi-s előfizetéseket mire lenne érdemes cserélni márciustól. Érdeklődtem, hogy marad-e a mostani csomag (DigiMax 200p+15G net 3e-ért,csak nem roaming formájában? Erre semmi válasz, hanem elém tett az ügyintéző egy "Digi Max flotta" nevű valamit, amin kb. a régi vodás flották vannak kiegészítve 2 újabbal: 3 ezerért korlátlan hálón belüli hívás, 50p egyéb és 5 giga net. 4e-ért ua. csak 10 giga net. Mondom, ez így nekem haszontalan, akkor lehet-e a mostani digi előfizetést voda feltöltősre hordozni? Nem. Nos, ezen meglepődtem, mert régen simán átvittem Dominóba a megkapott céges flottás számot. Ez tényleg így van, vagy fogalmatlan volt az ügyfeles?
INTJ
-
dredjudge84
őstag
Nem értem miért olyan nehéz felfogni, hogy MÁRCIUSTÓL!!! Minek rohangaltok mint pók a falon? Ha van új infó, úgyis kikerul az összefoglalóba.
-
stingy2
senior tag
válasz dredjudge84 #81431 üzenetére
Márciustól lehet digi előfizetést voda kártyásra hordozni? Mert a kérdés ez volt.
„Mielőtt megszólalnál, gondold végig, hogy amit mondanál, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.”INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz 4Grider #81437 üzenetére
Nos, a hozzánk közeli Voda partner üzletben 5 perc alatt megcsinálták, és nem is értette a hölgy, hogy mi volt a gond.
A vicc, hogy a Vodafone saját márkaboltjában 10 percet arra vártam, hogy az ügyfeles telefonon megtudja a központból, hogy lehet-e ilyet, és hogyan. Aztán az lett, hogy nem lehet. Ennyi idő alatt meg is csinálhatta volna. 2X .INTJ
-
veterán
Kapott valaki a mai napon erről a vodafone számról sms-t:06707009816
Ez vajon nem átverés?
Értékelés kérése volt a tárgy.
Eddig soha nem kaptam, pedig 15 éve vagyok vodafonos. -
zzola
titán
válasz SztiviVander #81445 üzenetére
Hogyne lehetne, kb. 4 hónapja megy a telefonszámokkal való visszaélés...
-
brumicica
tag
Kedves Flottás Barátunk, sajnáljuk, így jártál. Nem termelsz ki Nekünk elég nyereséget az olcsó csomagjaiddal, ezért bünti. Azt ne is reméld továbbra sem, hogy egy fillér kedvezményt is kapnál valaha a jövőben készülékvásárlásért és hűségvállalásért. De lásd, hogy milyen jó fejek vagyunk, kapsz egy kind remindert az árdrágulásról, de egyébként kapd be a répát.
Szerintem ilyen sehol nincs a világon. Ilyenkor szégyellem, hogy ebben az országban élek. Bocsánat, a mai SMS, amely így hangzik, egy kicsit elgondolkodtatott:
"Kedves Ügyfelünk, a 2024 màrcius 1-jén életbe lépö dìjkorrekciò miatt kérjük gondoskodjon szàmlàjàn a megfelelö fedezetröl, amennyiben szükséges a csoportos beszedési limit megemeléséröl.
Üdvözlettel: Vodafone"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest