Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • manoarc

    senior tag

    válasz Gebriel #3939 üzenetére

    Nem tudom ezek miért lennének olyan "überkirály" árak.
    V630i-t szerettem volna venni vitamax csomagban régi telcsi beszámítással.
    2hete 7-8 Vodafone viszonteladót hívtam fel köztük 2 vidéki is volt, és egyikben sem tudtam volna venni,mert már nem volt rendelhető a készülék.Volt ahol erre annyit mondtak, azért mert kifutó.Csak kérdem én,miért kell akkor parasztvakítást csinálni ha nem is kapható.Amikor már sehol sincs,akkor azért a netről levehetnék vagy kitehetnék hogy bocsi NINCS MÁ' . (Még jó,hogy nem adtam el a másik telefonom rögtön,amikor megláttam az akciót.)
    K800i : Miért vennék 36 ért Live-os butított verziót , amikor 42(új) ért gyári függetlent kapok több helyen is.(a színválasztékot nem is mondom)
    A Nokiát hanyagolnám,amióta az N80 as telcsim többet volt szervízben mint nálam.Különböző gondok jöttek ki rajta, sorra.Nem írom le őket mert elkopna az ujjam :D (Megj.;)ersze nem csak ez az 1 volt Nokiám.Alsókategóriás Nokiám is(6070) volt ha már 3500ról beszélünk,a helyzet az,hogy szintén megbántam , mert többet fagyott mint a symbianos társai(6670,N80 lsd.:fenn) és még sorolhatnám. Végül el kellett adnom persze mélyen ár alatt.Nem érzem úgy,hogy ez "erősebb vár" lenne mint társai.Szinte fanatikus "nokiás" VOLTAM.Az új xpress music és vmelyik 60ezres slideos szupercsodát vette meg a barátnőm apja , mind a kettőt eladta 2 hónapon belül, hasonló gondokra hivatkozva.
    K200: Tudom, lehet vele sms-t írni meg telefonálni és arra biztos jó is , de tegye fel a kezét aki inkább ezt kérné mint a V630i-t. :F

    A többi készülék pedig egyszerüen irreálisan drága. :(

    {。^◕‿◕^。}

Új hozzászólás Aktív témák