-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
NetPlusz L az már LTE ugye jól látom?
Ha veszek egy Dominót,Név cím kell hozzá ugye?
Inkognítóban nem tudok venni egyik szolgáltatónál sem feltöltőkártyát ugye?
Vodánál tudom aktiváláshoz kellett cím.Igaz,hogy az LTE hálózaton kevésbé merül a teló,mint 3g-n?
[ Szerkesztve ]
-
kelekyle
őstag
válasz szabogabor10 #59800 üzenetére
Nem, nem erre. Megnéztem a weboldalt még nincs fent.
Dokee gsm boltokban lehet kapni előre aktivált simeket...
Amúgy hivatalosan nem, mindenhol valós cím és személyi kell hozzáÉs igen pl. az új ÁSZF tartalmazza azt is, hogy Domino NetPlusz L és felfelé 10/2rol 150/50mbps-re változik
[ Szerkesztve ]
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
veterán
-
kelekyle
őstag
válasz szabogabor10 #59805 üzenetére
de. De ma meglátjátok. Hivatalosan ma megjelenő dolog mert holnaptól lép hatályba de valamiért még nincs kint az oldalon.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz kelekyle #59807 üzenetére
Telekom.hu chat: elérhető, de hosszú nem tudja bemásolni
1430: még nem elérhető, s nála a 04.30tól azt jelenti, hogy 23:59kor kerül fel...
Felsővezetőt természetesen nem tud kapcsolni, de beszélt valakivel, aki azt mondta neki, hogy az emelés tényét kell csak közölni előre, az hogy mit emelnek elég, ha 05.31.-én teszik ki a honlapra. -
veterán
-
kelekyle
őstag
-
veterán
válasz kelekyle #59815 üzenetére
Csak épp a tartalmával csinálhatnának már valamit...
Bár korábban "kisebb lépéseket" írtál, így már inkább nem is várok semmi Voda-szerű változtatást, max a Travel&Surf tarifákban kisebb díjcsökkentést vagy adatforgalomnövelést...[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Soulfly842 #59818 üzenetére
Az SMSben az szerepelt ma 00:00-tól elérhető a honlapon is
szó se volt 05.01ről. -
kelekyle
őstag
válasz szabogabor10 #59817 üzenetére
Vodaszerű változás nem hiszem,hogy lesz de ha lesz arról egész biztos, hogy hallani fogsz. Voda nem kevés pénzt forgatott bele a marketingjébe.
/Viszont az a RED eu meg pont azoknak nem jó akiknek igazán kéne...de erről született egy egész jó cikk vagy MAn vagy IT cafen//Soul: 04.30-tól publikus/
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Soulfly842 #59818 üzenetére
Bocs, most nem tudok lenyugodni. Kezd fogyni a türelmem.
-
Soulfly842
addikt
válasz dptrsk #59819 üzenetére
Az csak a meglévő ÁSZF változásokra, meglévő szolgáltatás paraméter-változásokra vonatkozik. De ha új tartalmi elemekkel bővül, új kiegészítő szolgáltatásokkal akkor azt nem köteles hamarabb közölni. Ezek kezdetben promóciósan indulnak, s csak később kerülnek be állandó tartalmi elemként az ÁSZF-be.
Pontos rögös útvesztőit nem tudom, de biztos, hogy körül van ez bástyázva jogi s minden egyéb szempontból.
Ez általános gyakorlat. A voda Red EU-ja, sem jelent meg hamarabb ÁSZF változásokban szerintem.
(#59820) kelekyle
Az ÁSZF változás igen, de maga az új lényegi tartalmi elem, amire szabogabor10 vár az nem. Az 05.01-től.
Azért nem lehet/lesz az olyan rossz[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Soulfly842 #59822 üzenetére
Én az ÁSZF változásra írtam ami még mindig nem elérhető a honlapon...
Azt tudom, hogy az új szolgáltatásokat elég aznap bejelenteni, amikor életbe lép. -
veterán
válasz Soulfly842 #59822 üzenetére
Hát nagyon bizakodom.
Egyébként ha már itt vagy: ugye holnap megszűnik az Ikon 200 LTE, és mindenkit Move M-be raknak át. Ez világos. Viszont nekem van egy Net&Roll 1 GB LTE bővítőm is még régről. Ezzel mi lesz? Marad, vagy ezt is elveszik automatikusan?
-
Soulfly842
addikt
válasz szabogabor10 #59824 üzenetére
Az szerintem marad.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz kelekyle #59820 üzenetére
Szvsz ennek a fajta "szivárogtatásnak" semmi értelme, hogy én már láttam, bibibííí, később majd ti is látjátok, és van benne változás, de ötödik kérdésre se mondom el hogy mi az, mert így még inkább látjátok, hogy én milyen hű-de-nagyon-bennfentes vagyok... Inkább bosszantó. Oké, vettük, bennfentes vagy, hamarabb látod, mint mi, felesleges és visszatetsző még 4-5 alkalommal leírni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz dptrsk #59828 üzenetére
Így igaz. Én is megvédeném a kollégát. Ez egyértelműen a Telekom fejesek faszsága, hogy beígérünk valamit április 30-ára, aztán a végén kiderül, hogy jó lesz az május 1-én is. Folyamatosan megy a kavarás.
-
Soulfly842
addikt
Nem! Félre lett magyarázva az egész. Az új árlista, a későb esedékes Ászfek kihirdetésre kerülnek ma, népszabadságban pl. Már megjelent, de az új szolgáltatások tárgyhó elsejével indulnak mindig, kivétel nélkül s nem hamarabb!
-
mindfreak
őstag
Szeretném hozzáadni a mobil előfizetésemet ehhez az új csodálatos felhasználói felülethez. Amikor megírom a telefonszámom és jelszavam azt mondja hogy nem magyar telekomos az előfizetésem.
Kérdésem röviden, WTF?
-
veterán
válasz Soulfly842 #59830 üzenetére
Bocs, ha rosszul értelmezem, de akkor elvileg még ma felkerül az új ÁSZF, benne az új szolgáltatásokkal, viszont azok csak holnap élesednek. Vagy félreértek valamit?
-
Soulfly842
addikt
válasz szabogabor10 #59832 üzenetére
Nem, az a júniusi ászf változás lesz.
-
Frenky25
tag
Népszabadság 04.30. Telekom tájékoztatás
2015.05.01. Változások:Bevezetik a korlátlan navigáció, korlátlan music opciókat, valamint bővítik a korlátlan TV és film opciókat, amelyben már az HBO GO szolgáltatás is elérhető.
A korlátlan tematikus adatopciók a második DUO sim kártyán is használhatóak lesznek.
Havidíjas előfizetők számára elérhetővé válik, az EU Plusz, és EU 100 opciók.
Az EU plusz a következő csomagokkal érhető el: Next M, Next M Aranytárskártya, Next XL, Next XL Aranytárskártya, Music M. Az EU 100 az alábbi csomagokkal vehető igénybe: Next S, Next S Aranytárskártya, Next M, Next M Aranytárskártya, Next XL, Next XL Aranytárskártya, Music S és Music M.
Domino előfizetők számára is elérhető lesz a Music opció.
Turbo 1G és Turbo 3G eseti adatopciókkal a kínált le és feltöltési sebesség 150/50 Mbit/s változik.
Bevezetik a Domino Turbo 1GB és 3GB adatopciókat.
Domino Netplusz L, XL és XXL csomagokkal elérhető kínált le és feltöltési sebesség, 10/2 Mbit/s értékről 150/50 Mbit/s értékre változik.[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz r3dsnake #59837 üzenetére
"Korlátlan Music opció
A havidíjban foglalt Spotify Premium hozzáférésen felül az opció korlátlan belföldi adatmennyiséget biztosít a Spotify Premium zenehallgatásra (egyéb funkciók,
mint pl. megosztás, borítók megnézése és egyéb hosztolt tartalmak nem értendők a korlátlan adatforgalmazásba).
A Korlátlan Music opció féltörthavi számlázású, jóváírás nélkül." -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest