Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz StLui #89636 üzenetére

    Ha egy szolgáltató előrukkol egy jó ajánlattal azért nem egy nap és nem egy hét alatt vándorolnak át hozzájuk az ügyfelek tömegével, van idő reagálni a cégnek hasonlót kínálni és megtartani. Ahogy a Voda Tutira is lépett a Telekom a Most opcióval.

    Anno én is szerettem volna tudni hónapokkal előre a matek érettségi konkrét feladatait, de nem volt mese készülni kellett rendesen mindenre.
    Biztos a Spar és a Tesco is figyelik egymást a heti újságban kinél mennyire lesz akciós a csirkemell, attól még maguktól is kitalálhatnak akciókat. Amikor az utcánkban kezdett szerelni a Digi, kérdeztük UPC-t valami egyedi ajánlat esetleg, mert amint kész lesz a Digi náluk harmada áron háromszor jobb net+tv csomag, csak hümmögtek mi meg váltottunk akkor.
    Én már a havi ÁSZF változásokat sem értem teljesen, ennyire se látnak előre mit akarnak csinálni, csak lesik mit csinál a másik és ráérnek azután lépni? Szép verseny, szép üzleti terv... összevissza minden alig lehet követni ez szűnik meg az az opció nem úgy működik, nem egyértelmű, mást mond a honlap, az app és az ügyintéző hárman mondanak háromfélét stb.

    A tavaszi előfizetéses mobilnet drágulás után már biztos váltok vissza Dominora hűség után, remélem ezek a Fix, Most, és a lényeg Maraton megmarad vagy lesz még jobb. Váltani nem szeretnék, ha nem muszáj. Viszont a másik T-nél most elég jó ár/érték net és zene streaming opciók vannak. Telekomnál is volt régen Spotify külön adatkerettel használtam is az is megszűnt.

Új hozzászólás Aktív témák