- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
Ma kétszer ment el a mobilnet(Szfvár.), egyszer dél körül, akkor kb. egy órán keresztül nem működött, és most fél hat körül, azért ez elég szívás, mert dolgozni se tudok nélküle.
Gondolom ez bele van írva a szerződésekbe, hogy ne lehessen reklamálni? -
Anathema67
tag
Hardveraprón vettem egy Samsung S21+ telefont amit Vodafone előfizetésre vásároltak.
Ha az eladó nem fizeti az előfizetést vagy a készülék részleteit Vodafone letilthatja a telefont? -
titán
válasz Anathema67 #66703 üzenetére
Nem csak tilthatja, hanem le is fogja tiltani.
-
Gubu0101
veterán
válasz Anathema67 #66706 üzenetére
Én is adtam már úgy el telefont,tabot.Bár én korrekt voltam és fizettem..Meg akinek van csöpp esze,az kifizeti,mert ha nem,akkor úgy is tiltásra kerül a tartozás,akár a fizetésből is.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
KRoli92
tag
Sziasztok!
Nagymamám nevén van egy feltöltős sim kártya, amit nem lehet sehogy sem adategyeztetni. Nagyon régi személyi igazolványa van, AU-VII.****** formátumú. Ma voltam bent személyesen egy vodafone üzletben meghatalmazással, személyi igazolványával, de ott sem sikerült nekik. Sőt még az én nevemre sem, az elidegenítés. 1270-en sem működik, se az elidegenítés, se az ő nevére. Október 31.-ig kellene adategyeztetni. Sajnos így bukja a telefonszámot, de már beletörődött...
Az lenne a kérdésem, hogy kb mikor fogják letiltani a kártyát, mikor lehet kérni az egyenleg kifizetését? kb 5.000 Ft van a kártyán, ez nem veszik el ? Már írtam nekik emailt, de mire válaszolnak az kb 1 hónap lesz szerintem, gondoltam hátha itt tudja valaki. Ezt az egyenleget felveheti bárki, meghatalmazással? Idős már, nem nagyon tud menni sehova, ezért lenne jó ha ki tudnám kérni majd helyette, meghatalmazással. -
4Grider
nagyúr
válasz KRoli92 #66713 üzenetére
Az adategyeztetés hiánya miatti megszüntetés nem egyenlő a feltöltés hiányában történő megszűnéssel. A törvény az utóbbi esetén teszi lehetővé a megmaradt egyenleg visszafizetését az előfizetőnek. Az előfizetőnek és nem a meghatalmazottjának.
Az előfizető panaszt tehet a helyzet miatt, úgy talán vissza tudja szerezni az egyenleget.
Adategyeztetés hiányában az előfizetést a szolgáltató azonnal köteles megszüntetni. -
KRoli92
tag
válasz #72445440 #66715 üzenetére
Nem most lett elkezdve, már egy ideje ezzel próbálkozunk, és nem működik. Ezek a hívások náluk rögzítve vannak, nem a mi hibánkból nem sikerült az adategyeztetés. Feltöltős egyenlegből nem lehet másik számot feltölteni? Havidíjasról tudom hogy lehet.
Semmi megoldás nincs arra, hogy ne vesszen el a feltöltött összeg? KöszönömVan a nevemen feltöltős sim kártya, arra át lehet vezettetni méltányosságból? Ez biztosan működik? 31.-e után egyből inaktív lesz, vagy van valamennyi türelmi idő?
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Nyugdíja annak is lesz,addig meg úgy sem ál ez le,amíg nem vasalják be a pénzt.Megszűnt már,hogy 5 év múlva elévül,mert minden évben szépen küldenek egy levelet és kezdődik előről.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-
KRoli92
tag
válasz 4Grider #66719 üzenetére
Szerinted akkor a mi hibánk, ha nem fogadja el a rendszerük a régi személyi számot? Valószínűleg a nyári átálás miatt van valami náluk, tavaly ezzel a személyivel lett adategyeztetve, akkor jó volt, elfogadta. Ma mondták a 1270-en, hogy az elidegenítésnél is van valami rendszerhiba, az sem működik. Mai nap 3 családtag nevére próbáltuk adategyeztetni, senkinek sem sikerült. Nyilván nálunk van a hiba, nem?
Már hónapok óta a flottakódokat sem fogadja el, nem lehet belépni flottakóddal, akkor hol a hiba?[ Szerkesztve ]
-
KRoli92
tag
válasz #72445440 #66724 üzenetére
Értem. Köszönöm a segítségedet. Az esetleg nem lehet megoldás, hogy átváltom havidíjasra, és pár nap múlva vissza? Vagy hűség van úgy is , ha nincs készülék vásárlás? Ha pár nap múlva visszaváltanám, akkor gondolom nem egy egész havi előfizetést számláznának, vagy mégis?
-
asdf_
veterán
válasz KRoli92 #66722 üzenetére
Felmész erre az oldalra: https://www.nyilvantarto.hu/ugyseged/OkmanyErvenyessegLekerdezes.xhtml
Ha betűről betűre(!!!) beírva az adatokat (különösen a tiedet, aki nem régi személyivel rendelkezik) azt mondja, hogy érvényes, akkor két eset lehet:
- a voda rendszere szar
- elgépeltek valamitA tied biztos jó lesz, egyeztess le azzal online, még van 2 napod, úgy, hogy az ezen az oldalon már leellenőrzött és elfogadott adatokat copypasteled át a voda webes adatbeviteli oldalára, így semmi hiba és elgépelés nem lehet benne, tehát jónak KELL lennie, mert a voda pont ugyanebből az adatbázisből ellenőrzi vissza, ami pedig az egyik helyen átment, annak át kell mennie a másikon is.
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Mert úgy van vele,úgy se él addig,hogy nyugdíjat kapjon Ez a léc,mindenkinél rezeg,akkor szívja majd meg,mikor ott tart,hogy meg se tud mozdulni,pénz meg az ablakba.
A voda addig 10x gazdát cserél meg 10x nevet vált.[ Szerkesztve ]
-
KRoli92
tag
válasz KRoli92 #66729 üzenetére
Beléptem a My Vodafoneba, Eddig 2021.10.31 volt az adategyeztetés határideje. Most 2021.11.21. Valószínűleg kitolták a határidőt. Akkor így még van egy kis idő. Gondolom a személyi csere sem megoldás, addig nem valószínű hogy elkészülne az új...My vodafoneban leellenőriztem a személyi számot, náluk AU-VII után szünet van, a személyiben meg egy pont. Lehet ez lesz a hiba. Próbálkozom online, ha nem sikerül sehogy sem holnap hívom őket.
-
KRoli92
tag
Köszönöm a segítséged! A személyiben AU-VII.****** formátumban van, a nyilvántartó oldalán úgy fogadta el , Hogy AUVII******, se pont se szóköz a 6db szám előtt. Akkor lehet így sikerülni fog, mindjárt próbálom. A saját adataimmal kb 1 hónapja próbáltam a nagymamám telefonszámát adategyeztetni online, akkor azt sem fogadta el, mármint az adategyeztetés közben az utolsó lépésnél csal töltött, de nem tudott tovább lépni, valamilyen hiba volt náluk. Az adataimat biztosan jól írtam be.
Szerk:Sajnos a régi személyi igazolvány számot nem fogadja el így sem, Piros felkiáltójel miatt nem tudok rámenni a tovább gombra. "Kérlek, ellenőrizd a bevitt adatokat. Példa: 123456AA" Próbálom az én adataimmal, hátha...
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz KRoli92 #66735 üzenetére
A személyiben AU-VII.****** formátumban van, a nyilvántartó oldalán úgy fogadta el , Hogy AUVII******, se pont se szóköz a 6db szám előtt.
Egyszerre csókoltatom az államigazgatást, hogy ami papíron ez, az diigtálisan már az, és a vodafone-t, akik(nek ügyintézői) nem tudnak erről vagy mondjuk tőlük teljesen rejtve az ellenőrzés során egy szoftveres rutinnal nem fordítják automatikusan A formátumről B formátumra a bevitt adatot, majd pedig _ez után_ küldik el egyeztetésre (neadjisten ha a régi személyik formátuma nem kozisztens a nyilvántartásban, akkor pedig nem ellenőrzik le kétszer is, egyszer így, egyszer meg úgy).
Az ilyenek miatt (is) egy halom fos ez az ország, hogy semmi nem úgy működik, mint ahogy kéne.[ Szerkesztve ]
-
KRoli92
tag
Saját adataimmal sem lehet adatot egyeztetni. Kiírja, hogy elidegenítés szükséges. Lépjek be. Belépnék, a saját my vodafone fiókomba, de kidob egy ablakot, hogy Hiba, váratlan hiba történt. Van olyan lehetőség is hogy facebook fiókkal, vagy egy olyan hogy még nem vagyok ügyfél, adjak meg egy email címet és egy telefonszámot. Beírtam egy másik emailt, és ezt a számot amit adategyeztetni szeretnék, továnnenged, de ott megkell adni a lakcímkártya számát és a lakcímet, na ott a lakcímkártya számát nem engedi beírni, hiába kattintok oda, nem lehet oda írni semmit. Lakcímem megadom de hiába, mivel a lakcímkártya számát nem engedi beírni,ezért nem enged tovább,hibát jelez. Amúgy visszakerestem itt a topikban, még 2021.09.09.-én próbálkoztam, ugyan ezek voltak a hibák. Képeket is csatoltam ide a topikba. Akkor 2021.10.29.-ét írt adategyeztetés határidőnek, nekem 31.-e rémlett. Most ugyan az a telefonszámra a my vodafone fiókban 2021.11.21.
Szerintem azt fogom csinálni, ezekről a lépésekről csinálok screenshotot, illetve az adategyeztetőről is, hogy milyen formában helyesek az adatok, elküldöm nekik emailben és megkérjük őket hogy írják jóvá ezt az összeget az én számomon, hátha lehetséges ez így. Mert az elidegenítés nem működik...Teljesen megvan hallva a rendszerük, jól hazavágták. Személyesen sem tudták megcsinálni az elidegenítést, 1270-en sem, se én nem tudom online megcsinálni. -
viktorhu
veterán
válasz KRoli92 #66737 üzenetére
Azért ez egyrészt borzasztóan nem méltó a vodafone-hoz, hogy production-ba kiengednek egy ennyire nem működő rendszert, másrészt meg annyira nem ismeretlen a nagyvállalati világtól, hogy senki nem meri bevállalni a go live tolását, mert elképesztő összegeket elköltöttek a projektre (semmirekellő tanácsadók hadával, meetingekkel, projekttervekkel, munkából a projekt miatt kivont emberekkel stb.), és inkább mindenki úgy csinál, mintha minden a tervek szerint ment volna, és az alkalmazottak meg az ügyfelek szenvedik el a következményeket, miközben a management elegáns vacsorával ünnepli a go live sikerét.
-
-
törölt tag
válasz 4Grider #66714 üzenetére
Lehet, hogy kéne, de nem fog megszűnni... telenornál biztos nem, van még 5 nap hátra, feltételezem egységes, vagy hasonló gyakorlat lehet, viszont hívást indítani stb nem tud, csak fogadni.
#66713) KRoli92
Amúgy én a 1270-et hívnám fel (akár újra), és a biztonsági kódot is megkeresném a számhoz, elmondanám a történetet, normális esetben nekik a rendszerben tudni kell módosítani, vagy átadni olyan kollégának, aki ezt tudja, kezelni, rendezni.B forgatókönyv, csinálsz neki egy my voda fiókot, és ott lévő adatokat, másolod be, az adategyeztetésnél, lehet így sikerrel jársz.
C Variáns, hogy kérsz neki egy új számot, és összevonjátok a korábbival. Egyszer van lehetőség 2 feltöltős összevonására, akkor megmarad az egyenleg, ha nincs más opció (de ha jól tudom akkor a számnak ugyan azon előfizető nevén kell legyen... időbeli megkötés nem tudom van-e).
D, pedig, lehetett volna előbb is, ha tudjátok ,hogy problémás... és akkor nicns ilyen 30 napos, meg pár napos probléma...
"Nem most lett elkezdve, már egy ideje ezzel próbálkozunk, és nem működik."
Ha hetek, hónapok óta... akkor hogy hogy nem sikerült dűlőre jutnia, ha más nem vmi technikusnak? már ha volt ilyesmiről szó egyáltalán...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz KRoli92 #66733 üzenetére
"Beléptem a My Vodafoneba, Eddig 2021.10.31 volt az adategyeztetés határideje. Most 2021.11.21. Valószínűleg kitolták a határidőt."
Azt nem tudom kitolták-e, de észrevettem, hogy tényleg nem fix, hanem a korábbi adategyeztetés időpontja az új. Bár, mondjuk furcsa, ha előre, és nem vissza mozog..." "Kérlek, ellenőrizd a bevitt adatokat. Példa: 123456AA""
Azt is állítsd be hogy miről egyezteted/ ha van más okmány azt használd/használhatód.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz KRoli92 #66737 üzenetére
" Személyesen sem tudták megcsinálni az elidegenítést, 1270-en sem, se én nem tudom online megcsinálni. "
Nem tudom, miért elidegenítéssel szenvedsz, amikor adat egyeztetni kéne. Ügyfélbiztonsági kódot bemondtad, amikor felhívtad őket és kérték? (szerződésen található). De vhogy asszem lehet cserélni is.
-
KRoli92
tag
válasz #33802016 #66744 üzenetére
Természetesen megvan az ügyfélbiztonsági kód is. De a nagymamámnak régi barna keményfedeles személyi igazolványa van, azt nem fogadja el, nem tudok továbblépni, mert nem fogadja el AUVII****** formátumot, ahogy a saját adataimat írom be, utána kiírja, hogy elidegenítés szükséges,mivel érzékeli hogy nem az én nevemen van a kártya, és onnan hibás az egész rendszer, kéri, hogy lépjek be, de nem enged belépni, (de egyébként beenged a my vodafoneba, csak ott nem) lakcímkártya számát nem engedi beírni, stb. Lehetetlen megcsinálni az adategyeztetést. Laptopról próbálom. De szeptemberben is ugyan így hibákba ütköztem, akkor abbahagytam, gondoltam majd októberre mikor már esedékes lesz addigra talán jó lesz, de még mindig sz*r a rendszer... A határidőt kitolták 2021.11.21-re. Gondolom mivel tudják, hogy náluk van a hiba...
-
wwhy
veterán
"Friss" tények:
- az augusztusban indított számhordozás (Tkom --> V) még mindig eredménytelen,
- az üfsz sz@rik az egészre, hiba van a rendszerben, majd kivizsgáljuk,
- a kivizsgálás után, október 5-én megadták a maximális kompenzációt, 25e Ft-ot - papíron,
- mert még a mai napig sincs jóváírva, nem mintha sokat tudnék kezdeni vele,
- új panaszt már nem fogadnak be (!), mert kivizsgálták, és kaptam kompenzációt
No comment.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
törölt tag
válasz KRoli92 #66745 üzenetére
Szerintem mindegy milyen igazolványa van, ha egy ügyintéző nem tudja megoldani, akkro tovább adja a problémát egy technikusnak.
Nálam még a leállás előtt 1-2 hónappal vettem észre, hogy amit beállítottam, az még sem úgy van. Tovább adták technikusnak megoldották, meg még kompenzációt is kaptam. De az nem adategyeztetés volt.
" ahogy a saját adataimat írom be, utána kiírja, hogy elidegenítés szükséges,mivel érzékeli "
Már többször írtam, hogy ez kamu, augusztusban 3 személy adatait írtam be az egyik kártyára, mindre elidegenítést írt, pedig közte volt a tulaj is. Én végül a my voda fiókból bemásolva az adatokat tudtam lezárni, de az nem régi igazolványos. Ha ezt nem próbáltad, akkor esetleg másold onnan be, hátha."Lehetetlen megcsinálni az adategyeztetést. "
Semmi sem lehetetlen. Ha így nem megy, megy másképp. Majd megoldják. Én biztos nem cseszekednék ezzel ennyit hónapokon át...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestbuy játékok
- Asztalos klub
- Milyen házat vegyek?
- Minden, ami Unreal Engine
- Külpolitika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs