- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
tag
Sziasztok, kérlek segítsetek, nagy bajban vagyok.
Vettem ma egy telefont a vodánál, az microsim-es, a mostani telefonom meg (vodás persze) sima mini sim-es. Bele akartam varázsolni a sim kártyámat az újba (a vagdosós történet), de szerintem bele vághattam a chip-be, mert nem fogadja már el egyik sem. Abba már beletörődtem, hogy akkor ez a sim kártya kuka, de a kérdésem a következő lenne:
Van-e rá mód, hogy a régi számomat megszüntessem, vegyek egy új sim kártyát, és arra kérjem azt a számot (számhordozás szolgáltatón belül), vagy
Átmegyek a thome-hoz, majd vissza a vodához, így kikerülöm azt a lehetőséget, hogyha az első lehetőségem bedőlne. Mit javasoltok, hol kezdjem hétfőn az ügyet intézni?Segítségeteket előre is köszönöm.
fabicskaEgy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
fabicska
tag
válasz mukibuci #36454 üzenetére
Ennyire egyszerű?
Ha valami egyszerű, akkor valamit vagy nem jól írtam le, vagy félreértettél, vagy az élet ebben az esetben nem csapdos villámokkal .
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
Ringman
nagyúr
hello!
adott egy lumia 640 DS telefon.
mi lehet az oka, hogy mikor voda hálózaton beszélek, kapok smst arról, hogy a telekomos hálózaton kerestek, míg fordítva nem működik az értesítés.
telefonon nem állítottam semmit, csak beraktam a 2 simet. (az 1. a voda sim)
mind a két sim esetében aktiválva van a hívásértesítés.
---
a hívásátirányítás nem fogadott hívások (voda -> telekom) esetén is pénzbe kerül?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Vodafone-nak van olyan honlapja aminre ha ramegyek akkir leirja h mennyi mobilnetem van meg? Telenortol jottem at, ott volt ilyen es jo is volt csak itt meg nem talaltam ra.Matthew 24:42
-
Archttila
veterán
Sracok lassan lemegy a mobilnetem, viszont szuksegem lenne ra holnap reggelig de ceges flotta leven nem tudom, hogy a havi 200MB-on felul mennyi penzt szamol fel ha tullepem.
Flotta neve: Bonafarm besz. csop.
Valaki, akinek van lehetosege megnezne nekem?
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Zoli133
addikt
válasz mukibuci #36450 üzenetére
Másik lehetőség, hogy igazából maradhat az eddigi felhasználó nevén a dolog, az egész azért érdekelt, hogy ne kelljen neki elmenni személyesen intézni dolgokat. Viszont nézem, hogy lehet számhordozást online igényelni. Ez gondolom teljesen járható, nem kell személyesen bemenni. Itt mi a jobb opció? Ha a kártyát is online rendelem, vagy ha veszek egy instant simet és azt regisztrálom és utána indítom a számhordozást?
Másrészt feltöltőkártya lenne, viszont online igénylésnél perc+-t ahogy nézem nem lehet igényleni, meg a legkisebb max-ot sem, gondolom akkor marad a veszek instant sim-et, úgy működhet a számhordozás a kisebb feltöltőkártyás csomagokkal?"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Crystalheart
őstag
Hello, tud valaki valamit, hogyhogy jelenleg csak 3 db alsóbb kategóriás Lumia készülékből lehet választani a Vodafone-nál, ha Windowsos telefont akarunk? Néhány hónapja nézegettem, amikor még jóval több volt, épp csak akkor még nem járt le a hűségszerződés...
-
MODERÁTOR
válasz Crystalheart #36467 üzenetére
435, 535, 640. nem mintha lenne bármi más aktuális modell, 930 kb fehér holló máshol is
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Sayuar
senior tag
válasz Crystalheart #36469 üzenetére
2 hete 55-ért volt az ex.dig-ban...
Az utolsó függő telefont 2009-ben vettem.
Mióta WP-om van, a lelkem is megnyugodott: stabil, nem fagy, nem laggol és a VoIP minőségére se nem panaszkodnak azok, akiket hívok. -
ansell
tag
HTC One A9 készülékről hol lehet megtudni, hogy boltokban elérhető-e / lesz-e gunmetal (sötétszürke) szinben?
ITX konfig eladó!
-
veterán
A véleményeteket kérném.
Harcolok a vodafon-nal.Tisztelt Vodafone.
2015.10.12-én kértem egy készülék hálózati korlátozás feloldást,amit az Europarki üzletben kifizettem.
Ott közölték velem,hogy 15 munkanapon belül postázzák a kódot.
Egy Samsung Galaxy Tab 3 van szó.
Sim szám:893670315513184xxxxx
IMEI szám:3573970517xxxxx
Előfizetői szerződés azonosítója:V004206xxx
Ügyfélszám:28602xxx 2004688xxx
Szerződés dátuma:2013/09/22
Azóta sem történt semmi.2015.11.03 beszéltem az ügyfélszolgálattal Ruxxxxszki Zsuzsanna a beszélgetés rögzítés 0670381xxx 2015 11 03 12 óra 25 perc a hölgy azt mondta menjek be az Európarki üzletebe ott reklamáljak bementem de ők áthárították az ügyfélszolgálatra.
Majd 2015.11.05 10 óra 02 perckor újra beszéltem az ügyfélszolgálattal Novxx Vxxxen ö azt mondta,hogy postázták a kódot nem kaptam meg,
Ma újra felhívtam az ügyfélszolgálatot 2015.11.09 11 óra 33 perckor majd közölte velem a hölgy,hogy vigyem be a készüléket az Európarki üzletebe,ők továbbküldik a szervizbe és ott függetlenítik.
Nem értem ezt az egész dolgot?Miért nem mondták 2015.10.12-én,hogy hagyjam ott a készüléket?
Már régen kész lenne.
Lassan egy hónapja megy a huzavona.A készüléket odaadtam egy barátom kislányának,de neki Telenoros kártyája van így nem tudja használni.
Ők vidéken laknak,értelemszerűen nincs már nálam a készülék.Jó lenne eldönteni hogy mi az igazság.
Hibát hibára halmoznak.
Három előfizetésem van a Vodafone-nál hosszú évek óta.
Miért kell ezt csinálni egy hűséges előfizetővel?Kérném visszahallgatni a beszélgetéseket.
Az összes beszélgetés a 06703811xxx számról ment.Nagyon sürgősen kérem a válaszukat,vagy a megoldást.
Vagy vegyék fel a kapcsolatot velem.Csatolok 2 db bizonylatot.
Üdvözlettel.
Utóirat. Elnézést kérek a csúnya beszédért,de már kezdek kiborulni.
Mi lesz ennek a vége?
-
Narakh
senior tag
Sziasztok!
Egy-két hónapja van 4G-képes telefonom, és amikor épp nem itthon lóg wifin, jelzi is az LTE-t. Rendszeresen kapok viszont sms-t nem fogadott hívásokról, mintha a telefon random lekapcsolódna a hálózatról. SIM kártya csere már volt, Nokia szervizes úriember szerint pedig a szolgáltató gyenge 4G-hálózata okozza a problémát.
Nektek mik a tapasztalatok?
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
Dot
őstag
Hali!
Pár hónapja felkeresett a vodafone, hogy van egy kedvező díjcsomag(ami most van +1 ingyen hívható szám). Elmondta amit kellet, mondom jó, átgondolom. Azt mondta, ha azon a számon hívom akkor élni fog az akció.
Tudja valaki mi volt ez a szám? Nem a 1270 és voltam bent ügyfélszolgálaton ahol azt mondták, létezik ilyen de azt csak azon a számon tudom elérni vissza kell hívjam. Lakásfelújítás van és nem találom a cetlit amire felírtam.
Help pls.(#36476) Narakh NEkem is gyenge itthon a 4G, általában 1-2 a 6ból, de nem tapasztaltam ilyet. HTC teló.
[ Szerkesztve ]
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
törölt tag
válasz Narakh #36476 üzenetére
Szervizes bácsi nocomment... Gyenge 4g hálózat nem okoz ilyet, az olyat okoz, hogy levált a telefonod másik üzemmódba. 4g hálózaton jelenleg még egyik szolgáltatónál SINCS hanghívás, így ha hív valaki(vagy indítasz hívást), akkor a hálózattól a telefonod kap egy parancsot és az levált 3g/2gre. Azonban ha rosszul van konfigurálva a handover a hálózaton, az simán okozhat ilyen problémát, ilyenkor valamiért ez az üzemmódváltás nem sikeres és a hívónak azt jelzi a hálózat, hogy nem vagy elérhető.
Úgy 10 éve a Voda 3g indításakor volt egy csomó hely, ahol a 3gről nem 2gre váltott vissza a telefon, hanem elvesztette a hálózatot, a hívás meg szépen megszakadt. Aztán megcsinálták. Még a 4gjük is csak épül, előfordulhat ilyen simán. Viszont ha összegyűjtesz 5 időpontot és pontos helyszínt amikor ilyet tapasztalsz és ÍRÁSBAN hibabejelentést teszel, továbbá nem hagyod lerázni magad a sablonválaszokkal, akkor idővel eljut az illetékesekhez és megcsinálják. -
Biluxzsolt
aktív tag
válasz Kicsirics77 #36040 üzenetére
Szia!
Mióta beköltöztünk(5 éve) szenvedtünk a térerővel.
Nem is tudtam hogy lehet ilyen szerkezetre szert tenni.
Miután olvastam amit írtál, utána néztem. 2 nap múlva bejelentettem(közben 2x is bebugyogott a vonal szerncsére).Aznap meg másnap is visszahívtak, 1 hét múlva kaptam egy ajánlott levelet és a következő héten hozta a futár a minibázist.
Azaz 2.5 hét alatt lezajlott! Azóta nem kell az ablak mellé állni, hogy ne szakadjon meg a vonal, mert fullos a 3g térerő.Köszönöm szépen hogy megosztottad itt hogy hogy jártál, mert nekem sokat segítettél vele!
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
veterán
válasz Biluxzsolt #36482 üzenetére
Szia
A vodafon küldte a mninibázist? -
veterán
válasz Biluxzsolt #36485 üzenetére
Hogyan működik?
Tudja a 4g is? -
Kicsirics77
veterán
válasz gyuri2008 #36486 üzenetére
csak 3G-t tud,viszont azzal tökéletes.
viszont kell hozzá internet hozzáférés és csak azon a címen lehet használni ahová kéred mivel úgy van a cellához rendelve az eszköz.Biluxzsolt: nálad nem fordul elő olyan,hogy ha feltöltőkártyásat hívsz akkor eldobja a hívást?
[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
csirip69
újonc
Hello!
Nagyon fontos hívást vártam a napokban, ám ilyen-olyan, közbejött okok miatt nem tudtam foglalkozni a telefonommal, lemerült, és három napig nem tudtak elérni. Mint utólag – a személyes, nem telefonos beszélgetésekből – kiderült, elég sokan kerestek volna…
A hívásértesítő be volt kapcsolva, mégsem kaptam utólag értesítést.
A kérdésem tehát az lenne, hogy hogyan tudnám utólag kideríteni azokat a hívásokat és SMS-eket, amelyekről nem kaptam értesítést, mert kikapcsolt állapotban volt a telefonom?
Régebbi Samsung telefonról beszélünk, Vodás és Androidos, bár nem igazán tudom, hogy ilyenkor mi az, ami számít.
Előre is Köszi, Srácok!
-
bzs12345
csendes tag
Én is nemzetközi sofőr vagyok, épp ma jött az üzenet hogy felmondtak a Redemnek az érdekes az hogy Angliában vagyok és beszélgetés közben jött az üzenet, természetesen figyelmen kívül hagydtam a csipogast, nem néztem milyen üzenet mert épp telefonon beszéltem. De hát persze hogy a Vodafone már a beszélgetés előtt ki küldte az SMS csak a rendszer valamiért későbbre továbbította magyarán 40 percet már roaming díjban beszéltem, szóval így kell ezt, hajrá Vodafone. Biztos hogy eggyeseknek normális ez a jelenség hogy semmi előre figyelmeztetés nélkül megszüntetünk egy szerződést és eggyik percről a másikra már más tarifával dolgozunk de nekem nem! Fel kell hívni a Vodafone ügyfélszolgálatot egymás után 5 alkalommal és meg gyözödhetsz arról hogy 5 személy 5 féle képen állítja a Red elofizetes törvényét ezt ma játszottam el velük és hatodikszor panaszt tettem az előző 5 beszélgetésre amit természetesen 30 nap alatt birálnak. Ahogy az előző hozzászólók írták ez egy kész átverés, akkor nem lett volna átverés ha előre meghatározza a Vodafone hogy van 1000 perc roaming beszélgetés 1 hónapban és aztán pont, nem hogy kis betű és nagy betű és 20 százalék és 50 százalék és két hónap átlaga és annak a tizede stb. baromság amit ma 5 ügyfélszolgálatostol hallottam. De most türelmesen kivárom a 30 napot aztán majd látjuk...
-
bzs12345
csendes tag
válasz bzs12345 #36492 üzenetére
Azt még hozzá fűzném hogy van olyan nap hogy négy országon is átmegyek és 4 üzenet küld hogy üdvözöl Hollandiában, Belgiumban, Franciaországban, Angliában meg utána ugyanígy küldi hogy kössem meg az útasbiztosítást de egy figyelmeztető üzenetet nem küld egyszer sem, ha pl egy Google Playrol letöltött alkamazással próbálom igazolni az igazam akkor az az alkalmazás természetesen nem hiteles, ma megkérdeztem tőlük hogy milyen számitasok alapján végeztek velem, illetve mondják meg hogy mennyi volt az otthoni és a roaming beszélgetés, természetesen nem látnak bele a rendszerbe, akkor én hogyan lássak bele? Mi alapján számoljak? Na ennyit a becsületes vodafonrol
-
dptrsk
addikt
válasz bzs12345 #36495 üzenetére
Amikor kihirdették ezeket a csomagokat, lehetett tudni, hogy csak addig ingyenes a roaming, amíg a roaming forgalom nem lépi túl az átlagos belföldi forgalmat. Ez feketén-fehéren le volt írva első nap is.
Azaz, ha itthon 5 percet telefonálsz és 2 SMSt küldesz átlagosan havonta, de külföldön 200percet beszélsz, s 80 SMSt küldesz, akkor nem lesz ingyenes. Ez a szabály a roaming eltörlésre is igaz lesz.A leírás szerint te külföldön telefonálsz sokat, tehát a csomag megkötésekor sejteni lehetett, hogy pár hónap türelmi idő után elveszted az ingyenes roamingot, mert nem tartod be a szabályokat.
A 14ezer+0ft filléres ár, ahhoz képest, mintha 14ezer+roamingdíjakat kell fizetned, gondolom emiatt vagy felháborodva, tehát neked is filléres költség a 14ezer az ingyenes roamingért. Akkor szerintem nem lennél felháborodva, ha 100-200 forinttal dobná meg a számlád a roaming.
[ Szerkesztve ]
-
bzs12345
csendes tag
Teljesen eltértünk a lényegről, én a félrevezetésről, a nagybetűs és kisbetüs átverésről és az űgyfélszolgálat tudatlanságárol írtam, mert ha nekem a múlthavi figyelmeztetéskor azt mondta az ügyfélszolgálat hogy 20 százalék elég kint akkor az szerint cselekedtem! Nekem nem volt időm kis betűket olvasni, a szerződést nem is én kötöttem hanem a hugom, szerencsére elég megértő volt az akkori ugyfelszolgalatos lány és a beleeggyezesem nélkül megkototte a hugomnak az én nevemben na majd látjuk.... Szép napot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest