- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Move S díjcsomag, 4x telefonáltam, 6 ügyintézővel társalogtam, semmi havi kedvezményt nem ajánlottak fel, csak a lefelé váltást meg a felmondást, készülékkötbér és részletek megfizetése mellett. Más kapott erre a díjcsomagra havi x száz forint kedvezményt?
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Hol tudom megnézni aktuális havi számlámat?
A befizetetteknél látom az előző havinál, hogy részletek, és ott meg tudom nézni, de a most elsején kiálított számlát hol tudom megnézni?Köszi előre is...
-
kerxy
senior tag
válasz pepe091 #60357 üzenetére
Ha számla kelte elseje, akkor miért 8-án rakják ki ?
Neked köszi a választMég egy kérdés, hogy ha az ÁSZF módosítás miatt írtam az Ügyfélszolgálatnak a holnapon keresztül emailt, akkor nem kéne valami auto válasznak jönnie, hogy megkapták? Mert nem kaptam ilyet, pedig tuti mindent jól csináltam, csak mostanában nem bízom a honlapjukban...
Szerk: Gedeon31 Ott is néztem, köszi! Még ott sincs kint nekem. Azért érdekes egyébként, mert elég magas összeget számláztak, pedig pont most telefonáltam a legkevesebbet...
[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Vettem új előfizetéssel egy telefont is. A csóka azt mondta, hogy kötelező biztosítást kötni rá egy hónapra, majd újra be kell menni, ha le akarom utána mondatni. Ez tényleg így van?
We are only Stardust...
-
vwpolopg
őstag
De ha a legkisebbre felajánlják, illene erre is... ezért kérdeztem, hogy hátha akad itt valaki aki move s-re kapott x száz forintot. Ha nem adnak, végülis a move xs+ 200 megás netplusz arany 590ért is 900 forint mínusz havonta az s-hez képest.
Szerk: nem neked ment válasznak hanem az 55-ösre
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
Sziasztok,
tegnap fizettem be a második számlámat a Telekomnál, ami már ePack kedvezménnyel volt beállítva.
Azt írja ki a számlák menüpontban hogy Befizetett összeg: 9002 Ft. Ennyi volt a számla is, mellette ePack kedvezmény: 900 Ft.
Ez a kedvezmény a következő számlám összegéből kerül majd levonásra ezek szerint? -
Jinxb1rd
addikt
Én is írtam a webes felületen, kíváncsi vagyok mit válaszolnak.
We are only Stardust...
-
veterán
Aktiváltattam telefonon az EU Pluszt. Neten bezzeg nem lehet...komolyan megcsinálhatnák már végre normálisan a weboldalt. Lassan 2 éve folyamatosan béta státuszban van...azért mostmár nagyon kezdem unni.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
Annyi pozitívum, hogy se tegnap, se ma nem vártam többet ügyintéző kapcsolására 10 mp-nél...ez korrekt.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Mark0815
csendes tag
Sziasztok! Van egy aranytárskártyás net and roll xs csomagom, jelenleg 2000 ft/ hó. Most az áremelések miatt szerintetek lehetséges váltani olyanra, amit mobiltelefonhoz ajanlanak, név szerint netplusz arany és platina-600 ft. ( aranykártyás vagyok) Mivel amúgy is csak ritkán használom, elég lenne a 200 mega is.... Köszi előre is.
-
Druss
aktív tag
Lejárt a hűségem és online áttértem Mozaik Xs-ről Move Xs-re, valamint netplusz aranyra. Szerintetek érdemes telefonálni? Megkaphatom én is a 990 Ft kedvezményt, ha aláírók egy évet? Ha igen mire érdemes hivatkozni?
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
tPedro_
őstag
Mukodik a webshop, latszanak normalisan a keszulek ajanlatok is (reszletfizetes - legalabbsi ami nekem kellett).
-
ferob
őstag
Olyan mobilinternet előfizetést, amin már egy ideje nincs hűség, azt a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül meg lehet szüntetni?
Ebben az esetben, ha eddig online volt fizetve és elektronikus számlát kaptam, akkor az utolsó hónapról a számlát postán kapom meg vagy az egy folyószámlán levő és megmaradó hangalapú előfizetés miatt ugyanúgy ki tudják nekem állítani és látni fogom a weboldalon, hogy befizethessem? -
Varszegig
veterán
válasz vwpolopg #60351 üzenetére
Engem meg ma már szinte kergettek a kedvezménnyel. Hozzáteszem nincs, és a tnél soha nem is volt hűségem.
Felhívtak a telekomtól, mondtam, ha biztosítást akar ajánlani, akkor már fejezzük is be Nem, díjcsomagokról beszéljünk. Ok, azt mondja "régi" a díjcsomagom (Move S), és általában többet fizetek, mint annak az alapdíja (ja, mert volt rajta 2 hónapig egy 3 GB extra net, amit most visszatettem 1 GB-ra, mert már nem kell a 3, meg autópályaamtrica, parkolás stb, de a beszélgetés épp hogy ki van használva, rezeg a léc, hogy megyek move xs-re, ezért nem akarok-e egy Next-et. Hát mondom nagyon nem, mert nagyon nincs kihasználva a beszélgetés rész, de ha olyat mond, ami ad nekem jó nagy netet (voip tiltás nélkül), akkor beszélhetünk. Elmondtam még, most hogy sikerült mindent felemelni július 1-ével szépen megemelni az árakat, csak azért nem hagyom itt a telekomot, mert a többi is szar, de ha lenne egy versenyképes ajánlat már tipliznék is. Erre kaptam ajánlatot 40 perc díjkedvezményre/hó 2 év rabságért. Köszi, nem. Akkor 1000 Ft havidíjkedvezmény 2 évért cserébe. Mondom semmiképp nem akarok hűséget, mert jelenleg inkább mennék, mint maradnék. Akkor ennyi, kb. alig-alig elköszönve letette.
Ennyire fogynak az előfizetők? -
Zeki
nagyúr
válasz Varszegig #60378 üzenetére
Két éve a telekom le sem szarta hogy nem kellett az előfizetésük többé.
Azóta néha töltünk a dominóra, és VOIP telefonálunk.
A mai fiatalság meg nyomja a különböző messengereket.
A gyerekem is otthon skype-ol a többiekkel. Van hogy a teleofnja nem is elég, a tablet is kell mellé. Még jó hogy a wifis net simán bírja.Szóval én kívánok még sok-sok emelést a telekomnak, meg a többi mobilszolgáltatónak! A fiatalokat szépen leszoktatják magukról!
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Sanyi.mTs #60340 üzenetére
nézegetem a mobil net csomagot és én vagyok vak, vagy nincs ott, h a voip-ot korlátoznák? vagy máshol kéne keresni?
-
elbandi2
tag
Sziasztok!
Vettem páromnak egy telefont a webshopon keresztül, T-pontos átvétellel, 2 év hűség hosszabbítással. Elvileg megjött, ma este megyünk átvenni. Azon gondolkodtam, hogy a mostani Eco csomagját átváltanánk Move xs-re. Nem kezdeményez sok beszélgetést, netet sem használ, csak én nyugodtabb lennék, ha lenne a csomagjában valamennyi mobilnet, biztos ami biztos. Szerintetek ez megoldható? És ha igen, akkor a készülék átvétele előtt, vagy után? Tudom hogy az ügyintéző el fogja mondani a lehetőségeket, de szeretnék kicsit tájékozottabban odamenni. -
-B-
senior tag
Természetesen, hivatalosan a T-nél akarom függetleníttetni, ezért is kérdeztem ebben a topikban.
Arra lettem volna kíváncsi, hogy erről a T ad-e valami papírt, amivel igazolni tudom, hogy hivatalosan lett függetlenítve, mert gariztatásnál a házhozjövős samsung szervizt hívom és nem a T-hez viszem.
Voltam bent a helyi T partnernél, de az ügyintéző nem igazán volt képben, arról nem is beszélve, hogy a segítőkészség halvány jelét sem mutatta. -
Mr. Teddy
őstag
Most csak így bele-bele olvasgattam az aktuális dolgokba. Hogy is van ez a kedvezmény kicsikarásos dolgok?
Nekem most hűségidő nélkül van MoveXS és NetPlus L, ugye mindkettő emelkedik (egyik percben, másik havidíjban). Most én is betelefonálhatok, hogy nagyon nem tetszik az emelés, és ha nem adnak valami kedvezményt, akkor lécelek?
Ilyenkor hűségidőt is kötök a t-mobile-lal? -
prannk
őstag
Mi ez az azonosítós belépés?? hogyan tudok belépni? multkor még telefonszámmal lehetett belépni..
-
prannk
őstag
Rendeltem mobilnetet M est. 2 hónapig kedvezményes 1790 helyett 190ft. feb 28 án aktiváltam. ápr 28 án lemondtam. Akkor miért számlázta rá az 1790 ft-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest