-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remittenda
aktív tag
válasz Viktor0610 #2304 üzenetére
Főleg úgy lenne jó, ahogy anno a Voda 20, 300, stb. esetén: ha neten regisztráltál és utána igyényelted, akkor adtak 30% kedvezményt a tarifákból. Így pl. a Voda 300: 6000 helyett lett 4200.
Ezt itt is elsüthetnék. Amúgy kellemes, hogy nem lesz magasabb a percdíj a keret felett. Az sms meg külön öröm.
[Szerkesztve]"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
-
Remittenda
aktív tag
válasz Viktor0610 #2340 üzenetére
Sőt, talán egyszerűbb is. Én pl. nem is tudom pontosan mi is az, hogyan megy. Azt jelenti, hogy egy pc-s szoftverrel ''frissítek'' rá egy gyárit?Legális ennyire belenyúlni a szolgáltatói szoftokba? pl. ha azokban korlátozások vannak, azért annyi az ára, a másik meg fullos?
-
Remittenda
aktív tag
válasz Viktor0610 #2343 üzenetére
És adott gyártóktól nálatok melyik a jó és az elrettentő példa? Pl. Nokia, SE, Samsung esetén? Ami külön érdekelne: N-9300i, SE-K800i, V3xx Köszi.
"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
-
Remittenda
aktív tag
válasz Viktor0610 #2351 üzenetére
Mit lehet tudni erről a Bónusz cuccról? Közben persze aktívan olvasok visszafelé , de ha vki tud vmi újdonságot
-
Remittenda
aktív tag
-
Remittenda
aktív tag
Több fórumtárs írta, hogy belefutott vidéken is a Voda 3G szolgáltatásába (3G jelzés a kijelzőn stb.) Miskolcon és Debrecenben is.
Tud valaki valamit a Voda fejlesztési terveiről, konkrét lépésekről?"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
-
Remittenda
aktív tag
Kissé befürödtem a Nokia beállítás varázslóval...
Szóval: N9300i alá kéne összelőni egy Gmail fiókot valamelyik Voda NET csomaggal, illetve érdekelne, hogy N70 alá is lehetne-e ilyet.
Köszi előre is!"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
-
Remittenda
aktív tag
Vodafone START internet előfizetését aktiváltam az előbb és gondoltam, mivel ez már nem csak wapra, de netre is jó, akkor összelövöm a N6230 gyári email kliensét. Gmail, és Yahoo az istennek sem akart összejönni, egy Freemailes fiók működik
DE nem teljesen. Letölteni le tudom a leveleimet, de küldnei nem tudok. küldéshez mi a Voda smtp címe? És kell még valamit aktiválnom, vagy elég ennyi (kellhet valami vodás mail előfizu)?"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
-
Remittenda
aktív tag
válasz Viktor0610 #2554 üzenetére
Köszi, ez megmagyarázná, miért nem tudok küldeni... Asszem nem úszom meg az ügyfélszolgálatot! Amúgy fizikai fájdalmat jelentett volna a Vodának, ha nem kell külön fizetni?!
-
Remittenda
aktív tag
válasz Viktor0610 #2558 üzenetére
Hát akkor sikerült jól időzítenem! Sebaj, ennyit talán ki fogok bírni, meg is rendelem tőlük, ha jól láttam, akkor MAIL a 1270-re és küldik a jelszavamat; login név meg a tel számom. Remélem innentől össze tudok lőni egy smtp szervert a N6230-on
Gebriel Ennél már csak egy jobb volt: T-nél - nem tudom pontosan melyik előfizus csomag - kb 200 Ft-ot kérnek a hívószám kijelzésért. Azt hiszem ez mindent visz."Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
-
Remittenda
aktív tag
válasz Remittenda #2577 üzenetére
Hmm, szokatlan a Vodától, két nap türelmi időt kértek: Remélem sietnek!
Tisztelt Ügyfelünk!
Kérését rögzítettük, a változtatásról
2 munkanapon belül értesítjük.
Türelmét köszönjük!
Vodafone
-
Remittenda
aktív tag
válasz Atombalu #2668 üzenetére
Szia!
A vodafonos email-cím és password arra kell, hogy a voda smtp szervere azonosítani tudjon amikor küldesz. Szóval:
letöltés: ahogyan eddig is, pl. pop3 a chellos címedről
küldés: kimenő szervernél megadod az smtp.vodafone.hu-t, smtp hitelesítés igen, smtp felhasználónév:0670....(a számod) password: amit adtak
Nekem is így van: gmail fiókom van, és ezt nem tudtam belőni egy N6230, Voda előfizu kombó alá, így maradt egy öszvér megoldás: gmailen minden levél kap egy forwardot egy freemailes címre, ahonnan pop3-mal megy a telóra, és amikor küldöm a választ az a freemailről megy, de minden levélben ott van, hogy az eredetire válaszoljanak, így nem csak a telóra jön meg a válasz, hanem a notebookra is.
Nem tudom, hogy a chellot össze tudod-e lőni a telóra, de a freemailt szinte tuti, és nem kell hozzá a vodás email cím, az csak azért kell, hogy fizethess az smtp szerverért!
Remélem segítettem...
szerk látom már részben megelőztek...
-
Remittenda
aktív tag
-
Remittenda
aktív tag
Új modell, olcsóbb, drágább Megjött a vodás e90! Azt viszont nem birom felfogni, hogy miért kell emelni egy készülék árát... Talán azért, hogy legyen hová csökkenteni majd a karácsonyi rohamban?!
-
Remittenda
aktív tag
válasz Remittenda #3188 üzenetére
Hmm, az iménti linkhez tartozó honlap jobban értesült, gyorsabb, mint a voda honlapja, még mincs fenn semmi frissítés.
-
Remittenda
aktív tag
Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg változott a Voda árlista kinézete? Mintha a "3G" "HSDPA" "LIVE" feliratok régen nem így néztek volna ki....
Más.
Egy ki Voda árképzés: N73
Vodafone: 63 990 55 980 49 980 39 990 79 980
Gyorsbolt: 79 000
Electroworld: 67 000 (asszem akciós lehet --> reklámújságban volt )Egy kis fejszámolás és...
[ Szerkesztve ]
-
Remittenda
aktív tag
Annyi live! változatot láttam már itt a mobilarénás teszteken, a Voda oldalán elérhető valahol, hogy melyiken telefonon melyik verzió van?
-
Remittenda
aktív tag
A Voda hűség programjáról...
Sok éve vagyok náluk, kb egy, másfél éve (?) pedig előfizetésre váltottam. A lényeg, hogy továbbra sem írtam alá hűségnyilatkozatot, és nem vettem tőlük telefont sem.
Erre küldtek egy levelet, hogy január 31-ig választhatok telefont a B kategóriából 2 év hűséggel, 1 éves tarifa megtartás nélkül.
Szóval mik vannak?! Nem rossz, de lehetne kicsit jobban előre kalkulálható... Persze, ha az, akkor jelezzétek
[ Szerkesztve ]
-
Remittenda
aktív tag
válasz Viktor0610 #4369 üzenetére
És nem először. Anno volt egy kis akciójuk a Vodafone .../300/500 stb csomagokkal. Ha neten vetted meg - pontosabban regisztráltál - akkor 30% kedvezményt adtak.
Ekkor neveztem be erre én is. Akkor még benne volt a csomagban, hogy ingyen lehetett hívni a hangpostát meg igen sok hasonló dolog. Most meg nézem a számlámat és már nem ingyenes....
Biztos volt valami értesítés, pl. egy tábla a boltjaikban, de ha már az én hátrányomra változtatnak, akkor egy sms nem fér bele?
És most még ez is... újabb kedves emelés. Nem szép. A végén még T-mobilera váltok.
-
Remittenda
aktív tag
A Díjszabás A Fejezet 2.4. pontja módosításra került. A készülékek hálózati
korlátozásának feloldási díja 9000 Ft-ra módosult.[link]újabb legális csatornák felé terelő lépés...
-
Remittenda
aktív tag
Legálisan miként lehet függetleníteni egy függő Vodafone-os telefont? Mondjuk csak Vitamaxxal veszem meg és utána akarom függetleníteni. Kell várnom valameddig, visszafizetnem stb.? Vagy megveszem és ott rögtön a pultnál kérem a függetlenítést az ÁSZF szerinti díjért?
-
Remittenda
aktív tag
válasz testepito #4376 üzenetére
Ez nem rossz, de nézz körül, az oldal szélén tudsz csomagot váltani!
joker plusz havi 480 Ft-ért"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
-
Remittenda
aktív tag
Megjött a Diamond! Már 70e 2 év hűséggel!
-
-
Remittenda
aktív tag
válasz Gebriel #4453 üzenetére
De ennyi erővel a B is nem?
Mert ha jól értettem, akkor azt mondta a kedves hölgy, hogy B-s áron vehetek készüléket. Vagyis mivel nincs hűség a számomon, ezért, nehogy elmenjek tőlük, inkább 1 éves tarifa függés nélkül is odaadják a telefont a még jobb áron.
Én erre mondtam, hogy kár, hogy csak ennyit érne nekik a maradásom. és nem C kategóriát.
-
Remittenda
aktív tag
válasz whiskeys #4528 üzenetére
Esetleg innen letölteni? A vodafone beállításos oldala
-
Remittenda
aktív tag
ÚJ TARIFÁK
Itt a vodafone válasza a T-ikon csomagokra! És elég jók.
jah, és van vmi iTunes a lá vodafone is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest