- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarka996
tag
Sziasztok.
Ti tudtok olyan csomagról, amiben kevés telefonálás, kevés SMS, és nagyon sok adatforgalom van? Vagy jelenleg melyik csomag felel meg leginkább ezeknek a kritériumoknak? -
törölt tag
na még egy kérdés az online rendeléssel kapcsolatban, tudja esetleg valaki, hogy melyik futárszolgálat hordja a csomagokat?
[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
válasz snooze #36061 üzenetére
snooze
Feltöltési bónusz
Magyarán: feltöltöd 3000 Ft-tal, kapsz 3000 Ft bónusz egyenleget + 3000 Ft alapegyenleget. Az alapegyenlegből veszel 2GB netet, a bónuszegyenleg csak hanghívásra/SMS-re használható. A percdíj 59 Ft, vagyis 3000 Ft-ért 50 perc/SMS forgalmazható le. Ha 30 napon belül töltesz (pl. 29-ik napon) akkor a bónusz egyenleg összeadódik.
Ezen felül ha a tescóban vásárolsz és van clubkártyád, akkor minden 1000 Ft tescós vásárlás után kapsz 1 perc beszélgetést normál díjas belföldi számokra.Vangelis
Igen, én rendszeresen használom. Mi a kérdés?
-
Sayuar
senior tag
válasz snooze #36065 üzenetére
valóban, kicsit megtévesztő ez a mondat:
A szolgáltatások igénybevétele esetén először a bónuszegyenleg kerül felhasználásra.
De itt arra az esetre gondolhattak, ha csak hanghívásra használod a bónusz és az alapegyenleget.Azonban ez a mérvadó:
Ne feledje: internetjegyek kizárólag az alapegyenlegből vásárolhatóak.Tehát úgy van, ahogy az előző hozzászólásomban írtam. Tapasztalat.
-
szecskkaa
csendes tag
Sziasztok!
Két héten belül tervezek telefont venni a vodánál (Vodafone Smart Prime) feltöltőkártyás csomagban (Max M) SIM kártyával (még nem vagyok Vodafone ügyfél). Két kérdésem volna.
1 - A weboldalon a készülék az említett csomaggal 37000Ft. Ez az ár csak online rendelés esetén igaz, vagy személyes vásárlás esetén is ennyibe kerül a készülék?
2- Mennyi garanciát ad a készülékre a voda?A segítséget előre is köszönöm.
-
csab2
veterán
Feltöltőkártyás mobil net esetén a modem 6900 Ft. Ha megveszem és otthon derül ki, hogy nincs nálunk normális térerő, akkor van arra lehetőség, hogy lemondom az egészet és visszaviszem?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
H.Istvan25
senior tag
A sim kártyám nem teljesen jó, van hogy nem érzékeli a telefon. Ezt szó nélkül szokták cserélni, vagy előfordul hogy nem akarják ingyen kicserélni?
Huawei Mate 9
-
membrandj
nagyúr
válasz H.Istvan25 #36070 üzenetére
Ha hibás, akkor szó nélkül cserélik. Sok ember szerint még akkor is, ha nem hibás.(de te azt mondod,hogy igen, mert xy ok miatt cseréltetni akarod újabbra).
Viszont csak annak cserélik, akinek a nevén van a kártya/szerződés.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
atosan
veterán
válasz H.Istvan25 #36072 üzenetére
Sim kártyánál nem szokták kérni, hogy mutasd be a hibát, mert amit leírtál az hibás sim, nem csak az amikor sosem csatlakozik.
Maine coon
-
H.Istvan25
senior tag
Év végére utoléri 4G-ben versenytársait a Vodafone
Ennek örülök, csak legyen már nekem is 4G. És elindíthatnák majd a 2600 MHz-et is 150 megabit sebességgel, meg akár a 800+2600-as Carrier Aggregation hálózatot 225 megabittel
Huawei Mate 9
-
veterán
válasz H.Istvan25 #36081 üzenetére
Számomra nagy csalódás a 4G a Vodafone-nál. Napokig intéztem, hogy bekapcsolják a 4G-t. HSDP-án szinte mindenhol fullos a térerőm, ezzel szemben a 4G általában kettős jel erősség a 4-ből. Számomra ez harmat gyenge! Kegyetlenül merül tőle a telefon! Vissza is nyomtam 3G-re...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
törölt tag
válasz gyuri81 #36082 üzenetére
Olvasgass itt, nagyjából az utolsó három oldalt érdemes, rengeteg a panasz a 4g-re: [link]
A két Ténél is ez a helyzet 4g-nél, hogy gyenge a térerő, de ott még állandóan le is dobja a telefont a hálózat a gyenge térerő miatt (na úgy aztán merül az akku rendesen) hacsak nem rakod kényszerített 4g üzemmódba. Vodánál csak akkor vált vissza 3g-re ha telefonálsz, mivel 4g-n nincs telefonálás még egyiknél sem, viszont ott ahol van 4g ott azon marad, nem ugrál folyamatosan, mint a másik kettőnél.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz H.Istvan25 #36084 üzenetére
Azt azért vedd figyelembe, hogy ugyanúgy mint a 3g-nél itt is minél nagyobb a terhelése annál kisebb a cella teljesítménye/ellátott területe, ebből Budapesten és a nagyobb városokban gond lesz(van) a Vodánál, mert a 800mhz-es cellák minél terheltebbek lesznek, úgy fog összemenni az ellátott területük is, azaz egyes részeken nem lesz térerő. Falvakban, kisvárosokban, települések között ebből nem lesz probléma, hacsak nem a réten rendezik Woodstockot.. Sűrűbben nem telepíthetik a 800-as cellákat a terjedésük miatt, ezért más megoldás nincs, minthogy minél sürgősebben elindítsák a 2600-as cellákat és az 1800-as sávból is el kellene egy picit venni a hangforgalom kárára, hogy ott is mehessen a 4g. Ellenben igen hamar teljesítmény és kapacitásproblémák lesznek!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz H.Istvan25 #36081 üzenetére
-
Dave1984
őstag
Azt vettem észre hogy 110db ig stabil a 4g hálózat. Nem dobál le, nekem lassabban merül mint 3gn.Viszont Szekszárdon jól elcsesztek a 3g hálózatot kórház Alisca utca környékén, mert athelyeztek a 3g antennát máshova (amin nálam stabilan 70db körül volt a térerő. Most 3-4 cella között ugrál 70-100db között. Akkumulátor t kinyirja.
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
H.Istvan25
senior tag
Észrevettem most egy érdekes dolgot a Voda hálóján: idáig úgy tudtam, hogy vidéken van 900-on a 3G, városokban pedig 2100-on. Pécsen több helyen is átáll a telóm 900 MHz-re. Van hely ahol pedig alapvetően 2100-on van, de időnként átvált 900-ra
Huawei Mate 9
-
mrmrg
tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne.
-Ha feltöltős simet szeretnék normálról nano simre cseréltetni, azért mennyit számol most a vodafone?
(A honlapon nem találtam)
-Létezik, hogy Go előfizunál a net limit elérése után már nem korlátoznak, hanem tiltanak?Köszi, Üdv
-
Dave1984
őstag
válasz H.Istvan25 #36092 üzenetére
Városon belül is van 900mhz es 3g hálózata. Szekszárdon is. Leginkább külvárosi részen.
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
őstag
Én is flottás vagyok, most hétvégén voltunk Ásotthalmon a szerb határ közvetlen közelében lévő Magyar Mártíromság emlékművénél [link], kérés nélkül átugrott a szerb hálózatra a telefon, pedig még magyar területen voltunk. Az nem lehet hogy Ázsiában nem működik valamiért a roaming?
[ Szerkesztve ]
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
őstag
válasz H.Istvan25 #36092 üzenetére
Azt hogy állapítod meg melyik 3g frekvenciára áll a telefonod? Mert maximum a térerőt jelzi ki -dbm-ben a menüben, meg hogy hspa umts vagy edge hálózaton van, de azt hogy hány mhz-n, azt nem. Valami alkalmazás ez?
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest